• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni durmadan elti ile bi numara arıyor wp dan baktım profile büyük abisi . Bu bence anasını yolladı ya da anası durumu çaktı gelin beni alın gelin beni istemiyor ya da benim yüzümden kavga ettiler dedi ondan arıyo bunlar
Açın açık açık konuşun tek çocuğu benim eşim değil diye. Yargı dağıtmazsanız kimseyle baş edemezsiniz sakın alttan almayın.

Beni durmadan elti ile bi numara arıyor wp dan baktım profile büyük abisi . Bu bence anasını yolladı ya da anası durumu çaktı gelin beni alın gelin beni istemiyor ya da benim yüzümden kavga ettiler dedi ondan arıyo bunlar
Belki onlara gitmiştir ya, Bağcılar - Gürpınar hattı mı bu, akbil basıp yollasın anasını taaa Ağrı.

Ay onlar utanır mı sanıyorsun ya onlar için gurur sebebi saygısız gelini out ettik diye kurulurlar
Hiç de öyle olmuyor ben eski eşimle aynı memleketteyim eski kv oğlunun yuvasını yıktı diye mimlendi, rezil oldu evinde tek başına oturuyor kimseye de gidemiyor çok iyi oldu ona beter olsun inşallah 🙏 Siz de sakın alttan almayın bunları.

Belki onlara gitmiştir ya, Bağcılar - Gürpınar hattı mı bu, akbil basıp yollasın anasını taaa Ağrı.
Önceki kavgada gece ben laf söylediğim anda büyük kaynıma haber veriyorlar sabah biz evden gezmeye çıktığımızda da gidiyorlar. Benim asalak da arkalarından gidiyor ama geri dönüyor bunlar böyle

Çok komikler ya hadi adamın aklı evvel, koskoca kadının nasıl yüzü tutuyor saklambaç oynuyor? Gram utanma arlanma yok, yüzünün astarı yırtılmış bunların.
Benim eski kv de böyleydi bi de yüzüme de diyordu ben ne kadar istemezsem o kadar çok gelirlermiş. Oğullarına güveniyorlarsa böyle havalara giriyorlar o eşlere iyi bir ders vermek gerekiyor.

Daha sen yeni çıktın evden bunlar ne ara damladı?
Ay damladı demedim oooof . Eğer samet annesini otobüse bindirip ailesine de annemi geceleyin otogardan alın diye haber verdiyse ondan arıyordur dedim. Hepsi ağrıda kimse gelemez şu an buraya. Öğrendikleri için arıyorlardır belki diyorum

Ay damladı demedim oooof . Eğer samet annesini otobüse bindirip ailesine de annemi geceleyin otogardan alın diye haber verdiyse ondan arıyordur dedim. Hepsi ağrıda kimse gelemez şu an buraya. Öğrendikleri için arıyorlardır belki diyorum
Bunlar ailecek yüzsüz. Arayıp ne diyecekler?

Öncekileri okumadınız sanırım ailemin yanına dönüyorum

Annenin gittiğine de senin verdiğin sözlere de inanmıyorum dedim görüntülü aradı açmadım video atmış . Evin her yerini çekmiş annem gitti diyor. Nereye sakladı allah bilir
Kocam afedersin da.lak mı yaa boş evi video çekene kadar bugüne kadar nerdeymis. Seni buna mecbur ederken gamsız gamsız oturuyordu gayet.

Eltini arayıp öğrensene neden aradığını, lafını da esirgeme sakın, ben böyle şeylere aşılık değilim de benim kendi annem bu kadar kalsa ondanda rahatsız olurum de felan

Bu ara da belki de eltin burdaki konuşmaları felan görmüştür eğer üyeyse, isim bile verdin çünkü

Ben size katılıyorum. Ama burda sürekli kürtçe konuşulan ve konuşmayı yeni öğrenecek bir bebekten bahsediyoruz . Siz evinizde bebeğinizi istediğiniz gibi büyütmüş ekstra kürtçe bilse de memlekette rahat etse diyorsunuz. Ben üç günlük memleket yolculuğu için neden çocuğumun anadilini kürtçe olarak öğrenmesine müsaade edeyim?
Saçmalamayın yahu ilk beş yaş özellikle ne kadar dil duysa o kadar iyidir. Hep dil bir deniz. Ayrıca kürtçe bilen çok rahat fransızca öğreniyor. Zengin bir dil. Ama dili olarak nasıl ogrensiz ayrıca anası sizsiniz siz de kürtce bilmiyorsunuz. Başkası öğretiyor başkasından duyuyorsa bu güzel birsey

Eltini arayıp öğrensene neden aradığını, lafını da esirgeme sakın, ben böyle şeylere aşılık değilim de benim kendi annem bu kadar kalsa ondanda rahatsız olurum de felan

Bu ara da belki de eltin burdaki konuşmaları felan görmüştür eğer üyeyse, isim bile verdin çünkü
Öyle olsa adam dayanamaz yazar. 🤣

Saçmalamayın yahu ilk beş yaş özellikle ne kadar dil duysa o kadar iyidir. Hep dil bir deniz. Ayrıca kürtçe bilen çok rahat fransızca öğreniyor. Zengin bir dil. Ama dili olarak nasıl ogrensiz ayrıca anası sizsiniz siz de kürtce bilmiyorsunuz. Başkası öğretiyor başkasından duyuyorsa bu güzel birsey
Kadın çocuğuna hangi dili öğreteceğine kendisi karar verebilir. Bize de bununla ilgili laf söylemek düşmez. Buradaki sorusu da dil ile alakalı değil zaten, konunun içerisinde geçen ufak bir ayrıntıydı. Konu çok başka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X