Kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor

Etegiminpilesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.664
4.948
83
Evlenmeden önce asla kayınvalideme saygısızlık yapmam hep seviyeli olurum derdim. Yanılmışım.

Üstelik nişanlıyken herşey çok güzeldi aramız çok iyiydi.Ne zaman ki evlendim laf sokmalar başladı.Üstelik tekken hiç laf sokmuyor.Biliyor peşin cevap olduğumu.Nerde bir kalabalık görse hemen lafını sokup kenara çekiliyor.Bende rezil olmayalım ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum mecburen.
Oğlu sürekli onunla olsun istiyor.Sanki ben yokmuşum gibi sadece onu baz alarak biseyler anlatıyor.Eşim beni dahil etmek istediğinde boşver onu diyor.Ben odadan çıktığımda hemen bişey anlatıp ben gelince susuyor.Bende bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim.
Bunun bir sendrom olduğunu düşünüyorum.Oğlunu benimle paylaşmayı kabul edemiyor.
Halbuki o annesi ben eşiyim.Nasıl aşacağım bu durumu bilemiyorum.
Şimdide annemlere gitmeme kafayı takmış.Bana sürekli annendemiydin? Yine annenlere mi gittiniz? Diye baskı yapıyor.
Geçen gün eşimin yanında biz sizinle aynı mahallede oturmuyoruz.Aynı evde de oturmuyoruz.Birbirimize karşı sorumlu değiliz.Sizin eviniz ayrı bizim evimiz ayrı dedi.Bu ne demek anlam veremedim.Sanırım bizi evinde istiyor.(Benim için tam bir azap olur)
Haftada bir gün anneme bir gün kayınvalideme gitmemize rağmen yaranamıyoruz.İnsanların yanında hiç görüşemiyoruz diyor.
Ben mi abartıyorum o mu haklı bilemiyorum.
Biz yeni evliyiz daha 4 ay oldu evleneli.Ben evimde vakit geçirmek istiyorum kendimce işlerim oluyor.
Bizi hayırsız evlat gibi göstermesi canımı fazlasıyla sıkıyor.

Dediginiz gibi kadin ogluna bagimlilik gelistirmis. Sizin uzerinizde psikolojik baski yaratarak istedigi kivama getirmeye calisiyor. Siz cekinmeyin cevabini verin, haftada 1 gitmeye devam edin. O dedi diye daha cok gorusmeyin

Birde beni kıskandırmak için biz oğluma çok kız gösterdik ama hiçbirini beğenmedi diyor.Biz eşimle severek evlendik.sanki bana lütfetmis gibi kimseleri beğenmedi ama biz çok kız baktık demesi belli etmesemde beni biraz geriyor.Sanki bu dünyada sadece o doğum yaptı analık ona has bişey gibi davranıyor.tam bir sabır sınavı

Evlenmeden önce asla kayınvalideme saygısızlık yapmam hep seviyeli olurum derdim. Yanılmışım.

Üstelik nişanlıyken herşey çok güzeldi aramız çok iyiydi.Ne zaman ki evlendim laf sokmalar başladı.Üstelik tekken hiç laf sokmuyor.Biliyor peşin cevap olduğumu.Nerde bir kalabalık görse hemen lafını sokup kenara çekiliyor.Bende rezil olmayalım ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum mecburen.
Oğlu sürekli onunla olsun istiyor.Sanki ben yokmuşum gibi sadece onu baz alarak biseyler anlatıyor.Eşim beni dahil etmek istediğinde boşver onu diyor.Ben odadan çıktığımda hemen bişey anlatıp ben gelince susuyor.Bende bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim.
Bunun bir sendrom olduğunu düşünüyorum.Oğlunu benimle paylaşmayı kabul edemiyor.
Şimdide annemlere gitmeme kafayı takmış.Bana sürekli annendemiydin? Yine annenlere mi gittiniz? Diye baskı yapıyor.
Geçen gün eşimin yanında biz sizinle aynı mahallede oturmuyoruz.Aynı evde de oturmuyoruz.Birbirimize karşı sorumlu değiliz.Sizin eviniz ayrı bizim evimiz ayrı dedi.Bu ne demek anlam veremedim.Sanırım bizi evinde istiyor.(Benim için tam bir azap olur)
Haftada bir gün anneme bir gün kayınvalideme gitmemize rağmen yaranamıyoruz.İnsanların yanında hiç görüşemiyoruz diyor.
Biz yeni evliyiz daha 4 ay oldu evleneli.Ben evimde vakit geçirmek istiyorum kendimce işlerim oluyor.
Bence bir ortamda olsa cevabını verin. Siz böle olduğunuz için daha çok laf sokar o . Yapamam diyorsanız yalnız kaldığınızda anne böle böle laf ettin rahatsız oldum yanlış anlaşılmasın diye sustum bir daha yaparsan cevap vereceğim de . Bence gayet seviyeli bir uyarı

