- 26 Ağustos 2023
- 2.964
- 5.170
- 88
- 26
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
En büyük desteginin ailenden olmasi zaten muzzam bir sey benim anlamadigim konu sizin sehirde doktor varda kayinvalidenin evinin oldugu sehirde yokmu kiran mi girmis doktorlara kayinbabaniz ilgilenebilir yatalak degil sonuçta hakkinizda hayırlısı olsun es aileleri bir türlü alayamiyor erkegin de bir aile kurdugunu gelini sadece hizmetçi ve uzantı olarak görüyorlar empati dahi yapamıyor eşiniz ben iki gün katlanamiyorum es ailesine 4 ay cok uzun süre ve kimse kimseye katlanmaz bu kadar uzun süre dr zatenAnnesini fiziğe götürdü . Geldiğinde de evde olmayacağım sadece bebeğim ve benim eşyalarımı toparlıyorum. İnan çoğu yorum öyle haklı ki. Bebeğim mutlu bir ailede büyüsün isterdim. Ben de bu adamın böyle olduğunu bilerek evlenmedim , bilsem bide çocuk yapar mıyım. Hayırlısı olsun ikimiz içinde. Kararım kesin annem ben senin yanındayım hepsini toparlarız al çocuğunu gel dedi bu bana yeter

kocamla 6 ay ayri kaldik turkiyeye beni almaya geldi karadenize tatile gidiyoruz bir bebegim var görümcem beni de götür demis esime o yuzden kavga çıktı
 kocamla 6 ay ayri kaldik turkiyeye beni almaya geldi karadenize tatile gidiyoruz bir bebegim var görümcem beni de götür demis esime o yuzden kavga çıktı  

ayy koloni yaşamı
 ayy koloni yaşamı Korede yasiyorlardi zaten, o sirada butun para akisini da ele gecirdi, adami da kontrol altina aldi. Bunun anasina da gelemezsin dedi koydu.
 Korede yasiyorlardi zaten, o sirada butun para akisini da ele gecirdi, adami da kontrol altina aldi. Bunun anasina da gelemezsin dedi koydu.