kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

pamukbebeginannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
42
19
3
33
daha önce kv kp birlikte yaşıyorduk eşimin işi dolayısıyla başka şehre geçip evi ayırdık şükürler olsun herşeyimizi biz alıp kurduk yuvamızı kp kv hiç bi yardımda bulunmadılar düğünümde hadi bana geçtim oğullarına çeyrek bile takmadılar keza evi ayırdık yine aynı olsun neyapalım dedik
sorunum şu 2 ay oldu olucak kendi evime çıktım ondan öncede 4 ay annemde kaldım eşim evi düzüp düzen kurdu beni geldi aldı,hepi topu 2 aydır eşimle başbaşa ilk defa zaman geçirdim derken kayınvalidem çıktı geldi allem etti kallem etti kendini getirtti ve gitmiyor ne zaman gideceği belli değil eşimde bişey diyemiyor ben çok üzülüyorum 1,5yıllık evliyim ama eşimle başbaşa zaman geçiremedim ağlıyorum hergece :(
yaza gelirler bende evime yeni hayatıma alışırım diye düşünüyordum ama 2 ayda yanıma geldi ve yazada görümcem oğluyla gelicekmiş kayınvalidem diyor ki gidersem bi kaç ay kalıcam diyormuş görümcem :( çıldırma noktasındayım sesimi çıkaramıyorum kötü davranamıyorum rahat etsin diye elimden geleni yapıyorum ama ben tükendim artık :( kayınvalidem temizliğine dikkat etmiyor afedersiniz sifonu dahi çekmeden çıkıyor ben her seferinde 60yaşındaki kadının peşini toplamaktan yoruldum :( annem olsa söylerdim ama annem değil çünkü bana zamanında çok yaptı evliliğimin 1 yılını zehir ettiler :( eşime söylüyorum kavga ediyoruz aramız 1 gün iyi 5 gün kötü canımdan bezdim ya :( yaza gelseydide kalsaydı sesimi çıkarmazdım ama yeni cicim ayları yaşamak isterken yine yanımda :( ben neyapayım :(

durduk yere burası oğlumun evi yabancıya gelmedim oğlumun evine geldim diyor :( beni hiçe sayıyor burası benmde evim diyemiyorum ordayken hizmetçiydim kendi evim oldu yine hizmetçilik yapıyorum resmen :(

öncelikle rahat etsin diye elinizden geleni yapmayı bırakın. onun çekmeyi unuttuğu sifonu eer ardından siz tuvalete gitmiyorsanız çekmeyin. kalsın öyle de eşiniz görsün bi.

bir de görümceniz nasıl size sormadan o evde bikaç ay kalıcam diye plan yapıyor? mümkün mü böyle bişey. ne biçim aileler var ya. eşinize kavga ederek söylemeyin de tatlı dille filan konuşmayı deneyin.

allah kolaylık versin. eşin nereli ?
bir de görümcenin kocası yok mu nasıl 1 ay size kalmaya gelebiliyor

kocası var tabii ama eşimle araları çok iyi olduğu için izin konusunda sıkıntı yok ben nasıl bir tavır almalıyım neyapmalıyım lütfen bana akıl verin kendime bişey yapıcam diye korkuyorum kafayı yedirticekler bana :(

durduk yere burası oğlumun evi yabancıya gelmedim oğlumun evine geldim diyor :KK43: beni hiçe sayıyor burası benmde evim diyemiyorum ordayken hizmetçiydim kendi evim oldu yine hizmetçilik yapıyorum resmen :KK43:
Yapilcak bisey yok, ya kavga cikarcaksin ozaman esinlede aran acilir, yada idare ediceksin. Elbet giderler heralde biraz surat yapsan anlarlarmi acaba.

