• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizsiz bu hayatın anlamı yok sen giderek beni bitiriyorsun istediğin buysa eyvallah beni bu bunalımın içinde bırakıp git yazmış . Cevap vermedim
Klasik erkek manipülasyonu:) cevap vereceksen eğer sen onu manipüle et, acıtasyona izin verme.

Bizden vazgeçen sesin de, 4 aydır benim yaşadığım bunalımı görmek istemeyen sensin de, benim mutsuz olduğumu göre göre hala annenin bizde kalmasını isteyen sensin de, senin önceliğin çocuğun ya da karın değil annen de, benim rahat edemediğim bir ev de çocuğum da rahat edemez de umarım sen annenle rahat rahat yaşarsın de

Sizsiz bu hayatın anlamı yok sen giderek beni bitiriyorsun istediğin buysa eyvallah beni bu bunalımın içinde bırakıp git yazmış . Cevap vermedim
Bunalımın icinde degil ananin yaninda birakiyorum de. Aşırı klise bi mesaj atmis

Anasıyla çok mutluydu ne oldu şimdi? Gitsin köyüne anasının baharatlı biberli yemekleri ile gül gibi yaşasın.

Dilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma

Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım

Adamin yuvasi dagiiyor hala nasil git diyim diyor. Manyak mi ne. Birak iyice ama iyice burnu sürtsün.

Bende ileride -çok ileride- Kv olacağımda yok ya rahat edemem. Oğlum şimdiden o dolabı açma, masamın üstüne dokunma, kalem alma… yatıya kalamam evinde.

Annemin evinde de rahat edemiyorum.

Bu konularda 1 cinnet işini görür😀
Ay yok ya ben de hayatta boyle olamam ya. Simdiden oglana ev isi yaptiriyorum ufak ufak :D

Dilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma

Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Git diyemiyorsa gel demeseymis aylar önce bir olay yasanmis oyle yada boyle gitmisler bir daha neden gidip getirmis

Git diyemiyorsa gel demeseymis aylar önce bir olay yasanmis oyle yada boyle gitmisler bir daha neden gidip getirmis
Kontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insan

Kontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insan
Merak edip açmadın mı demekki durumdan haberdar oldular

Annenin gittiğine de senin verdiğin sözlere de inanmıyorum dedim görüntülü aradı açmadım video atmış . Evin her yerini çekmiş annem gitti diyor. Nereye sakladı allah bilir
Çok komikler ya hadi adamın aklı evvel, koskoca kadının nasıl yüzü tutuyor saklambaç oynuyor? Gram utanma arlanma yok, yüzünün astarı yırtılmış bunların.

Hep kvlerin doktorlari gelinlerin yasadigi sehirde oluyor oglu evlenene kadar nereye gidiyormus hastaneye

Beni durmadan elti ile bi numara arıyor wp dan baktım profile büyük abisi . Bu bence anasını yolladı ya da anası durumu çaktı gelin beni alın gelin beni istemiyor ya da benim yüzümden kavga ettiler dedi ondan arıyo bunlar

çocuğum her türlü bende kalır değil mi? Farklı şehirlerde boşanma durumunda baba bebeği nasıl görüyor ve şehir dışına çıkarabiliyor mu deneyimi olanlar yazabilir mi
Çocuk sizde kalır ve evde kalma hakkı sizin, şu anasıyla oğlunu bir evden kovun da üstünüzden tonlarca yük nasıl kalkıyor bi görün. Tam iki sene olmuş eski kocayı evden şutlayalı, hatırladıkça kendimle gurur duyuyorum. O kv’niz de oğlunun yuvasını dağıtmış olarak bir memlekete dönsün de görsün gününü.

Çocuk sizde kalır ve evde kalma hakkı sizin, şu anasıyla oğlunu bir evden kovun da üstünüzden tonlarca yük nasıl kalkıyor bi görün. Tam iki sene olmuş eski kocayı evden şutlayalı, hatırladıkça kendimle gurur duyuyorum. O kv’niz de oğlunun yuvasını dağıtmış olarak bir memlekete dönsün de görsün gününü.
Ay onlar utanır mı sanıyorsun ya onlar için gurur sebebi saygısız gelini out ettik diye kurulurlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X