Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Orda köyler az nüfuslu az haneli oluyormuş sanırım o yüzden isim belirtmem doğru olmaz. Ama eltimin evini hemen tarif edeyim mümkünse rezilliklerini de herkese söyleyin 😂 patnosta bi tane şarküteri varmış çiçekçinin yan tarafında orta sokaktan gidiliyormuş evlerine. O civarda bir yerlerde bir oturuyorlar
dünden beri hikayeni sessizce takipteyim çok üzüldüm durumuna benim de başımdan böyle olaylar geçti sizi çok iyi anlıyorum.

Yıllardır İstanbulda oturuyorum çocuk yaşta taşındık patnosu pek bilmiyorum ablam patnosta kesin o tanır Allah yardımcın olsun .

Koca kök aileci oldumu hiç bir zaman mutlu olamıyor insan ister başka şehirde otur evin ayrı olsun hiç bir şekilde kopamıyor tecrübe ile sabit😔

Kontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insan
Onun basina kalacak diye korkusundan aramistir

Onun basina kalacak diye korkusundan aramistir
Eltilerde Allah bilir evlendikleri günden beri kaynanayla uğraşmak zorunda kaldılar. Şimdi birazda öbür elti baksinda bizde rahat edelim diyorlar. Suç onlarda değil aslında. Genç yaşta, eli ayagi tutuyorken gelinlerin sırtına binen kayınvalide ve ona tek kelime edemeyen oğullarında.

Eltilerde Allah bilir evlendikleri günden beri kaynanayla uğraşmak zorunda kaldılar. Şimdi birazda öbür elti baksinda bizde rahat edelim diyorlar. Suç onlarda değil aslında. Genç yaşta, eli ayagi tutuyorken gelinlerin sırtına binen kayınvalide ve ona tek kelime edemeyen oğullarında.
Eşim en küçük ama eltilerin hepsi de benden küçük. Küçük küçük evermişler bunları. Ailelerinden de aşırı bir kaynana sevgisi aşılanmış . Mesela eşleriyle şehir dışına çıkmadan önce kayınpedere sormak zorundalarmış . Ya da kayınpedere sormadan çocuklarına isim koyamazlarmış . Ben böyle garip şey görmedim

Eşim en küçük ama eltilerin hepsi de benden küçük. Küçük küçük evermişler bunları. Ailelerinden de aşırı bir kaynana sevgisi aşılanmış . Mesela eşleriyle şehir dışına çıkmadan önce kayınpedere sormak zorundalarmış . Ya da kayınpedere sormadan çocuklarına isim koyamazlarmış . Ben böyle garip şey görmedim
Ay konunuzu okudum inşallah çocuğunuza kendi istediğinizi ismini vermişsinizdir. Ben de aynı apartmanda oturmasam herhalde benimki de sırtıma bindirdi anasını. Evlendiğimiz zamanlarda anasına babasına sormadan iş yapmıyordu sonra büyük bir kazık yedikten sonra benim ne dediğimi anladı ama düzelmiyorlar asla düzelmiyorlar kendi gözleri açılmadıkça hiç düzelmiyor.

Bizim doğuda açlıktan miden koksada kiralarda sürunsende eli ayağı tutsada mutlaka o anne babaya bakılacak özellikle erkek çocuklarına tapulu malı gibi davranıyorlar

Bakmak zorundalarmış ve tabi bütün sorumluluk gelinde gelini bir hizmetçi mal gibi görüyorlar asla kız çocuklarına gitmiyorlar damat el oğlumuş millet laf söz eder

Erkek çocuklarda millet ardımızdan konuşmasın anne babaya bakmadılar diye sözde erkeklik taslıyorlar

En masum sesi çıkmayan gelinin evine postu seriyorlar ve o kadar despotlar ki evde o kadar söz hakkına sahipler ki sanki oğullarıyla değilde onlarla evlisin ve onlara bakmaya mecbursun gibi davranıyorlar

Koca denilen zat karısının ağzına sıçsalarda anne ve baba korkusundan ağzını açıp tek kelime edemiyor hep karısını ezdiriyor ve haliyle ailenin diğer üyeleri de öyle davranıyor çünkü ortada koca diye bir figür yok sadece adı koca asıl kocan kaynanan görümcen eltim ve kaynındır

Annenin gittiğine de senin verdiğin sözlere de inanmıyorum dedim görüntülü aradı açmadım video atmış . Evin her yerini çekmiş annem gitti diyor. Nereye sakladı allah bilir
O sırada gardıroptaki kaynana:
twt-yqXu_cover.webp

