Bu konu bosanma raddesine gelmeden cozulebilecek bir konu degil gibi duruyor ozellikle kocasinin kafasinda.
Adam bana gore ne yapiyor ki annem yardimci oluyor sana iste kafasinda. Bir de garanti annesi ile konusuyordur. Annesi oglusum iste karin lohusa ustune gitme ben cekerim ben cok cefakar bir anneyim senin iyiligin icin katlanirim tarzi bir duygu somurusu de yapiyorsa , konusma ile cozulecek bir konu olmuyor. Boyle olur lohusa kadin hos gor alttan al ben herseyi yapiyorum yardimci oluyorum bak belim sakat, kolum sakat ama yemek yapiyorum, temizlik yapiyorum sen iyi ol siz iyi olun, ben duymamazliktan geliyorum dememisse ben kendimi 10. kattan asagi atarim.
Konu sahibi lohusaligin vermis oldugu bir duygu durum degisikligi ile de karar veriyor olabilir ama bu bana gore iyi bir durum cunku normal sartlarda bu kadar sert ve ani tepkiler verebilecek bir karakterde degil gibi geldi bana. Normal sartlar altinda daha kabullenici ve verici bir durumu var gibi. O yuzden cok iyi olmus, yapsin bakalim koparsa da inceldigi yerden kopar.
Bunlarin evi ne bakim evi, ne kres ne de mor cati. Herkes evinde otursun bu ne ya.