- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi taktak9293
-
evet anca fotosuyla yetiniyo yazık ya
evet ben cocuklarıma onların bize yasattıgını yasatmıcam inşallah.Çok terbiyesizsiniz.
İleride kendi çocuklarınızda olacak büyük konuşmayın.
Banane ister gorussun ister görüşmesin ben resmin büyük tarafina bakarım ve derim ki ;evet anca fotosuyla yetiniyo yazık ya
Banane ister gorussun ister görüşmesin ben resmin büyük tarafina bakarım ve derim ki ;
Seni germeye yetmesi bile büyük bir başarı
Bak bu da takdir edilesi vallahi :)onun kendi huyu o ; etrafındaki herkesi gererekstra bi caba degil yaptıgı .
V) Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
- Konulara başlık yazılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;
5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.
5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe ile yazılmalıdır.
5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.
5.4- Moderatorlerin (ya da yeni ifadeyle editörlerin) yanlış yazılmış konu başlıklarını düzeltme ve değiştirme hakkı saklıdır.
taktik e ihtiyacım yok.Bak bu da takdir edilesi vallahi :)
Git taktik felan öğren bazen lazım oluyor :)
acıp 2 kitap okursanız dedigimi anlarsınız.
sen ye güzelim
çok biliyosunuz siz.
kendinize bakın lütfen
gereksiz insanlar dan kurutulucam . boş kafalardan
münencim misiniz? bence yazmaya degmez bana niye yazıyorsunuz
peki sizde kendinize su soruyu sordunuz mu?
konu sahibi biriyle burda bu konuda tartıstı mı?
Eski kafalı insanlarla kendini bir tutmayan insan neden durup durup ayar olur ki :)taktik e ihtiyacım yok.
cok şükür kafam calışıyorkendimi eski kafalı insanlarla bir tutmuyorum cınım
Çocuğunuz var mı bilmiyorum (ki var ise bu düşünceniz için üzüldüm) yok ise de olunca anlarsınız. Henüz yeterince olgunlaşamamışsınız demek.45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
Umarım senin gibi bir gelinin olur :)45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
evet ben cocuklarıma onların bize yasattıgını yasatmıcam inşallah.
ailesi ölmüş gibi davranın .
ben öyle yapıyorum.
Tövbe bismillahh annemisin merak ettim45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
Senin esin diye tüm haklarına elmi koydun paylasir ne var bunda yoksa üstüne ogluma kizmii arıyorum yazmış bukadar sinirleniyorsun o onun oğlu aramasada koyar dua et sade resim koyyr bişey istemiyo45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?