Kayınvalidem eltim ve ben

Ben olsam gider ikisine de soğuk davranırdım ki k validem bende değil orda kalsin ki hep cunku o ev onun hiç yumuşamam resmi davranırım

Geline karşı da mesafeli olurum siz onun buyugusunuz sonuçta kibarca yardıma ihtiyacin var mı derim yok derse hiç bulaşmam

Bi aksam yemegine davet ederim yine insanlik namina..

Ama hem evim kucuk hem benle icli disli oldular yeterince dahasini istemiyorum. Evlerinde kalsinlar istiyorum. Ben 5sene katlandim elti hanim 15gun dayanamaz biliyorlar yine gozleri bende

Iyi taktik keske kv ile arayi acmasaydim sirnasik sirnasik bunlari yapmak keyifli olabilirdi

Görüştüğünüzde laf arasında de
"Ee anne evini özlemiş misin?" falan diye.
Anlaşmalarının arkalarında dursun iki taraf da
Altını güzeelce çiz.

Öyle hem evi al
Hem kvyi oraya buraya yolla,
Oldu.

Sende kalmanın tadını kaçırırlarsa da şakayla karışık
keşke eltinin anlaşmasını benimle yapsaydın
ev bizim olsaydı da birlikte yaşasaydık de.

Valla kendi tercihleri bisey soylesen istemiyo cekemiyo olursun..

Kv ye kalsa gelecek ama isik yok

Aynı kafa

Ayy anlatış tarzınıza bayıldım, ne şeker yazmışsınız
Bence de davet etmeyin laf arasında istemediğinizi belli edin. Elti hanıma da asla yardım etmeyin, siz misafirsiniz

Anlattiklarim pek tatli seyler degil ama tat katmaya calistim iste tesekkur ederim

Istesem de oyle samimi olamam zaten. Mesafeli olurum olmasina da tam resmimi yari resmi mi ona karar veremedim

Notr davranmaya calisirdim ben buyum der gibi siz onlara yaranmak icin birseyler yapmamalisiniz hic o strese girmemelisiniz eger ki tepkiniz belliyse onlar size gore davransin cunku ne yaparsaniz yapin kiymetini bilmeyecek olduktan sonra bilmeyeceklerdir

Evet gercekten kv me kirginim bana cok haksizlik etti zaten soguk dururum.

Eltimi zaten bidaha ne gorurum ne ederim ne hali varsa kendine

Aynı durumdayız sanırım sadece ben kv ile yaşamadım yaklasık 12 yıldır eltimle kv aynı evdeler.
Her neyse ben de ondan önce evlendim kv hep bana söylerdi şu yemegı yapalım vs gibisinden ben de gidince yemek sofra hazırlmak kahve çay yapardım fakat elti hanım kıskanıyormuydu bilmem ama normalde evle ilgilenmeyen calısan biri bu arada ben gelince ortada fır fır dolanıyordu benden önce koşturuyordu.
Bir defa 3 gün kaldık biz kv de ben yardım etmeye calıştıkça bu hanım ya laf sokardı ya da garip hareketleri vardı ee baktım kv de de bir şey demiyor duruma artık misafir gibi davranıyorum banane yani madem hizmet etmek istiyor buyursun etsin.
Duruma baglı pek sık görüşmem en son bayramda gittim
Bana da geçenlerde geldiler bize gelince de elti hanım bir iğne kaldırmaz ki istemem de zaten misafir gibi hizmet bekler.
Siz de öyle yapın nabza göre şerbet misali.

Ooo seninki de fenaymis kaynanayi kiskanmalar falan..

Keske benimkide oyle olsa onlarin mutlulugu benim mutlulugum olur

Ben olsam eltiye falan gitmem, kv yi de davet etmem .
Esinede soyle gitsin orda kalsinlar de ne de olsa onlarin eviymis zaten.
Esinin tutumu ne ?

Ben prensip olarak kus kalmak istemiyorum. Tartisma esnasinda kv yede soyledim zaten ben soyleyecegimi soylerim yine bayramda seyranda gider gelirim kus durmam diye. Bi arayip sormuyorum iste cunku mokunu cikariyorlar boyle kafam rahat

Esime gelince o da aki karayi ayirt edebiliyor cok sukur yani orda kalmalari gerektiginin farkinda ama gelip kalmak isteseler burda kalmayin diyemez

Ne guzel anlatmissin ya yazi dilin guldurdu bir tesekkur edeyim dedim

Eltideki havaya bak sen
En iyisi her zaman oldugun gibi davranmaktir.
Kayinvalide kucuk geline laf soyleyemediginden kabak sizin basiniza patlamis.
Bu kış sizde kalacaklar belli diger taraf pek yūz verecek gibi degil.

Ay ben tesekkur ederim. Cok sevdiyseniz hep yazarim bu uclu macerayi

Sorma eltideki havaya cakaya ses eden yok tamam ona ses etmiyosun bana niye bulasiyosun diimi

Cok iyi cok iyi diyo uzaktan uzaga ben de iyi olurum kislari bi gel bakalim gorursun anyayi konyayi. E tabi gelebilirsen

3 ay cok erken bir zaman degil mi? Biz kendi ailelerimizi bile 2 aydan sonra yemege davet etmistik kaldi ki geri kalan kimseyi davet etmedik biz evlendikten sonra ziyarete gideriz onlarda sonra bize gelirler yani ekstradan davet etmeyiz. Evlilik yeni bi oturmasi lazim bence onlarin kendi halinde kalmasi lazim.

Valla daha 40gun olmadan azar isiten taraf biz olduk niye gitmiyosunuz gelmiyosunuz diye..

Biz de merakli degiliz yani ama kv sagolsun herseyi yonetmeye bayildigi icin boylesini uygun gormuski kiziyor.

Ama kiz kendi ailesinede 2haftalikken gitmis annesi 2kere gelmis yani onlara gore normal

Bence mesafeli olmak en iyisi onu bosverin bence nasil davranirsa siz de oyle davranin :) kaynanaya gelince pek pas vermeyin sizi yonetmesine izin vermeyin orda kalmasi imasi da yapin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…