Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

İyide kardeşleri tabiki ayaklanacak. Çünkü eşleri iki gün sonra bak Dilara bakmıyor diyecek. Ortalık karışacak. Siz var olan düzeni yıkmaya çalışıyorsunuz. Siz evlenmeden önce bile artık evlendin anana,babana bakarsın lafları dönmüştür. Annesi de bence otobüse filan binmemiştir. Hala sizi ailesiyle birlikte yaşamaya ikna etmeye çalışıyor. Kaynana gitse kp gelecek, o gitse yeğen gelecek. Ne yaparsınız bilemem ama Allah kolaylık versin.
Bir sekilde barisirsa evine degil bulundugu mahalleye sokmayacak bunlari. Kocasi da cok isterse gider kendi gorur. Benim annem oyle yapti cok da rahat ettik.

Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.
Birşey sorcam siz konu başlıklarını nasıl görebiliyorsunuz? Ben sadece mesajlarını görüyorum üyelerin, açtıkları başlıkları göremiyorum.

İnanın böyle bir muhabbet geçse nikaha bir gün kalsa dahi ayrılırdım . Düzeni yıkmak gibi bir durum yok adamın böyle bir düzeni yoktu sonradan pörtledi bunlar . Yani çocuk oldu ev tamam artık Dilaranın tepesine de çökelim dediler herhalde
Garanti cocuk oldu bir yere gidemez artik diye dusunduler. Gitmeye kalkarsa da cocugu almakla tehdit ederiz gidemez diye dusunmuslerdir koylu kurnazlari. Asiri sinir oldum ya.
Bu kocanizi tamamen bunlardan koparmadikca sakin ama sakin barismayin. Yoksa omur boyu bu git gelleri yasarsiniz bir yerden sonra da yalama olur

Cidden gülsem mi şaşirsam mı bilemedim. Bir de kültür şoku demez mi. küçük bebek ne kültür ne şok ne... Kaldı ki dediğiniz gibi ana baba aynı kültürden zaten.
Eski konulara bakinca iyice kafam karisti, bir 4 yillik evliyim diyor, bir 8 aylik diyor, bir 2 yasindaki cocugundan bahsediyor, simdi ilk cocugu 4 aylik. Kac kisi kullaniyor hesabi?

Hayır, hayatta hani konuşmak iletişim kurmak diye bir şey vardır ya direk git demesine gerek yok, köye dönsen iyi olur ile başlayan bi konuşma yapılabilirdi, kocası diyemiyor belli ki ee zaten kocayı gözden çıkaracak kadar gözü kara bir kadın gerekirse git diye de söyler. Şuan kocası iki ağlayacak ailesi kızım gazını alacak biraz süre geçecek ve evine dönecek, ne zannediyosunuz ki. Burada konu sahibinin mesajlarını okudum kendiside eşide histerik tipler yetişkin insanlar böyle hop hop kararlar vermezler bi süreç olur.
Ayılsın bayılsın ayrıca kışkırtsın ne fark edicek sen o kapıdan çıkmayı göze aldıktan sonra? Böyle sessiz sedasız kaçar gibi gitmek çok ergence hareketler, ayrıca hukuken evi terk etmekte kusur sayılır.
Evi terk etmek nasıl kusur sayılıyor bizi bir aydınlatır mısınız cidden merak ettim? Boşanmaya karar veren biri, boşanıncaya kadar evi terk edemeyecek mi yani? Neye dayanarak böyle bir şey söylediniz?

Çekişmeli boşanmalarda, eşler hatanın hep karşı tarafta olduğunu savundukları için, örneğin; “bizim hiç sorunumuz yoktu, eşim durup dururken evi terk etti o yüzden tazminat vermek istemiyorum” diyebilir. Ama evde kayınvalide var ve bunun kanıtı da var kadın da “kayınvalidem ile yaşamaya zorlandım” diyebilir ve bu dediğiniz şeyin bir hükmü kalmaz.

Sizin dediğiniz durum; hiç bir problem yokken evi terk edip başka bir adama kaçan birsi için geçerli olabilir ki o da eğer dava çekişmeli ise ve kaçan kişi tazminat talep ediyorsa olur.

Ya da kadın eşiyle kavga edip, “çocuğunu evde bırakıp” yanına almadan gidiyorsa eğer, velayet davasında kusurlu olabilir ama her halükarda bebek olduğu için yine de anneye verilir çocuk.

Üstünkörü ortaya bir şey atmayın lütfen, eşlerinden dayak yiyen yüzlerce kadın var bu ülkede, ne yapsın yani evi terk edersem kusurlu olurum diye evi terk etmesin mi?

Konu sahibi, kocamı aldattım başkasına kaçtım, evi arabayı istiyorum deseydi böyle bir bilgi paylaşmak yerinde olabilirdi belki ama bu konu özelinde bu söylediğinizin hiç bir anlamı yok.

Sütüm kesildi inanır mısınız. Saat 12 den beri 15 er dakika süt sağıyorum toplamı 100 ml yi bulmadı ve bebeğim doğduğundan beri ilk defa mama almaya gidiyoruz . Yani benim böyle dengemi düzenimi bozdular ya asla hakkımı helal etmiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Bolca su icin lutfen. Hic kimse bebeginize bunlari yasatamaz hic kimse de bebeginizden kiymetli degil. Kafaya takacak insanlar degiller

Yaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
Valla yorumlara bakınca hanımefendinin daha önceki paylaşımlarına baktım. Bir sürü farklı hikaye.. biri digerini tutmuyor. Belki bu sonuncusu gerçek hayatıdır bilmiyorum ama bana bi inanmama perileri geldi

Yaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
Evet tam bir erkek gibi kendini savunuyor, lafı döndürüyor, arada sinirini tutamayıp saydırıyor falan.

Insallah oyle degildir, birden fazla kisi kullaniyordur da bu konu gercektir.
Bunu da anlamıyorum. Hesap açmak paralı değil zahmetli değil bişey değil. Herkeste de telefon var. Niye kardeşim arkadaşım benim hesabından konu açsın ki? Bunu iddia edenler hiç inandırıcı gelmiyor bana.

Insallah oyle degildir, birden fazla kisi kullaniyordur da bu konu gercektir.

2 yaşında çocuğu olan kardeşi şubatta 21 haftalık hamileymiş.
2024 ağustosta 4 senelik evli ve 22 yaşında olan kardeşi de 2024 kasımda 6 haftalık hamileymiş.
Konu sahibinin çocuğu da 4 aylık.
Ben bebek ve hafta hesabından pek anlamam, kabaca hesapladım. Yanlışsa biri beni aydınlatsın lütfen. Bu çocukların hepsi aynı zamanda doğmamış mı yani?

Valla yorumlara bakınca hanımefendinin daha önceki paylaşımlarına baktım. Bir sürü farklı hikaye.. biri digerini tutmuyor. Belki bu sonuncusu gerçek hayatıdır bilmiyorum ama bana bi inanmama perileri geldi
Ben eylul basindaki konusuna denk gelmistim iste kayinvalidem gelecek bilmem ne diye bir tek onu hatirliyorum. O konuda bu konu ile uyumlu.

Back
X