Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öyle düşünmedim aslında, hali hazırda konu sahibi de Kürt, belki takıldığı yer başkadır da tam anlatamıyordur diye baktım olaya. Yoksa kadın neden etnik kimliğinden nefret etsin dedim. Konduramadım.

Bu adam nerden akıl edip bakacak ona, bildirim de gelmez ki e nabızdan?

Kimsenin etnik kökeniyle diliyle geleneğiyle derdim yok. Sizin de kaynananız burnunuzun dibinde kocanızın götünün ağzında dört ay yaşasa bırakın dilini içtiği su bize gözünüze batar. Ben kadının imajını tarif etmek adına anlattım . Salakça bir dil konuşuyor yada abuk sabuk bir mesh giyiyor tarzı bir cümlem var mı? Her seferinde kadının benle diyaloğu yok direkt kavgamız yok birbirimize lafımız yok dediö . kendi çapında misafir odasında kocam eve girer girmez de l koltuğun ayak ucunda yaşayıp gidiyor sadece varlığı fazla uzun sürdü bunu ifade etmeye çalışıyorum. Derdim kadınla olsa ben kadınla tartışırım zaten . Ona bu yüzü veren benim karaktersiz kocam . Kim bilir ona neler söylüyor sana bayılıyoruz sen elimiz ayağımız oldun sen gidersen dünyamız tersine döner canım anam ayağı çekti ki kadın usul usul yaşayıp gidiyor bizim aşevinde . Bide bırakın çocuğum hangi dili öğrenecek hangisiyle büyüyecek ben karar vereyim . Burda akıcı bir türkçe konuşup ikinci dile geçen 5 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz benim oğlum dört aylık neden kürtçe öğrenerek başlasın hayatına günün büyük çoğunu babaannesiyle geçirecek gün gelecek 24 saat nöbette olucam bu şartlar altında akıcı bir türkçe konuşmasını mı bekliyorsunuz ?

Valla dizi izler gibi takipteyim konuyu dunden beri, normalde ben aksamlari kk ya girmem ama iki aksamdir surekli kontroldeyim en son yoldaydi Samet, simdiye varmis olmasi gerekirdi sanki, konu sahibi hala geldi gitti falan demedi.

İnsanın 2 dili olacaksa bile vizyonu olsun o dilin kürtce dil mi nasıl vizyonu var? Devleti, ülkesi olmayan seyin 2 inci dil ilan etmek asırı komik.

az önce yolda geliyor diye ağlak mesajlarını yazdınız ya.

Reziliigin dibini yasiyor her turlu. Bu yuzden de her turlu tusa basiyor bir tek anasina gelme artik karin rahatsiz diyemiyor allahin pisirigi

Ben de hic konularina takilmadim. Insan birinden soguyunca herseyi batar. Ayagina giydigi mesh bile batmis bana da batardi dogruya dogru. Ayrica sanki dunyanin en cok konusulan dili de bir onem kazandi birden kurtce

Oğlum 3 dil öğrenerek başladı hayatına. Bir sorun olmadı. İlk defa sizden duydum bunun bir sorun olduğunu. Dilbilimciler sizle aynı düşünmüyor pek.

Oğlum 3 dil öğrenerek başladı hayatına. Bir sorun olmadı. İlk defa sizden duydum bunun bir sorun olduğunu. Dilbilimciler sizle aynı düşünmüyor pek.
Bu genel bir sorun da demedim benim için bir sorun dedim . Sizin oğlunuz 3 dil öğrenmiş çünkü annesi öyle istemiş . Ben de türkçe öğrensin istiyorum sadece, çünkü öyle istiyor annesi anlatabildimmi ? Dilbilimciler kendi çocuklarına 88 dil öğretebilirler benim çocuğum benim kurallarım

İnsanın 2 dili olacaksa bile vizyonu olsun o dilin kürtce dil mi nasıl vizyonu var? Devleti, ülkesi olmayan seyin 2 inci dil ilan etmek asırı komik.
Türkiye diye bir ülke var ama sen onun dilini bile tam anlamıyla kullanamıyorsun. O nasıl olacak? 2 inci yazdığın yerde patladım. Evet, Kürtçe tıpkı Çerkesce, tıpkı Almanca, tıpkı Lehçe gibi bir dildir. Bir Bask ya da Katalan’a gidip desene aynısını. Bakalım ne yaşıyorsun. Ne kadar cahilsin dudak uçuklattın.

Almancayı bilemem de Türkçeye hakim olamama sebebin Kürtçe bilmemen olabilir

Sizin çocuğunuz hakkında bir yorum yapmadım zaten. İddia ettiğiniz şeyin bilimsel bir tabanı olmadığı için düzeltme yaptım. İstediğiniz dili öğretin, bize ne?

Nasıl battıysa artık öldürüyo beni bu kürtlerin böyle havlaması ya. Türkiye diye bir ülke var derken? yazarken bile elin titredi dimi hain seni:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…