- 24 Eylül 2013
- 10.088
- 33.203
- 798
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
Tekrar söylüyorum, o evi onlara yedirmeyin, hele memuriyetten asla istifa falan etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen en iyisi. Siniri bastan cizmek gerekiyor sonra bútún sulaleyle ugras dur artikBenim annem tek yaşıyor. Kaynanam kayınpederim de şey diyordu işte ben de bi tanesinin yanında yaşarım ki kendi evleri vardı. Kaynımlar, biz ev falan aldık ben evlenince. Ayrı yerlere geçti herkes böylece. Ben de burayı satar Donyanın yanında yaşarım diyo. Görümcemin kızı bile bana diyor dedim ne alaka niye tek yaşamıyor benimle yaşıyor anlamadım?
Valla bizim kocalar hiç bizi muhatap etmedi. Onlara kendi evleri satılınca ev bulup aldılar eltimlere yakın. Şimdi de kimse bana bakmaz diyor. Kaynımlar diyor ki “bakıcı tutarız evinde sana bakar, biz çalışıyoruz gelinler bakamaz ama kızların istiyorsa gelsin kalsın sana bakarlar ücretini de biz veririz”
Yani sınır böyle çizilir. Diğer türlü kimse annesinin babasının kölesi olamaz valla. Her dediklerine evet diyecek halimiz yok. Çözüm bulsunlar.
Birlikte yaşamak ne yav! Çocuklarım okula gidip kzıım yatınca anca sevişiyorum. Ya da akşam çocuklar uyuyunca kapılarını kilitleyip. Bi de evde kaynana kayınpeder varken nasıl sevişiyorlar çözemiyorum.
Kocama bi şey diyemedim diyor ahsshsjssk ay ben olsam ümüğünü sıkardım.
Ne yardımı ya? Kadın işinizi zorlaştırmış yardım ayağına hep. Düzeninize rutininize saygı duymamış, bildiğini okumuş, sınırlarınızı ezmiş geçmiş. Onların karıları alışıktır baharatlı biberli yemeklerine, dan dun tavrına, herkes öyle olacak diye birşey yok.Evet arkadaşlar kaynana yoldaymış aramış gelinini oğlu da yanındaymış bi güzel ağlaşmışlar . Çok ayıp etmişim onlar analarını elli kere götürürlermiş de samet aman abi ellemeyin anam dilaraya çok yardım ediyor o olmasa çocuğa bakamaz demiş ondan gelip almamışlar . Nankörmüşüm iyilik bilmezmişim . Yaptığım ayıpmış .
Samet size ne söyledi bilmiyorum ama anneniz geldiği günden beri sametin kendisine annesini evde istemediğimi sürekli ifade ettim ama o ikili oynamış anladığım kadarıyla konunun muhatabı samet benim çizgim netti ben hiçbir zaman istemedim siz bence bi onu arayın madem karın annemizi istemiyor neden bize söylemedin dememiş onu sorun dedim dinlemeden kapattım tekrar aradılar yarım yamalak çekti kapandı tekrar da aramadılar
Eğer dedikleri doğruysa kocan çok tehlikeli biri. Annem olmasa karım bebeğe bakamaz ne demek yaa. Ne kadar ayıp.Evet arkadaşlar kaynana yoldaymış aramış gelinini oğlu da yanındaymış bi güzel ağlaşmışlar . Çok ayıp etmişim onlar analarını elli kere götürürlermiş de samet aman abi ellemeyin anam dilaraya çok yardım ediyor o olmasa çocuğa bakamaz demiş ondan gelip almamışlar . Nankörmüşüm iyilik bilmezmişim . Yaptığım ayıpmış .
Samet size ne söyledi bilmiyorum ama anneniz geldiği günden beri sametin kendisine annesini evde istemediğimi sürekli ifade ettim ama o ikili oynamış anladığım kadarıyla konunun muhatabı samet benim çizgim netti ben hiçbir zaman istemedim siz bence bi onu arayın madem karın annemizi istemiyor neden bize söylemedin dememiş onu sorun dedim dinlemeden kapattım tekrar aradılar yarım yamalak çekti kapandı tekrar da aramadılar
Eşiniz gerçekten cok karaktersiz eğer boyle konustuysa eşinizi arayıp sorun boyle cümleler nasil kullanırmış nedemek cocuk bakamazmis demekki kurtce bunları konuşuyorlar dı akşamları baştan okudum herseyi başıma ağrılar girdi 4 ay gerçekten nasil sabrettiniz kocası diger çocukları kadını istemiyor demekki ki 4 aydır almaya gelmediler yeni doğum yapmış bir insanın üstüne yıkmışlar pes aman uzak durun bunlardanEvet arkadaşlar kaynana yoldaymış aramış gelinini oğlu da yanındaymış bi güzel ağlaşmışlar . Çok ayıp etmişim onlar analarını elli kere götürürlermiş de samet aman abi ellemeyin anam dilaraya çok yardım ediyor o olmasa çocuğa bakamaz demiş ondan gelip almamışlar . Nankörmüşüm iyilik bilmezmişim . Yaptığım ayıpmış .
Patnos'ta diğer oğulları varmış, onların karısı alışıkmış bi de bu kadının dan dun tavırlarına, hastane işinden kalan zaman üşüyorsa onlara gitseydi. Ama beyefendi abilerle yarışacak ya, en hayırlı evlat o olacak.Eğer dedikleri doğruysa kocan çok tehlikeli biri. Annem olmasa karım bebeğe bakamaz ne demek yaa. Ne kadar ayıp.
