- 24 Eylül 2013

- 10.090

- 33.207

- 798

- Konu Sahibi dilaradiyebirii

Evden gidip memuriyeti bırakırım, evi istemem falan demeyin. Boşanma davası açıp onu evden attırın. Süreç bu kadar kolay çözülecekken niye zorluk çıkarıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef çakılı kadroyum . Bu yüzden ev aldık borca girdik zaten .Hangi kurumda olduğunuza bağlı değişir aslında. MEB gibi bakanlığı olan kurumlar bu konularda yardımcı oluyorlar. Hangi bakanlıksa Personel daire başkanlığı ile görüşmeniz yeterli. Çakılı kadroysa işiniz zor. Bakanlık varsa kolay.
Ama hala annesinde kabahat bulmuyorki. Zihniyet aynı işteDilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma
Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Dönersin dönmezsin bilemem. Dönersen ve kv gittiyse ilk ama ilk yapacağın şey bütün o oda dolusu eşyayı ya kapıya koy, yada karşı ödemeli kargo yapYa zaten bu kadın bir odayı tamamen kapladı o kadar eşyanın tamamını götürmesi mümkün değil yarınlar yokmuş gibi malzeme kargolattı kendine . Yani dediğiniz gibi anne sen bi hava al gel diye pışpışlanıp alel acele otobüse bindirildi. Bidahaki kontrol gününde gelir çöker yine otel odasına
Çok doğruDönersin dönmezsin bilemem. Dönersen ve kv gittiyse ilk ama ilk yapacağın şey bütün o oda dokusu eşyayı ya kapıya koy, yada karşı ödemeli kargo yap
Benimde açılır koltuğum yok biliyormusun. Sırf bu sebeplerden almıyorum.Yeminle 3+1 ev almaya korkuyorum2+1 alacağım bi çocuk odası bi yatak odası bi de salon kimseye oda yapmaya oda kalmasın
niye korkuyorum çünkü hem benim ailemde hem eşimin ailesinde bunpitansiyrl var
Konu sahibi kesinlikle dediğin gibidir geri gelecektir
Sen de hava al gel boşanacaksan boşan ama istifa etme
Gelmek isteyen her türlü geliyor anamEvim 1+1, extra banyom bile yok, her sene gelirler bikaç hafta![]()
Ben de kadın hayatını yaşasın diye ikea divan almıştım . Divanın çekmecelerine de kıyafetlerini yerleştirdi . Bide o kadar garip biri ki yatamam diye memleketten yastık getirmiş.Benimde açılır koltuğum yok biliyormusun. Sırf bu sebeplerden almıyorum.
Oha çok zor. Allah kolaylık versinEvim 1+1, extra banyom bile yok, her sene gelirler bikaç hafta![]()
Son durum nedir? Annesini gerçekten yollamış mı? Yolladıysa ne dedi de yolladı acaba bir anda, kadın noluyor nereden çıktı bu dememiş mi?Ben de kadın hayatını yaşasın diye ikea divan almıştım . Divanın çekmecelerine de kıyafetlerini yerleştirdi . Bide o kadar garip biri ki yatamam diye memleketten yastık getirmiş.
Tabi ki sizde kalır, başka ihtimal bile yok. Davada belirlenen görüş süresi boyunca istediği şehre götürebilir ama görüş süresi dolunca size teslim etmek zorundaçocuğum her türlü bende kalır değil mi? Farklı şehirlerde boşanma durumunda baba bebeği nasıl görüyor ve şehir dışına çıkarabiliyor mu deneyimi olanlar yazabilir mi
Annemle uzaktan yakından diyalogları yok . Nişanlılık döneminde samimiyet kurmak adına annem birkaç kez aramış ancak kayınvalidem görmedim telefondan anlamıyorum bahanesiyle açmamış annem de tekrar uğraşmadı. Ailem sadece eşimle muhatap oldu ve onu biliyorlar .Son durum nedir? Annesini gerçekten yollamış mı? Yolladıysa ne dedi de yolladı acaba bir anda, kadın noluyor nereden çıktı bu dememiş mi?
Bu arada bence, anneniz dünürünü arayıp konuşabilir, onlarda durumun kendilerinden kaynaklı olduğunu tam olarak anlamış olurlar çünkü anladığım kadarıyla kayınvalidenizin durumdan haberi yok hatta belki eşiniz, biz durumdan yani bizde kalmandan çok memnunuz bile diyor olabilir annesine, siz de kadına iyi davranıyorsunuz belli ki o yüzden durumu bilmiyor olabilir. Anneniz arayıp anlatırsa durumu belki oğlu çağırsa da kendisi gelmez artık
Konu sahibi bi anda bastı gitti. Kayınvalidesinin bir şeyden haberi yok. Oğlu göndermiş anasını evden ama ne diye gönderdi bilmiyoruz. Konu sahibi boşanmakta kararlı. Eşi de annemi gönderdim gel konuşalım diyor, konu sahibi gitmiyor. Durumlar böyle şimdilik.Son durum nedir? Annesini gerçekten yollamış mı? Yolladıysa ne dedi de yolladı acaba bir anda, kadın noluyor nereden çıktı bu dememiş mi?
Bu arada bence, anneniz dünürünü arayıp konuşabilir, onlarda durumun kendilerinden kaynaklı olduğunu tam olarak anlamış olurlar çünkü anladığım kadarıyla kayınvalidenizin durumdan haberi yok hatta belki eşiniz, biz durumdan yani bizde kalmandan çok memnunuz bile diyor olabilir annesine, siz de kadına iyi davranıyorsunuz belli ki o yüzden durumu bilmiyor olabilir. Anneniz arayıp anlatırsa durumu belki oğlu çağırsa da kendisi gelmez artık
Eşim "nasıl gelmeyin diyim" dedi hep. Bu kış yine gelmek istiyoruz diye aradılar, ben biz evde değiliz dedim bu sefer. Bakalım anlayanaŞaka mı yapıyorsunuz neden buna izin veriyorsunuz
Hiç gönderdim demedi benim tahminimdi oAdam hem gönderdi annesini hem de nasil yuzune git diyim diye mesaj atiyor. Diyemediyse nasıl göndermiş? Bence anasi hala evde
2de otobuse binecek demedi miHiç gönderdim demedi benim tahminimdi o