kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

Hayir cok net hatirliyorum ilk konulari. Beraber oturma.. yeni eve cikma.. eltilerin medeni hali.. kvnin çiş sorunu.
Simdi bile eltinin ozel hayatindan bahsedecek, kv eltim hakkinda boyle diyor diyecekken; bisanmis iki cocuklu eltim diye bahsediyor. Konunun bununla alakasi olmamasina ragmen o ayrintiyi gozumuze sokuyor. Cunku elti ile ilgilendigi tek ozellik dul olmasi bilincalti tamamen bununla besleniyor. Halbuki bu aksam gidince kendisi de dul olabilir.. ve bunu eski konuda da yazdim; insan kinadigini yasamadan olmez.. zaman gelince bu lafi hatorlayacak zaten..
o konular görünmüyor aynı üye mi

Allah sabir versin zor olmali. Bu durum erkegi zorada sokuyor bir yandan annesi bir yandan esi. Allah iyi insanlrla karsiltrsin. Esin diyemez ki anne artik don
Veya yuzunu asip tavır yapmk bunlar cok zor anne kotude olsa yapilmiyo. Ne diyimm canimm allahh sabir versin

Cnm bu jadar iyi niyetli olma ayrica esinin ailesi ona ne dersen de tabikide kapi disi edecek degil ama inalarla anlat tuvalet meselesini bilincli yapmiyordur heralde diye dusunyrm ama bidaha denk gelirsen esinde evdeyken sanki esin yapmis gibi sifonu niye cekmyrsun senin b...unudamu ben temizliycem de zaten mesaj ulasir esin uzerinden soyle yani bzi seyleri Allah yardimcin olsun ama oyle yok evi terk etcem falan dA deme hemen o evden gidecekler belli biraz sabret
O kadar mantikli ki dediginiz..Hatta de ki hic annen ogretmedi mi sifon cekmeyi temizlemeyi ne bu ya her girdigimde b.k temizliyorum!! de pamukbebeginannesi pamukbebeginannesi

Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
Bunlari hatirladim ve sustum..
Tamam da bu da bir yorum degil mi?Ayrica bu konuyla ne alakasi var..

Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
Bunlari hatirladim ve sustum..
dilin kemiği yok o zaman ne diyeyim canım Allah insanlara vicdan akıl fikir versin.

#şekerlileblebitozu vallahi senden korkulur kız o nasıl hafıza öyle :) bir çok kişi konuya yorum yazdı sen geldin bu kişi şu kişi dedin döktün kirli çamaşırları sonuç konu sahibi ikinci nickli çıktı :) ellerinden öpüyorum önünde eğiliyorum, seni moderatör yapmalı :)

#şekerlileblebitozu vallahi senden korkulur kız o nasıl hafıza öyle :) bir çok kişi konuya yorum yazdı sen geldin bu kişi şu kişi dedin döktün kirli çamaşırları sonuç konu sahibi ikinci nickli çıktı :) ellerinden öpüyorum önünde eğiliyorum, seni moderatör yapmalı :)
:))))))))) ondan engellendi dimi o ya:)) ben de seni opuyorum:))

Sizi anlıyorum.mutsuzsunuz fakat mutlu görünmeye çalışıyorsunuz.sabrett sabır...güzellik günler yakındır herkes o zorlukları geçiriyordu.emiin ol

Back
X