:KK53: :KK53:

Sadece merak ettiğim en en başında neden gelip kalmasına müsade ettiniz kırık ayakla yeni dogum yapmış birine yattıgı yerden nası yardım edebilecekti yani ne denirse densin bunun pek mantıklı açıklaması yok nası ikna ettiler sizi, eşiniz bunu nası kendi mantıgına oturttu?
Ayrıca tüm mesajlarınızı okudum. Bence süreciniz en olması gerektiği gibi suanda da sineye çekip kalsaydınız eşiniz bunu da atlattık diye düşünecekti. Hasret kaldık şöyle dik duruşlu tavırla.
Umarım bebeğinizle düzeninizi oturtabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Sadece merak ettiğim en en başında neden gelip kalmasına müsade ettiniz kırık ayakla yeni dogum yapmış birine yattıgı yerden nası yardım edebilecekti yani ne denirse densin bunun pek mantıklı açıklaması yok nası ikna ettiler sizi, eşiniz bunu nası kendi mantıgına oturttu?
Ayrıca tüm mesajlarınızı okudum. Bence süreciniz en olması gerektiği gibi suanda da sineye çekip kalsaydınız eşiniz bunu da atlattık diye düşünecekti. Hasret kaldık şöyle dik duruşlu tavırla.
Umarım bebeğinizle düzeninizi oturtabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Orda da yazdım aslında çok uğraştım gelmemeleri için eltimi dahi aradım ben kırmak istemiyorum siz konuşun diye. Doğum yapmak üzereydim ilk defa geleceklerdi eşim aylardır görüşmediği için geleceklerine çok sevindi bişey diyemedim dönerler dedim . Ama postu serdi kadın ne bileyim böyle olacağını

Orda da yazdım aslında çok uğraştım gelmemeleri için eltimi dahi aradım ben kırmak istemiyorum siz konuşun diye. Doğum yapmak üzereydim ilk defa geleceklerdi eşim aylardır görüşmediği için geleceklerine çok sevindi bişey diyemedim dönerler dedim . Ama postu serdi kadın ne bileyim böyle olacağını
Çok üzüldüm Hakkınızda hayırlısı olsun, dün de yorum yapmıştım eşinizle konusun göndersin diye ama bu şeklide fevri davranacağınızı düşünmemiştim umarım pişman olmazsınız😔

Çok üzüldüm Hakkınızda hayırlısı olsun, dün de yorum yapmıştım eşinizle konusun göndersin diye ama bu şeklide fevri davranacağınızı düşünmemiştim umarım pişman olmazsınız😔
Fevri davranmamışım ya diğerleriyle konuşunca ben aylardır nasıl biriyle yaşıyorum dedim kendime . Sadece oğluma üzülüyorum gel gitli ikilemli bir hayat yaşayacak . Ama inanın gözümden öyle bir düştü ki. Benim tanıdığım okumuş olgun nazik aklı başında eşine ailesine kıymet veren bir adamdı . İçinden birden böyle aşırı anneci yılışık toksik biri çıktı asla böyle tanımadım onu

Fevri davranmamışım ya diğerleriyle konuşunca ben aylardır nasıl biriyle yaşıyorum dedim kendime . Sadece oğluma üzülüyorum gel gitli ikilemli bir hayat yaşayacak . Ama inanın gözümden öyle bir düştü ki. Benim tanıdığım okumuş olgun nazik aklı başında eşine ailesine kıymet veren bir adamdı . İçinden birden böyle aşırı anneci yılışık toksik biri çıktı asla böyle tanımadım onu
4 ay çok uzun bir süre kimse kimsenin yanında bu kadar uzun kalamaz ama boşanmak dışında başka seçenek yok mu gerçekten çocuğunuzda var. Herkes sizin istemediğinizi artık öğrendi bir daha gelemez belki.Dik durmanız çok güzel çok cesurca ama direk dava açmayın isterseniz biraz düşünün. İnsan bazen olayın sıcağıyla hiçbir şey umrumda değil bitsin diyebiliyor ama biraz zaman geçince ilk günkü gibi keskin olmayabiliyor. Biraz kafanızı dinleyin, sakince karar verin derim🌺

Anne kuzusu erkeklere cidden saygı sevgi duyamaz insan. Annesine “dört ay çok anne herkesin kendi düzeni” diyemeyecek kadar anneden korkan, pısan birini nasıl yetişkin olarak görüp saygı duyulur ki? Hala annesinden korkuyor.

Back
X