daha önce kv kp birlikte yaşıyorduk eşimin işi dolayısıyla başka şehre geçip evi ayırdık şükürler olsun herşeyimizi biz alıp kurduk yuvamızı kp kv hiç bi yardımda bulunmadılar düğünümde hadi bana geçtim oğullarına çeyrek bile takmadılar keza evi ayırdık yine aynı olsun neyapalım dedik
sorunum şu 2 ay oldu olucak kendi evime çıktım ondan öncede 4 ay annemde kaldım eşim evi düzüp düzen kurdu beni geldi aldı,hepi topu 2 aydır eşimle başbaşa ilk defa zaman geçirdim derken kayınvalidem çıktı geldi allem etti kallem etti kendini getirtti ve gitmiyor ne zaman gideceği belli değil eşimde bişey diyemiyor ben çok üzülüyorum 1,5yıllık evliyim ama eşimle başbaşa zaman geçiremedim ağlıyorum hergece :KK43:
yaza gelirler bende evime yeni hayatıma alışırım diye düşünüyordum ama 2 ayda yanıma geldi ve yazada görümcem oğluyla gelicekmiş kayınvalidem diyor ki gidersem bi kaç ay kalıcam diyormuş görümcem :KK43: çıldırma noktasındayım sesimi çıkaramıyorum kötü davranamıyorum rahat etsin diye elimden geleni yapıyorum ama ben tükendim artık :KK43: kayınvalidem temizliğine dikkat etmiyor afedersiniz sifonu dahi çekmeden çıkıyor ben her seferinde 60yaşındaki kadının peşini toplamaktan yoruldum :KK43: annem olsa söylerdim ama annem değil çünkü bana zamanında çok yaptı evliliğimin 1 yılını zehir ettiler :KK43: eşime söylüyorum kavga ediyoruz aramız 1 gün iyi 5 gün kötü canımdan bezdim ya :KK43: yaza gelseydide kalsaydı sesimi çıkarmazdım ama yeni cicim ayları yaşamak isterken yine yanımda :KK43: ben neyapayım :KK43:

:KK57:

Ne demek gelip aylarca kalmak ya? Görümceye de bak sen çocukları da alıp gelecekmiş. Ay yemin ederim bir dakika duramam siz nasıl sabırlısınız. Okudukça kuruldum burada hepsine.

öncelikle rahat etsin diye elinizden geleni yapmayı bırakın. onun çekmeyi unuttuğu sifonu eer ardından siz tuvalete gitmiyorsanız çekmeyin. kalsın öyle de eşiniz görsün bi.

bir de görümceniz nasıl size sormadan o evde bikaç ay kalıcam diye plan yapıyor? mümkün mü böyle bişey. ne biçim aileler var ya. eşinize kavga ederek söylemeyin de tatlı dille filan konuşmayı deneyin.

tatlı dil işe yaramıyor eşim annesine çok düşkün yaşlıdır bizde yaşlanıcaz hastadır bizde hasta olucaz aklıyla hareket ediyor ama allahaskına sifonu çekmemenin yaşlılıkla nealakası var :( geldi geleli de bana dünyanın lafını sokuyor yanıma kar kalıyor :(

:KK57:

Ne demek gelip aylarca kalmak ya? Görümceye de bak sen çocukları da alıp gelecekmiş. Ay yemin ederim bir dakika duramam siz nasıl sabırlısınız. Okudukça kuruldum burada hepsine.

ya ben evi terketmeyi düşünüyorum bebeğimde var üstelik :( gidicem yemin ederim annemin evine getir sülaleni oturun dicem artık dayanamıyorum bu aileye

tatlı dil işe yaramıyor eşim annesine çok düşkün yaşlıdır bizde yaşlanıcaz hastadır bizde hasta olucaz aklıyla hareket ediyor ama allahaskına sifonu çekmemenin yaşlılıkla nealakası var :KK43: geldi geleli de bana dünyanın lafını sokuyor yanıma kar kalıyor :KK43:

siz de ona laf sokun. hizmetçilik yapıyorum vs demişsiniz. yapmak zorunda mısınız?

