Kayınvalidem eltim ve ben

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Baslık nasıl ama

Herkese merhabalar
Diger konularimda detaylar ama kisaca ozet geceyim..

Kaynım 3ay once evlendi. Elti hanım ultra mesafeli oldugundan mutevellit gidip gelme olmadi.. Daha dogrusu soyle oldu. Onlarin oldugu muhitte bi akraba nisani varmis kaynim onu haber vermek icin aradi hem bize gelirsiniz filan yapti yani yarim agiz davet etmis oldular. Oara esim yogun bir sekilde kurum sinavina calistigi icin nisana da onlarin davetine de icabet edemedik..

Esim sinavi atlatti bi haftasonu icin kaynimlari davet ettik. Kaynim geldi fakat esi gelmedi.. Niye gelmedi falan deyince kaynim kem kum yapti bilemiyorum artik

Gelip gitme olmasin dert degil de kv tarafindan azar isiten paylanan taraf biz olduk

Kv sanki kizin hal tutumunu bilmiyor gibi esime yaziklar olsun gidip gelmiyorsunuz senin avukatin kuvvetli diye bana salca olunca aradim kv etegimdeki taslari doktum o bana ben ona telefonda tartistik

Ogunden beri kv aramiyorum kus degiliz ama konusmuyoruz

Tum bunlarin sonunda 1ay sonra kv ve kp memleketten bulundugumuz sehre gelecekler. Burada buyuk bir parantez acmam gerekiyor. Kv evini kucuk ogluna birakti esyalarini alip gitti. Aslinda soylemi kislari gelip evinde durmak yazlari koye gitmekti. Ama gelin hanimdan o isigi goremeyince laf aralarinda hep artik kisin geliriz biraz orda biraz burda kaliriz diye bende de kalma planlari yapiyorlar. Ne var bunda ikisi de evladi demeyin kizlar ben 5sene birlikte oturdum ve benden kotusu olmadi kv ile daha biarada olmaya tahammulum yok

Simdi cocuklari ozledik ayagina bende de kalmak isteyecekler bu durumda ne yapabilirim

Ikincisi kv ler gelince eltimlere ilk defa gitmis olacagim. Tavrim tutumum nasil olmali resmi mi durayim yani misafir gibi oturup kilimi kipirdatmayayim mi yoksa burasi kv evi gibi mi takilayim

Aslında normalde icim rahat etmez birileri hizmet ederken oturmak ama eltim gicik biraz elini herseye atiyor diye rahatsiz olabilir. Ote yandan kv de herzaman yapiyordu geline karsi tavirli diye yorumlayabilir

Bir de soyle bir handikap var kv ile limoniyiz otursam ne konuscam elti ile mesafeliyiz mutfakta ne konuscam

Taktik bekliyorum kizlar bam bam bam

Kv yi size davet et ilk geldiğinde

Hatta X yatak vs hazırlamıştır yorulmuştur akşama yemeğe bize gelin deyin

Yani yatmaya Oray'a gideceksiniz vurgusu da olsun

Elti size Nasıl davranırsa ona göre hareket edersiniz yine gelmezse de siz Kv yi gördüğünüz için gitmek zorunda da da kalmazsınız

Sen şimdiden kocanı uyarmaya bak, istemiyorum kalamazlar gibisinden. Çünkü bence onlar eltide hiç kalmayacak, gelip sizde kalacaklar... Ama madem evi onlar almış, hazıra konmuş, paylaşsınlar bir zahmet. Ben olsam kılımı kıpırdatmaz oturduğum yerden de kalkmazdım. Kayınvalide de ne derse desin, kendi kendine der sonuçta. Bana ne?

Valla karar veremedim.ben olsam eltimin tavirlarina gore hareket ederim.samimi karsilarsa samimi davranirdim ama evine gitmeme ragmen soguk davranirsa bende kv falan takmaz mesafeli dururdum

Bu saatten sonra samimiyetine inanacagimi hic sanmiyorum.
Bu duruma getiremek icin basindan beri bi tavri vardi.

Çok iyi bi fikir
..
Kesinlikle katılıyorum önce size gelsinler

Bize gelirlerse yatmadan gitmezler. Hatta ben davet ettigim icin daha cok yuz bulurlar maalesef

Ben bi aksam davet etmeyi planliyorum. Umarim kucuk bir valiz hazirlayip gelmezler

Evim zaten kutu gibi eltimin evi genis halbuki ama yine de gelirler

valla snın durumun asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık mısalı
bence hıc sıkma kendını gıdısata göre davran enguzelı

Aynen sakal biyik durumu..

Simdiden afakanlar basıyo valla. Koye gitti kutuldum dedim ama bide boyle gitti geldi seramonisi var

ben gitmem cünki o bana gelmemiş.

Bize gelirlerse yatmadan gitmezler. Hatta ben davet ettigim icin daha cok yuz bulurlar maalesef

Ben bi aksam davet etmeyi planliyorum. Umarim kucuk bir valiz hazirlayip gelmezler

Evim zaten kutu gibi eltimin evi genis halbuki ama yine de gelirler

Kesinlikle davet etme!eminim yuz bulacaklardir...davet gunude olabildigince mesafeli olun elti hanim size tesrif etmemis ben olsam gitmem bile,ama sizin gibi gitsemde olabildigince az iletisim halinde olurum,hatta kayonvalidemle ozellikle,yasadiginiz tartismayi unutmus gibi yapmayin,hatta soguk davranirsaniz oyle zirt pirt gelip kalalim diye dusunmezler,siz cocuklarinizla ilgilersiniz,sohbet ortami olursa kisa ve net cevaplarla ayak uydurmaya calisirsiniz,eltinizinde zaten oyle misafirperver olucagini sanmam sizden pek hoslanmiyor anlasilan,bence yemek sonrasi sofra toplanmasi disinda yardim falanda etmeyin,elticiginiz yapiversin...

Ben olsam gider bir kosede misafir gibi oturur, yer icer kalkarim, laf arasinda kayinvalideme orasinin onun evi oldugunu hatirlatir, bana gelip kalmamalari icin bastan tavrimi koyarim. Kayinvalideme surekli, Evine hosgeldin, ozlemissinizdir, insanin evi gibisi yok dimi der gelini sinir ederim :)

Bence gittiginizde eltinize yardimci olun ama asla samimi olmayin gerek yok baksana kadini evinden etmisler ama ben bu konuda anne babalara cok kiziyorum cocugun icin bile olsa once kendini garantiye almalisin aksi halde bakmiyorlar ortada kaliyorlar

Ayy anlatış tarzınıza bayıldım, ne şeker yazmışsınız
Bence de davet etmeyin laf arasında istemediğinizi belli edin. Elti hanıma da asla yardım etmeyin, siz misafirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…