Birde beni kıskandırmak için biz oğluma çok kız gösterdik ama hiçbirini beğenmedi diyor.Biz eşimle severek evlendik.sanki bana lütfetmis gibi kimseleri beğenmedi ama biz çok kız baktık demesi belli etmesemde beni biraz geriyor.Sanki bu dünyada sadece o doğum yaptı analık ona has bişey gibi davranıyor.tam bir sabır sınavı
Bi an benim kayinvalidemden bahsediyosun sandim. Esimi kizlar istiyomus kimler kimler falan. Kucagina yatiriyodu esimi tam bi sayko ya

Bi an benim kayinvalidemden bahsediyosun sandim. Esimi kizlar istiyomus kimler kimler falan. Kucagina yatiriyodu esimi tam bi sayko ya
Aynen oğluşum demediği kalıyor bir.sarılıp öperken gözümün içine bakıyor.Ben kv gıcık olduğum için bitek bana batıyor sanıyordum.yalnız değil misim😆

Yeni evlendik, ekşi şeyleri çok severim kayınvalidem hiç sevmez. Eşim ekşi bir şeylere güzel dedikçe kadın tribe giriyor. Seni ben doğurdum falan diyor. İçimden manyak galiba diyorum 😂
Ay süpermiş ya.Benim ki de dedi ki oğlum asla bezelye yemez.Ama biz gayette Rus salatası yiyoruz hemde zevkle.Sana aşkından yiyorsa ne güzel dedi. Bana aşkı evet 😂😂 arada iyi şeyler de diyor benimki

Dediginiz gibi kadin ogluna bagimlilik gelistirmis. Sizin uzerinizde psikolojik baski yaratarak istedigi kivama getirmeye calisiyor. Siz cekinmeyin cevabini verin, haftada 1 gitmeye devam edin. O dedi diye daha cok gorusmeyin
Haftada bir olayından taviz vermiyorum. Çünkü bir yandan sınava çalışıyorum. Ne yazık ki ideal gelin olamayacağım. Hatta mümkünse şehir değişikliği bile istiyorum.Ne kadar uzak o kadar iyi. Kanatlı melek olsam bile beni anlatırken yerden yere vuruyordur sağda solda eminim:KK55:

Ne olacak bu kvlerin oğul bağımlılığı? Bitmek bilmiyor
Hastaaa hastalık.Benim kv evladını kaybetmiş o yüzden ayrı düşkün eşime.Buna saygı duyuyorum.Ben beni kendine rakip görmesine katlanamıyorum.o annesi ben eşiyim. Bunu anlamasını istiyorum.

Ay süpermiş ya.Benim ki de dedi ki oğlum asla bezelye yemez.Ama biz gayette Rus salatası yiyoruz hemde zevkle.Sana aşkından yiyorsa ne güzel dedi. Bana aşkı evet 😂😂 arada iyi şeyler de diyor benimki
Herkesin bir pişirme şekli var yani, belki bezelye yemeğini sevmiyordur salatada tadı baskın değil.

Bence bir ortamda olsa cevabını verin. Siz böle olduğunuz için daha çok laf sokar o . Yapamam diyorsanız yalnız kaldığınızda anne böle böle laf ettin rahatsız oldum yanlış anlaşılmasın diye sustum bir daha yaparsan cevap vereceğim de . Bence gayet seviyeli bir uyarı
Çok yaygaracı bir tip damadının 20 sene önce yaptıklarını hala usanmadan tekrar tekrar anlatıyor.Ona yapacağım bu küçük uyarıdan bile yangınlar çıkarabilir.Eşimle senin annen kavgası yapmak istemiyorum

Aynısından bi tane de bende var. Esinle konus bence o araya girsin yoksa is baya biyut degistiriyo huzursuzluk çıkar.
Ben esimle konustum sevmiyo degilim anneni ama biz de yeni evliyiz bi duzenimiz otursun bi nefes aliyim dedim. Ben kendi aileme de cok gitmiyorum ona da..
Esim ilk basta biraz söylendi ama su an sagolsun hep arkamda duruyo cagirinca ya da gelmek isteyince ( bi ara surekli gelup kalmak istiyodu yatili.) bahane buluyo anne suraya gitcez anne benim isim var diye diye sonunda birazmesafe koyabildik.
Bence o oglumu kimler istedi lafini esine de soyle ben söyledim.. üzülüyorum annen neden böyle diyip duruyo dedim. Tabiki benim tarafimda oldu. Ne bakiyosun ona dedi.
Kendini ezdirme boyle insanlar tatmin olmaz ben balayi dönüşü 5 gunluk evliyken kaldim istedi gönlü olsun diye bana dedigi sey hic gelmiyosunuz. Sadcee 5 gunluk evliylen bile sende kaldim daha napim.
Su an hic laf edemiyo koyduk mesafeyi kafam rahatladi. İstersem ben cagiriyorum dengeyi kurdum şükür. Kimsenin kölesi degilimki ben ya benim de kafa dinlemeye ihtiyacim var

Back
X