kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/forum-manifestosu.17895/

sırf başlığa merakımdan baktım ama konu dertmiymiş onu bile anlamadım

Bence siz biraz daha sakin bakmayı öğrenin hayata karşı, kendi sinirlerinizle kendinizi yıpratmamanız için.
Siz ne derseniz deyin, o ANNE. Bakmasa da sokağada atsa dövsede ANNE.
Anneniz sizi dövse ANNE diye ağlamaz mısınız ?
Siz ana oğul arasına giremezsiniz, çok yanlış. Girersenizde dışarıda kalacak kişi siz olursunuz.
Parada isteyebilir ne var bunda ? Bu yaşa kadar kocanızı eller mi büyüttü ? Kim yedirdi kim içirdi ? Eğer o her şeyini kafaya taktığınız kadın olmasaydı kocanızda olmazdı, bence bunun farkına varın. Birde böyle ufak şeylere takılmayın, fotoğrafını koymuş falan filan, kocanız tapulu malınız değil, bir insan. Diğeride annesi.

acıp 2 kitap okursanız dedigimi anlarsınız.

çok biliyosunuz siz.
kendinize bakın lütfen

gereksiz insanlar dan kurutulucam . boş kafalardan

münencim misiniz? bence yazmaya degmez bana niye yazıyorsunuz

peki sizde kendinize su soruyu sordunuz mu?
konu sahibi biriyle burda bu konuda tartıstı mı?

Sizce ?
Siz eğer çözüm aramak isteseydiniz. Ki çözülecek bi durum da yok ya hadi neyse, içinizi dökmek istediniz diyelim bu konuyu böyle açmazdınız. Buranın nabzını çok iyi bilirsiniz."Biri bana bişey dese de içimi bi döksem" demişsiniz. Ama burada daha da yıpranmaktan başka bişeye yaramayacak yaptığınız.

taktik e ihtiyacım yok.
cok şükür kafam calışıyor kendimi eski kafalı insanlarla bir tutmuyorum cınım
Eski kafalı insanlarla kendini bir tutmayan insan neden durup durup ayar olur ki :)
Konularınıza bakılırsa hiç öyle gorünmüyor :)
Neyse siz konunuzda ayar olmaya devam ederken ben de başka konulara atayım kendimi

45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum (ki var ise bu düşünceniz için üzüldüm) yok ise de olunca anlarsınız. Henüz yeterince olgunlaşamamışsınız demek.

Ama bizde kendi çocuklarımızın fotoğraflarını paylaşıp dururuz... buna kim karışabilir? Kocayı alınca , ana-babasını bir kalem silip atmak mı istiyorsunuz? Değil ayar olmak söz söylemeye bile hakkınız yok bence...

kim ayar olup da banladı seni ya
kv ler genelde sinir bozucudur ama bunda birşey yok

45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
Senin esin diye tüm haklarına elmi koydun paylasir ne var bunda yoksa üstüne ogluma kizmii arıyorum yazmış bukadar sinirleniyorsun o onun oğlu aramasada koyar dua et sade resim koyyr bişey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…