Kayınvalidem eltim ve ben

Oo eski konular okunmus notlar alinmiss

Esimle iletisime girmek zorunda miyim ya da o bana yakin durmak zorunda mi hayir degil. Buradaki mesele kv bizi zorla biaraya getirme cabasi ve baski uygulanan tarafin bizim olmamiz

Allahtan gorumcem yok

Ev sahibine yardim etmek kisinin kendi insiyatifinde ben de gittigim yerde oturmam. Hele hele karsimdaki benden yasca buyukse kendime hizmet ettirmem. Ama elti ile ayni yastayiz bilemiyorum yani

Allahtan gorumcem yok

Ev sahibine yardim etmek kisinin kendi insiyatifinde ben de gittigim yerde oturmam. Hele hele karsimdaki benden yasca buyukse kendime hizmet ettirmem. Ama elti ile ayni yastayiz bilemiyorum yani
Ilk defa gideceksiniz daha. Bence kalkmayin yerinizden. Madem orayi burayi karistiriyor diyebilecek bir potansiyel var. onceden tedbirli olmakta yarar var

Eltiniz durdum yere mi mesafe koydu yoksa birşeyler oldu mu. Belki canını sikan birşeyler oldu ve uzak durmayı tercih etti. Konuşun onunla sebebini sorun o gün su sebepten gelemedk sana bak yanlı anlama deyin. Ama sanki sebepsiz mesafeli değil gibime geldi. Belki kaynanan bişey yaptı ona

Sanmam. Aksine kv yakin olmamizi istiyor. Ayrica aramizda hic kotu birsey yasanmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…