Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Bir kadin asla bu kadar sinir bozucu mesaji kafadan uyduramaz. Ben buradan adamin girtlagina yapisasim geldi.
Yazım dili tam bir Kürt erkeği, mesajları olduğu gibi atıyor gözümde canlanıyor böyle, mesajın hem ırkı hem cinsiyeti var.

Evi terk etmek nasıl kusur sayılıyor bizi bir aydınlatır mısınız cidden merak ettim? Boşanmaya karar veren biri, boşanıncaya kadar evi terk edemeyecek mi yani? Neye dayanarak böyle bir şey söylediniz?

Çekişmeli boşanmalarda, eşler hatanın hep karşı tarafta olduğunu savundukları için, örneğin; “bizim hiç sorunumuz yoktu, eşim durup dururken evi terk etti o yüzden tazminat vermek istemiyorum” diyebilir. Ama evde kayınvalide var ve bunun kanıtı da var kadın da “kayınvalidem ile yaşamaya zorlandım” diyebilir ve bu dediğiniz şeyin bir hükmü kalmaz.

Sizin dediğiniz durum; hiç bir problem yokken evi terk edip başka bir adama kaçan birsi için geçerli olabilir ki o da eğer dava çekişmeli ise ve kaçan kişi tazminat talep ediyorsa olur.

Ya da kadın eşiyle kavga edip, “çocuğunu evde bırakıp” yanına almadan gidiyorsa eğer, velayet davasında kusurlu olabilir ama her halükarda bebek olduğu için yine de anneye verilir çocuk.

Üstünkörü ortaya bir şey atmayın lütfen, eşlerinden dayak yiyen yüzlerce kadın var bu ülkede, ne yapsın yani evi terk edersem kusurlu olurum diye evi terk etmesin mi?

Konu sahibi, kocamı aldattım başkasına kaçtım, evi arabayı istiyorum deseydi böyle bir bilgi paylaşmak yerinde olabilirdi belki ama bu konu özelinde bu söylediğinizin hiç bir anlamı yok.
Benim arkadaşım şuan boşanma aşamasında avukatı ona aynen bu şekilde dedi, sebepleride ihanetti şiddet yoktu. Yani ben hukukcu değilim ama bizzat şahit olduğum bir konu. Bi taraftan uydurup yazacak halim yok. Sizin dediklerinizide aynen söylemiştik hatta aleyhine kullanabilir dedi evden sen ayrılma dedi üstüne basa basa.
He şunuda diyim bu konu hala benim için inandırıcı değil.
Bu kadar hızlı değişen şeyler varken gelip kadınlar klübüne yazmak ayrıntı vermek falan olağan akışa aykırı geliyor heleki minicik bi bebekle.

Yaa bende şüpheleniyordum en başından beri ama gerçekten çok gerçek gibi. Nasıl öğrenebiliriz yöneticiler falan araştırma yapamaz mı? Eğer gerçek değilse bir sürü kadının vaktini boşa harcadı burada.
İncelenmesini talep ediyorum, bilmiyorum öyle bir talep hakkımız oluyor mu ama :D Mune Mune

Yaa bende şüpheleniyordum en başından beri ama gerçekten çok gerçek gibi. Nasıl öğrenebiliriz yöneticiler falan araştırma yapamaz mı? Eğer gerçek değilse bir sürü kadının vaktini boşa harcadı burada.
İncelenmesini talep ediyorum, bilmiyorum öyle bir talep hakkımız oluyor mu ama :D Mune Mune
Yasada böyle bir şey yok komutar bey🤣

Bence konu gerçek, eski mesajlarına bakmadım biraz hızlı gelişmeler oldu ama tutarsızlık yok.

Yok ya imkansiz mumkunati yok. Hadi arkadasina yazdirsa diyelim bu kadar duygu durumunu anlatacak sekilde mumkunati yok kesin kavga cikmasi lazim ve ardindan o gazla o mesajlarin yazilmasi lazim
Yani siz simdi o mesajları okudunuz, anlayabildiniz, bir de ustune çıkarım yapabiliyor musunuz gerçekten 😂 Ben yan yana rastgele kelimelerden baska bir sey göremedim 🙄

Yasada böyle bir şey yok komutar bey🤣

Bence konu gerçek, eski mesajlarına bakmadım biraz hızlı gelişmeler oldu ama tutarsızlık yok.
Çok tutarsızlık var ama. Ağustos 2024'te bir konusunda 4 yıllık evliyim diyor, bir konusunda 8 aylık evliyim diyor. Biri kız kardeşi biri bu olsa yine olmuyor çünkü bir konusunda da oğlum var yine hamileyim gibi bişey yazıyor. Ama 4 yıllık evli olan hiç çocuğumuz olmadı falan gibi şeyler yazmış ay çok karışık. Bir de ebe değil miydi? Sürekli bebek emzirme alakalı şeyler sormuş ebe böyle dedi falan demiş e kendisi de ebe konuya bu kadar uzak olur mu çocuk emzirme meselesine yani çok karmaşık

Çok tutarsızlık var ama. Ağustos 2024'te bir konusunda 4 yıllık evliyim diyor, bir konusunda 8 aylık evliyim diyor. Biri kız kardeşi biri bu olsa yine olmuyor çünkü bir konusunda da oğlum var yine hamileyim gibi bişey yazıyor. Ama 4 yıllık evli olan hiç çocuğumuz olmadı falan gibi şeyler yazmış ay çok karışık. Bir de ebe değil miydi? Sürekli bebek emzirme alakalı şeyler sormuş ebe böyle dedi falan demiş e kendisi de ebe konuya bu kadar uzak olur mu çocuk emzirme meselesine yani çok karmaşık
Bu konu içerisinde tutarsızlık yoktu.
Başından beri takip ettim.

Ama başka konuları ve öyle mesajları varsa o başka. Hayır yani gerçekten fakese nasıl bir eğlence anlayışı, bu kafaları merak ediyorum.

Bu konu içerisinde tutarsızlık yoktu.
Başından beri takip ettim.

Ama başka konuları ve öyle mesajları varsa o başka. Hayır yani gerçekten fakese nasıl bir eğlence anlayışı, bu kafaları merak ediyorum.
evet bu konu ve önceki birbiri ile bağdaşıyor sorun yok. ama eski konuları anlattığım gibi.
bir de birden gaza gelmesi evi terk etmesi, bu süreçte asla forumdan ayrılmaması küçük bebesiyle, herkese tek tek cevap vermesi insanın kafasını karıştırıyor

Yani siz simdi o mesajları okudunuz, anlayabildiniz, bir de ustune çıkarım yapabiliyor musunuz gerçekten 😂 Ben yan yana rastgele kelimelerden baska bir sey göremedim 🙄
Ya ben en bastan beri takipteyim. Yani olayin o sicakligi ile o mesajlar egerki gercekse ki bana gore cok gercek, ayni sekilde beni de ayar ederdi.
Bir diger konu kocasi icin cizilen profil ile atilan mesajlar da inanilmaz uyumlu degil mi? Ana kuzusu adamin atabilecegi tarz.
Iste sizin de dediginiz gibi yanyana sacma kelimeler sacma sapan erkek savunmasi. Siz bu kadar sacmalik uydurabilir misiniz

Bilmem kaç paket sütü hiç edildiğinde yaşanmayan “aydınlanmanın” KKda pasif denilince yaşanması hemen kardeşin aranması evin terk edilmesi, internetin kapatılması vaov yani 😄 küçük bebekle wcye gidilmiyor konu sahibi eşya topladı şehir değişti üstüne buraya tüm detayları yazdı

Back
X