Kayınvalidem evimi karıştırıyor

Söyleyeceksin arkadaşım, pısırık olmayacaksın. Kayınvalide götürürken siz kullanmıyormuşsunuz dediğini alıp götürdüğünü görmüşsünüz. Anne onlar bana lazım diyeceksin. Eşyalarımın yerini değiştirme diyebileceksin. Ne diyelim ki burdan başka ne akıl bekliyorsun?

İşte o sebeple anlık müdahale etmeniz lazım böyle şeylere. Bence şu an konuşmak yersiz. Ama tekrar yaparsa müdahale edin.

Yorumunuz için beni anlayarak yorum yaptığınız için teşekkür ederim.Malesef apandist ameliyatı kolay bir ameliyat gibi görünsede malesef benim sorunum büyüdü.Elden ayaktan tamamen düşmedim ama çok zorlandığım bir süreçti.Malesef ben fazla kafaya taktığım için ara bozulmasın diye kendimi yıprattım.Konuyu açmamın sebebi de tanımadığım insanların yorumları ve yol göstermeleri.Ama malesef sizin gibi yapıcı yorumlar az geldi.Teşekkür ederim

Evet diyemedim.Maalesef huzursuzluk çıkmaması adına sesimi çıkaramadım ama yıpranan ben oldum

Tam cinnet geçirmelik konu. Kadini arayacaksın o evin senin olduğunu hatırlatacaksın. Özel eşyalarını karıştırmaya hakkı olmadığını, bazı eşyalarının kaybolduğunu evden götürürken gördüğünü, hasta olduğun için uğraşmak istemediğini, hepsini geri getirmesi gerektiğini söyleyeceksin. İlk eşine söyle. Sen aramazsan ben bunları söyleyeceğim beni muhatap etme de. Bunu yutarsan esin de annesi de nasil olsa sesini çıkarmıyor diye asla sana saygı duymazlar. Çok daha büyüklerini yaşarsın.

Rica ederim.Ama buna bir dur demeniz gerek simdi yeni evli oldugunuz icin aman aram bozulmasin yanlis anlasilma olmasin diyorsunuz ama kendinizden taviz vererek aslında kendiniz olmaktan cikiyorsunuz.Yeni evliyken o zaman hamileydim benim kv 20 gun kadar elektrikli süpürgemi alıp geri vermemisti ezik gibi bir sey diyememistim istedigimde de susturmustu beni ben bunlari biriktirdim icime attim attim lohusalikta patladim su az 5 yil olacak hala aramiz bozuk görüsmüyoruz pek.Isterdim ki sınır koyayim can ciger olmasak da normal bir gelin kv olalim benim sınır koyamamamdan dolayi bu hale geldik.Esim de o zaman anlamazdi beni simdi her konuda bana destek ama o zaman hc destek olmazdı.Yani siz de icinizde tutmayin kavga etmeden net sınırlar cizerek bir durus sergileyin belli bir durusunuz oldugunda onu kimse bozamaz zaten kendinize güvenin.

Konu sahibi gördüğün anda kv ile konuşsaydın içine böyle dert olup uykuların kaçmazdı. Neyse olan olmuş anladığım kadarıyla yumuşak huylusun elin belinde değil o zaman mizacına göre hareket edip kv sorman lazım neden böyle birşey yaptığını olayı kavgaya götürmeden ha baktın gidiyor sen çat çat kavga edecek biri değilsin onu anladık o yüzden olayı kapatıp yok sayacaksın ama bundan sonra gördüğün anda sesini çıkarmalısın
Geçmiş olsun bu arada

Lütfen siz çocuk yapmayın, özgüvensiz, ezik, her şekilde zorbalanıp travma yaşayacak yoksa ömür boyu.

Teşekkür ederim bunu yapacağım.Bu akşam görüşeceğim önerinizi göz önüne alarak eşimle.

Enfeksiyon kapmadıysa çıkabiliyor benim de kuzenim apandist ameliyatı sırasında enfeksikyon kapmış CRP yi düşürmeden çıkarmadılar 10 gün hastanede yattı. Olabilecek bir durum.

Teşekkür ederim.Maalesef ailemden gelen zorbalıklar benim küçük yaşta özgüvenimi kırdı.Tek başıma yaptım ne yaptıysam bu yaşıma kadar.Kimse bana şu doğru bu yanlış demedi.Hayat bu yaşım 27 ama yeni şeyler görüp tecrübe ediyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bende 4. Gün kısmen de olsa günlük yaşama dönmüştüm.

Konu sahibi görmüş zaten, kadın siz kullanmıyorsunuz diyip alıp götürüyormuş. Böyle diyen bir insana normalde aa kullanıyorum ben onu diyip elinden alması gerek ama konu sahibi diyemiyor. Böyle böyle çok ezilir.

Ay kadına niye yüklendiniz bu kadar ya
Benim biraz sinirlerime dokundu nedenlerini yazacağım
Ameliyat konusu beni bağlamaz gerçekten ben ilk kendi hikayemi anlattım 6 ay sonra birdaha ameliyat olacağım ne olur bilinmez herneyse..

1 Evinde hırsızlık oluyor alenen ve sessiz kalıyor.
2 sessizlik nedenini tartışma çıkar ve eşimle aram bozulur diye açıklıyor.
3 eşi annesinin hırsızlığına göz yumup eşiyle arasını bozacak karakterde.
4 kendini bu kadar ezdirmesi ve bununda sebebi yalnızlıktan korkması..

Gerçekten bunlar sinirimi bozdu bir kadın olarak kendisini bu kadar değersiz ve kimsesiz görmemeli ailemden uzak bambaşka bir şehire taşınmak zorunda kaldım doğuma gideceğimde eşimden başka kimsem olmayacak yanımda düşünün ama bugün bir hatası olsa eşimin eyvah tek kalırım demem. Bu kadar değersiz değiliz ve eşimde bana değer veriyorsa benim rahatsız olduğum bir konuda yanımda olur. Bu arkadaşa biraz sert çıkmış olsam dahi aslında gerçekleri görmesi adına.. hayat ah canım ya önemli değil olsun diye geçiştirecegi birsey değil yeri gelince cevap vermesini bilmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…