Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Aldatmamış ve bunu lütuf olarak söylüyor Allah razı olsun ya

Bence doktor dizisinde leventin elaya düğün öncesi yaptığı konuşma gibi bir konuşma yap.

"BEN 3 KİŞİLİK ÇEKİRDEK AİLE OLARAK HUZURLA YAŞAYACAĞIMIZA OLAN İNANCIMI KAYBETTIM SAMET"

Bebeğin resmini de atabilirsin sana kalmış.

vallahi bacım ben bu arkadaşın yaşadığının en baba yiğidini yaşadım dilaranın arkasında duracak bir ailesi var yine benim kimsem yoktu hemde İstanbul'da olmama rağmen eşim Bitlisli ben Ağrılıyım daha çocuk yaşta babam vefat edince İstanbula gelmek zorunda kaldık

Eşimle burda tanıştım onlarda hemen hemen bizimle aynı yıl gelmelerine rağmen hiç kendi adet ve kültürlerinden taviz vermediler

Beni ve ailemi öyle bir manipüle ettiler oyuna getirdiler ki meğer hepsi Melek maskesi takmış şeytanmış benim hikayem çok uzun konu sahibinin konusunu dağıtmak istemediğim için anlatmıyorum ama emin ol ki ben bu kardeşimizin 100 mislini yaşadım dominant kaynana öldü ve ona hakkımı asla helal etmiyorum

Ayrıca eşimin ailesinden 2 3 aile hariç kimseyle görüşmüyorum bütün bağlarımı kopardım senin karşı koyacak gücün cesaretin varmış ama ben o gücü kendimde göremiyordum anca kaynanam öldükten sonra o gücü kendimde buldum çünkü ben o kadından çok korkuyordum eşimde öyle hem korkuyor hem seviyordu

Sizin gibi bir kaç istisna var böyle güçlü duran baş kaldıran inan Doğu insanı hiç bir zaman değişmez o eli maşalı Kaynanalar ve ezik písírík kocalar olduğu sürece

Mevcut durumda sonuna kadar haklısınız evet. Fotoğraf konusunda atın bence, tavrınız duruşunuz belli zaten, hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Evin interneti benim üzerimeydi ben buraya nişanlıyken atandım kendi evime almıştım sonra buraya taşıdık hala benim üzerime. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım o evden taşındığımı artık interneti kapatmak istediğimi söyledim cayma bedeli karşılığında hizmetinizi sonlandırırız dediler .
Benim olan bişeyi neden kullansın ki sonuçta.

Çok içerlemiş dhskshks kral hareket olmuş. Benim aklıma asls gelmezdi. Ciddiyetini kavramış gibi geldi bana

Adamın evet hatamı anladım özür dilerim yanlış yaptım diyeceği yerde sizin yumuşak karnınızı yoklamaya çalışması beni çok irrite etti. Manipülatör
Israrla oğlumu götürmeye hakkın yok diyor. Bırakayım da sen emzir . İnsan karşıdan bakınca bu kadar salak mıymış gerçekten diyor

Israrla oğlumu götürmeye hakkın yok diyor. Bırakayım da sen emzir . İnsan karşıdan bakınca bu kadar salak mıymış gerçekten diyor
Oğlumu götürmeye hakkın yok demesi bana çok irite edici geliyor. Çocuk için gel diyormuş gibi hissettiriyor. Niyeti o olmayabilir ama beni gerdi

Şimdi bir erkekler forumu olsa ve eşim benim mesajlarımı olduğu gibi, benim attığım şekilde o forumda paylaşsa inanılmaz sinirlenirdim diye düşünüyorum.

Ne olursa olsun özel bir mesaj sonuçta, en azından özet geçerek kendi cümlelerinizle paylaşın çok paylaşmak istiyorsanız.

Beyefendi özele bu kadar düşkünse karısıyla arasında da özel bir alan oluşturabilseydi de gönderseydi anasını . Özet geçmekle de uğraşamam özetlenecek yanı yok saçma sapan cümleler. Anlam bütünlüğü dahi yok anafikir desen yok nokta virgül allaha emanet. Nasıl özetleyeyim ben bunu

Aynı şey değil ama ya. :)
Ben yine de bir üzüldüm enişteye

Ben şu kısmı anlamadım hem 4 ay eyvallah edip sonra 24 saatte internet kestirecek kadar fevri bi çıkış nasıl yapabildiniz?
Eşinizin mesajlarıda bomboş full ajitasyon bi tane akıllı mantıklı bi cümlesi yok, dramaya bağlamış. Sizin ilişkiniz böyle midir normalde, bi anda fevrileşen saman alevi gibi parla sön şeklinde mi? Çünkü evde adama konuşuyosun takmıyor sabah aksiyon alıyosun deli divane mesajlar yazıyor, bana çok tutarsız geldi.
Bence evi terk etmeden önce kayınvalide ile de konuşmanız gerekirdi madem gemileri yakacaksınız gözünüzü kararttınız böyle küskün tavırlarlada olmaz bu iş.

Aynen deseydin sen bu yaşta anansız duramıyorsun ama 4 aylık bebek annesizde kalabilir, keşke bebeği bırakıp çıksaydım.

Kayinvalideye git mi diyecekti. O zaman kadın ayılıp bayılıp oğlunu kışkırtabilirdi. Kocasının konuşması gerekiyor. Ev onun da evi ya hani. Kv oğlumun evi o istiyor ama dese, haklı yani. Her türlü konu kocaya geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…