Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

arkadaşlar güncelleme kaçıncı sayfada ya da biri özet geçebilir mi konu sahibi evi mi terketmiş olay nasıl gerçekleşmiş öncesinde kv yle tartışma olmuş mu merak ettim detayları
Uyandım arkadaşlar ( her anlamda) sorularıma cevap vermediği ve rahatça uyuduğu için geceden kardeşime bizi al diye mesaj attım saat 12-1 civarı burda olacak . Eşime de bugün annesi gitse dahi yarın ya da bir yıl sonra yine aynı problemlerin yaşanabileceğini ve benim böyle bir hayat istemediğimi güzellikle anlattım bunları daha önce konuştuk neden tekrar aynı konular açılıyor dedi kesin kararımı da orda verdim zaten
İyisiyle kötüsüyle yorum yapan herkese teşekkür ederim. İşe dönene kadar annem ilgilenecek bebeğimle. Sonrası allah kerim . Bursa kestel tarafında tanıdık sağlam avukatı olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ödenmeye devam edilen ortak bir ev ve araç var hiçbişey ona kalsın istemiyorum

E şimdi hangi yüzle gelip babanla konuşacak? Nasıl savunacak kendini? Madem açıkça söylesin burası onlarında evi, istedikleri kadar kalırlar, kabul etmiyorsan bosanalim diye. Hem bir daha olmayacak diyor hemde her fırsatta evde koloni kuruyor.
arabada video atmış ben geliyorum ister dövün ister sövün yazmış bide . Ay seni kim niye dövsün kendi ailesiyle karıştırıyor herhalde ailemi

İnanın böyle bir muhabbet geçse nikaha bir gün kalsa dahi ayrılırdım . Düzeni yıkmak gibi bir durum yok adamın böyle bir düzeni yoktu sonradan pörtledi bunlar . Yani çocuk oldu ev tamam artık Dilaranın tepesine de çökelim dediler herhalde
Çocukla ayrılmayı göze alamaz diye düşünmüşler. Çocuk olunca artık dönemez demişler. Ama o kocanızın manipülasyonuna gelmeyin. Şimdi gelip ağlar sızlar ama ailecek net bir şekilde şu kadar günden uzun kalamayacaklarını teyit etmeden sakın çocuk için diye tesirine girmeyin. Hiç bir çocuk böyle üst üste bin kişi yaşamayı hak etmez. Çocuğunuzu kurtarın bu çağdışı aileden.

Çocukla ayrılmayı göze alamaz diye düşünmüşler. Çocuk olunca artık dönemez demişler. Ama o kocanızın manipülasyonuna gelmeyin. Şimdi gelip ağlar sızlar ama ailecek net bir şekilde şu kadar günden uzun kalamayacaklarını teyit etmeden sakın çocuk için diye tesirine girmeyin. Hiç bir çocuk böyle üst üste bin kişi yaşamayı hak etmez. Çocuğunuzu kurtarın bu çağdışı aileden.
Böyle insanlarla ne kadar anlaşma yaparsan yap değişen birşey olmaz. Bugün tamam derler yarın yine aynı şeyi yaparlar. Kocayı düzeltse ailesini duzeltemez. Kültürleri bu sonuçta. Birde eski mesajlarda okudum adamın küsme huyuda var. 2-3 ay sonra başlar sen benim ailemi istemiyorsum diye surat asmaya.

Hesap benim kız kardeşimin sorusunu yayınlamıştım benim ilk bebeğim

23 yaşında ve 5 yıldır evli olan, 4 yıllık evliyken ilk çocuğuna hamile kalmaya çalışan kız kardeşiniz, 2 yaşında oğlu olan başka bir kız kardeşiniz ve siz aynı anda hamilelik yaşayıp aynı ayda mı doğum yaptınız?
Kaç kişi kullanıyor bu hesabı ve biz şu an kiminle görüşüyoruz?