Zaten yatalak sayılır kadin ne yardımı yaEvet arkadaşlar kaynana yoldaymış aramış gelinini oğlu da yanındaymış bi güzel ağlaşmışlar . Çok ayıp etmişim onlar analarını elli kere götürürlermiş de samet aman abi ellemeyin anam dilaraya çok yardım ediyor o olmasa çocuğa bakamaz demiş ondan gelip almamışlar . Nankörmüşüm iyilik bilmezmişim . Yaptığım ayıpmış .
Bencede abilerine şov yapmaya çalışmış. Erkekler bayılırlar eşlerini anne babalarına hizmetçi yapıp ortalıkta hayırlı evlat diye dolaşmaya. Anneye başka konuşmuş eşine başka. Nasıl olsa biri Türkçe bilmiyor öbürü Kürtçe.Patnos'ta diğer oğulları varmış, onların karısı alışıkmış bi de bu kadının dan dun tavırlarına, hastane işinden kalan zaman üşüyorsa onlara gitseydi. Ama beyefendi abilerle yarışacak ya, en hayırlı evlat o olacak.
Herkesin yaşantısı farklı, onlar sana sen onlara uymayabilirsin. Burda yanlış olan sana sormadan annesinj hastalığı bahane ederek size yerleştirmesi. Sonrada sana başka onlara başka konuşması. Sana gelip anneme nasıl git diyeyim diyor, abisine annem olmasa çocuğa bakamaz. Annesiyle senin yanında Türkçe konuşmaması bile ikili oynadığı ortaya çıkmasın diye muhtemelen.Yahu kadın evde ayrı bir dünya . Yani benle çok nadir konuşur . Mutfağa gider suyunu bile ayrı yere koyar içine limon sıkar öyle içer . Eşim çay koyar ona ıhlamur yapar . Bazen anası ıhlamur yapar eşilmle içerler .biberli patlıcanlı kıymalı acılı karışık bir yemekleri var kahvaltıda da akşam yemeğinde de o . Mesh mi ne öyle deri çorap gibi bişey giyiyor bir defa kaydı düştü o kayıyor diye boşluklu kısımlara yolluk kestirmiş kocam kişisi düşünün artık. Oğluma çok tuhaf tekerlemeler okuyor. Yani o kadar uzak bir karakter ki benden . Genelde oğluna yanaşır .
Eltinizle konuştuktan sonra eşiniz mesaj attı mıYahu kadın evde ayrı bir dünya . Yani benle çok nadir konuşur . Mutfağa gider suyunu bile ayrı yere koyar içine limon sıkar öyle içer . Eşim çay koyar ona ıhlamur yapar . Bazen anası ıhlamur yapar eşilmle içerler .biberli patlıcanlı kıymalı acılı karışık bir yemekleri var kahvaltıda da akşam yemeğinde de o . Mesh mi ne öyle deri çorap gibi bişey giyiyor bir defa kaydı düştü o kayıyor diye boşluklu kısımlara yolluk kestirmiş kocam kişisi düşünün artık. Oğluma çok tuhaf tekerlemeler okuyor. Yani o kadar uzak bir karakter ki benden . Genelde oğluna yanaşır .
Meshi ebem de giyerdi ama dedem öldü evinden ayrıldı, amcamlarda kalmaya başladi, onu terk etti. Artık tek çorap giyiyor. Ayak üşümesin diye giyilir, kaloriferli evde yanarsın onunla be.Yahu kadın evde ayrı bir dünya . Yani benle çok nadir konuşur . Mutfağa gider suyunu bile ayrı yere koyar içine limon sıkar öyle içer . Eşim çay koyar ona ıhlamur yapar . Bazen anası ıhlamur yapar eşilmle içerler .biberli patlıcanlı kıymalı acılı karışık bir yemekleri var kahvaltıda da akşam yemeğinde de o . Mesh mi ne öyle deri çorap gibi bişey giyiyor bir defa kaydı düştü o kayıyor diye boşluklu kısımlara yolluk kestirmiş kocam kişisi düşünün artık. Oğluma çok tuhaf tekerlemeler okuyor. Yani o kadar uzak bir karakter ki benden . Genelde oğluna yanaşır .
Ayak üşümesin diye değil her abdest aldığında ayak yıkamak gerekmiyor mesh giyince. Yaşlılar zorlanıyorya her defasında ayaklarını yıkamaya o yüzden onları giyip mesh ediyorlar.Meshi ebem de giyerdi ama dedem öldü evinden ayrıldı, amcamlarda kalmaya başladi, onu terk etti. Artık tek çorap giyiyor. Ayak üşümesin diye giyilir, kaloriferli evde yanarsın onunla be.
İşte kalorifer sıcak su imkanı olmayan evde giyer yaşlılar. Artık duşa girip de yıkar ayağını, sıcacık evde ne üşüyecek zaten. Gerek yok köyünde giysin.Ayak üşümesin diye değil her abdest aldığında ayak yıkamak gerekmiyor mesh giyince. Yaşlılar zorlanıyorya her defasında ayaklarını yıkamaya o yüzden onları giyip mesh ediyorlar.
Patnos'un hangi köyü merak ettim ben de PatnosluyumBu arada ma aile ağrıda yaşıyorlar eltiler patnosta kaynana köyde
Orda köyler az nüfuslu az haneli oluyormuş sanırım o yüzden isim belirtmem doğru olmaz. Ama eltimin evini hemen tarif edeyim mümkünse rezilliklerini de herkese söyleyinPatnos'un hangi köyü merak ettim ben de Patnosluyum