sorunum şu 2 ay oldu olucak kendi evime çıktım ondan öncede 4 ay annemde kaldım eşim evi düzüp düzen kurdu beni geldi aldı,hepi topu 2 aydır eşimle başbaşa ilk defa zaman geçirdim derken kayınvalidem çıktı geldi allem etti kallem etti kendini getirtti ve gitmiyor ne zaman gideceği belli değil eşimde bişey diyemiyor ben çok üzülüyorum 1,5yıllık evliyim ama eşimle başbaşa zaman geçiremedim ağlıyorum hergece :KK43:
yaza gelirler bende evime yeni hayatıma alışırım diye düşünüyordum ama 2 ayda yanıma geldi ve yazada görümcem oğluyla gelicekmiş kayınvalidem diyor ki gidersem bi kaç ay kalıcam diyormuş görümcem :KK43: çıldırma noktasındayım sesimi çıkaramıyorum kötü davranamıyorum rahat etsin diye elimden geleni yapıyorum ama ben tükendim artık :KK43: kayınvalidem temizliğine dikkat etmiyor afedersiniz sifonu dahi çekmeden çıkıyor ben her seferinde 60yaşındaki kadının peşini toplamaktan yoruldum :KK43: annem olsa söylerdim ama annem değil çünkü bana zamanında çok yaptı evliliğimin 1 yılını zehir ettiler :KK43: eşime söylüyorum kavga ediyoruz aramız 1 gün iyi 5 gün kötü canımdan bezdim ya :KK43: yaza gelseydide kalsaydı sesimi çıkarmazdım ama yeni cicim ayları yaşamak isterken yine yanımda :KK43: ben neyapayım :KK43:
Ben olsam açıp telefonu söylerim yer yok kusura bakma diye ne bu terbiyesizlik surat yapın gidin odanızdan çıkmayın fazla muhabbet etmeyin bence

aynısı bende de var 3 aydır kv kp bendeler onlar bende diye herkes bana geliyor üstelik çalışıyorum surat ta assan anlamayan anlamaz benimkiler gibi resmen insan yerine koyup işten gelince nasılsınız bile demiyorum ama nafile ne demişler zevk almasına bakıcan kocanla hiç kötü olma benim kide aynı düz mantık ben bana düşeni evlat olarak yapayım der

Yapilcak bisey yok, ya kavga cikarcaksin ozaman esinlede aran acilir, yada idare ediceksin. Elbet giderler heralde biraz surat yapsan anlarlarmi acaba.

eşimle aram açılıyor hemde nasıl ama idare edemiyorum artık :( dün gece rüya görmüş sabah bana anlatıyor işte kızkardeşleri de buraya gelmiş bana diyormuş pamukbebeginannesi neyemek yapıcaksın bacılarıma :( ya bu rüya değilde sülaleye hizmet ettirmek için yer yapıyor gibi algıladım ben bunu öyle sinir oluyorum artık :(

Sadece kv mi geldi?Kv ile kp de geldi mi?Esasında surat ifadenden anlamaları lazım,evi ayırmandan anlamaları lazım istenmediklerini,çok bunalırsanız anneme gideceğim birkaç gün deyin.Evde tek kalınca hatasını anlayabilir belki.

kocası var tabii ama eşimle araları çok iyi olduğu için izin konusunda sıkıntı yok ben nasıl bir tavır almalıyım neyapmalıyım lütfen bana akıl verin kendime bişey yapıcam diye korkuyorum kafayı yedirticekler bana :KK43:
eşinin nereli olduğunu yazmamışsın ama tahminince doğulu.
çünkü benim de böyle bir arkadaşımın yuvası bu nedenle dağıldı. ve doğululardı. ailesi aynen seninkiler gibi gelip aylarca gitmiyorlardı.
evli görümcesinin kayınvalidesi bile hastaneye gidiyorum ayağına gelip günlerce evinde kalıyordu. sonuçta sabredemedi. o da hergün kocasıyla kavga ediyordu. bu sefer ailece birleşip kızı baskıyla evden gönderdiler.
sonuç mu canım, kız boşandı. ama onun çocuğu yoktu. sonra gidip oğullarına yeni gelin alıp onun evinde yaşamaya devam ettiler. şuan ki karısı ses etmiyor.
yani bunu neden anlattım. iki ucu b.klu değnek derler ya bu işler biraz öyle. umarım senin durumun daha kolay ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır. ama sabretsen gitmezler, sorun çıkarsan sana karşı cephe alıp yuvanı yıkabilirler. bunları iyice düşünerek davran derim.

Back
X