Daha önce bahsetmiştim doğum sürecinde kaynanam ve kayınpederim gelmişti küsüp gitmişlerdi . Bu sebepten eşimle aramız açıldı. Kendisi taa memleketine gidip anasını alıp geri döndü ve öncesinde bu konudan boşanma derecesine geldiğimiz için sesimi çıkaramadım . Annesi nerdeyse 4 aydır bizimle birlikte bu evde . Bugün gidicem yarın gidicem diye diye iyice serdi döşeği evime . Eşim de hiç sesini çıkarmıyor. Bebeğimin sütlerini koymak için şu mini buzdolapları var ya onlardan almıştım . Misafir odasında köşede duruyor. Kaynanamın da garip bi masaj aleti var oval bişey prize takıyor bacaklarına tutuyor ( memleketten kargoyla getirtti) onu prize takacağım diye benim dolabın fişini çekmiş. Tam 16 paket sütüm çöp oldu . Sinirden ağladım ve açık açık söyledim nasıl becerdin diye . O da başladı ağlamaya eşim de bilerek mi yaptı sanki moduna girdi uzatmadım çünkü çocuğumla anca uğraşıyorum bunların triplerini çekecek durumda değilim. Arkadaşlar bilmediği herşeyi kurcalıyor. Her gün eksiksiz her gün mutfağa girip garip garip acılı baharatlı yemekler yapıyor yemeyince kendi kendine tavır yapıyor. Ben baharatlı sevmiyorum diyorum aynı yemeğin sadesini yapıyor ama onu da yemiyorum biberli patlıcanlı karışık bişeyler yapıyor ayyyy nasıl anlatayım sıkıldım çok. İnanılmaz rahat şekilde banyodan yatak odasına her yere dalıyor . Bide bu kadın iki ay öncesine kadar hastaydı ve koltuktan kalkamıyordu yemeğini dahi eşim götürüyordu. Ben ne yapacağımı şaşırdım gitmesini istiyorum artık. Dün eşimle konuştuk annem sobalı evlerde çok üşüyordu bu kış kalsa rahat eder gibi bişey dedi . Ben de kalacak mı kışın burda dedim yok öylesine dedim misal yani kalsa rahat eder dedi cevap vermedim . Ne yapmam nasıl konuşmam lazım?
Eğer bu olan olaylar evlendiğinizden beri varsa direk fikrinizi söyleyin eşinize annesi madem üşüyo ev alsınlar o zaman kombili

Böyle insanlarla ne kadar anlaşma yaparsan yap değişen birşey olmaz. Bugün tamam derler yarın yine aynı şeyi yaparlar. Kocayı düzeltse ailesini duzeltemez. Kültürleri bu sonuçta. Birde eski mesajlarda okudum adamın küsme huyuda var. 2-3 ay sonra başlar sen benim ailemi istemiyorsum diye surat asmaya.
Bu sefer anamgiller gelmiyor diye suratından tafrasından geçilmez, aman suratı sallanmasın yeter ki, anası da bi odada gelsin yatsın diyecek hale gelirsin. Yazın Antalya'da harçlık çıkarırken küsebilmiş mi kimseye, gelip surat sallıyor şimdi? Ne hakla? Ay hoşt yani.

23 yaşında ve 5 yıldır evli olan, 4 yıllık evliyken ilk çocuğuna hamile kalmaya çalışan kız kardeşiniz, 2 yaşında oğlu olan başka bir kız kardeşiniz ve siz aynı anda hamilelik yaşayıp aynı ayda mı doğum yaptınız?
Kaç kişi kullanıyor bu hesabı ve biz şu an kiminle görüşüyoruz?
Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.

Bu sefer anamgiller gelmiyor diye suratından tafrasından geçilmez, aman suratı sallanmasın yeter ki, anası da bi odada gelsin yatsın diyecek hale gelirsin. Yazın Antalya'da harçlık çıkarırken küsebilmiş mi kimseye, gelip surat sallıyor şimdi? Ne hakla? Ay hoşt yani.
Öyle yapmış zaten daha önce. Konu açmış buraya kız, benimle mecbur kalmadıkça konuşmuyor diye. Sebebi merdivenlerden düşmüş kayınvalide torunlarınıda yanına alıp yeni doğum yapmış gelinin yanına gelmiş, kendi ailemde gelecek ama yer yok diye gelemiyorlar denildi diyede küsüp gizlice evden kaçmış. Ogluda benim annem neden incindi diye karısına düşman olmuş. Böyle adamlara değer vermek hata işte. Sen çalışır kredi öder adamı ev araba sahibi yaparsın, o kendini üç kuruşa muhtaç eden, yok yordam bilmez ailesi için seni harcar.

Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.

Konularına göre hesabı iki kişi kullanıyor ama ikisi de aynı zamanlarda hamile kalmış.
Buradaki başka çocuğum yok beyanına göre üç kişi kullanıyor ve üçü aynı zamanlarda hamile kalmış.
Üç kişiden biri gerçekse yeni bir began vakası yaşanıyor bence. Şu an kayınvalidesine öğle yemeği hazırlıyor olabilir.

Ben de bir anneyim ve oğlumla aramda oğlumun hayatındaki insanla evliliğini zedeleyecek bu kadar toksik bir ilişki olsun asla istemem. Bugün benim bebeğim olanları anlamıyor ama ben bu kadar hızlı bir şekilde o hayattan sıyrılmazsam benim bebeğim dinlemeye anlamaya taklit etmeye başlayacak. O evde olanları , tuhaf tekerlemeleri , kürtçe kelimeleri , anne baba kavgalarını, babannenin tüm sesleri duyduğu halde ortalığı karıştırıp sessizce odaya çekildiğini , hepsini anlayacak . Kimsenin kültürünü yargılamıyorum ama ben bebeğimi böyle yetiştirmek istemiyorum. Açıkçası kalıba göre şekil alan bir adamla da aynı çatı altında bulunmak da istemiyorum.
E Kürt biriyle evlenip çocuğum o dili duymasın öğrenmesin gibi bi yaklaşım çok komik geldi bana. Hani çocuğu lazdan yapayım ama burnu onlara benzemesin demek kadar saçma ve komik. Neyin kafası bu yaa🤣🤣🤣

Back
X