kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

Bacım kadın sifonu çekmiyo koltuklara işiyo onun açtığı hamur yenir mi, kabuklu ceviz yenmez elinden

Koltuklara mı işiyo, amanınn ben kaçırmışım orayı.. Sifonu çekmiyo da belki ellerini yıkıyo diye düşündümdü:110:

Ayyy neyse neyse, geri aldım önerimi

misafirden çok çeken biri olarak diyorum gercekten Allah yardımcınız olsun
birde cocuklu görümce gelcek diyosunuz okdar zor ki çocuklu misafir sizinde bebeğiniz var gelip sevmek veya dövmek isticek görümcenin cocugu daha büyük sorumluluk yük bincek omuzlarınıza..
tavsiyem mesela sifonu cekmiyor diyosunuz eşinizin bunu görmesini sağlayın tuvalete girmeyin gerekirse eşiniz görsün
yediği tabağı kaldırmıyor mu eşinizin buna dikkat etmesini sağlayın konusurken tabağa bakın mesela
yani çaktırmadan yaptığı pislikleri eşinizin gözüne gözüne sokun :)
hadi kaynana bi şekilde çekilirde ben cocuklu görümcenize çok takıldım bebeğim hiç dırmuyor sürekli hasta falan diyin telefonda gelcek olan cocuk kaç yasında bu arada?

Niye oraya buraya yapıyo tuvaletini? Hasta mı? Tamam pis mis ama koca insan, olduğu yerde koyverir mi yahu, çok şaşırdım

Sesinizi çıkarın biraz, ayy çok üzülüyorum, gencecik kadınları, yeni evlileri bu hale getiriyolar
Akıl mı, görgü mü, vicdan mı, ne eksik bu kayınvalidelerde :KK62:

misafirden çok çeken biri olarak diyorum gercekten Allah yardımcınız olsun
birde cocuklu görümce gelcek diyosunuz okdar zor ki çocuklu misafir sizinde bebeğiniz var gelip sevmek veya dövmek isticek görümcenin cocugu daha büyük sorumluluk yük bincek omuzlarınıza..
tavsiyem mesela sifonu cekmiyor diyosunuz eşinizin bunu görmesini sağlayın tuvalete girmeyin gerekirse eşiniz görsün
yediği tabağı kaldırmıyor mu eşinizin buna dikkat etmesini sağlayın konusurken tabağa bakın mesela
yani çaktırmadan yaptığı pislikleri eşinizin gözüne gözüne sokun :)
hadi kaynana bi şekilde çekilirde ben cocuklu görümcenize çok takıldım bebeğim hiç dırmuyor sürekli hasta falan diyin telefonda gelcek olan cocuk kaç yasında bu arada?

işin kötü tarafıda görümcemin oğlu 10 yaşında ve benim kv bu oğlan torununu benim kundaktaki bebeğime yakıştırıyo çocukta bi kaç kere senin ağzını yerim dudağını yerim filan dedi ben krizlere girdim ya eşime söyledim ayıp allahtan korksun bu çocuklar kuzen ben korkudan kızımı bu oğlanla hiçmi yanyana bi ortama sokucam şimdiden yakıştırma yapıyorlar bebeğimide alıp kaçasım var ya :(

çalışabilirim demissiniz ya calışın o zaman. kendine hizmet eden biri kalmayinca gider nasılsa. ayrica sizin kazandiginiz paraya da laf edemez.

genel olarak da allah yardimciniz olsun.

Niye oraya buraya yapıyo tuvaletini? Hasta mı? Tamam pis mis ama koca insan, olduğu yerde koyverir mi yahu, çok şaşırdım

Sesinizi çıkarın biraz, ayy çok üzülüyorum, gencecik kadınları, yeni evlileri bu hale getiriyolar
Akıl mı, görgü mü, vicdan mı, ne eksik bu kayınvalidelerde :KK62:

tutamıyordu güya ama tembeldi aslında eşim gitti hasta bezleri aldı en iyisinden büyük büyük onları bile kesmiş çocuk bezi kadar yapmış kullanıyo anne dedim eşim alır sen kullan senden önemli değil bunlar ucuzdur dedik laf anlamıyo az önce almış eline makası kesmiş koskoca bezi üç parçaya ayırmış ya benim kullandığım pedler gibi yapmış kaldıki okadarcık şey idrarı nasıl tutacak :( geldiği günün akşamı benden kova istedi tuvalete yetişemezsem yapayım içine diye yok dedim temizlik kovanı ver dedi vermedim bi tane var zaten yeni ev kurmuşum sonra tuttu bulaşık leğenide mi yok onu ver dedi yok artık dedim veremem o da bi tane dedim eşimle o gece kavga ettik evime işemeye gelmiş işedide zaten :( ev gözümden tamamen çıktı ben çocuğumla kendime kaçma planları yapar oldum eşim insan yerine koyup bi kere hak vermedi bana annesidir tamam ama 2 aydada gelinmez daha ben evime alışma sürecindeyken :( nefret ediyorum hepsiniden

işin kötü tarafıda görümcemin oğlu 10 yaşında ve benim kv bu oğlan torununu benim kundaktaki bebeğime yakıştırıyo çocukta bi kaç kere senin ağzını yerim dudağını yerim filan dedi ben krizlere girdim ya eşime söyledim ayıp allahtan korksun bu çocuklar kuzen ben korkudan kızımı bu oğlanla hiçmi yanyana bi ortama sokucam şimdiden yakıştırma yapıyorlar bebeğimide alıp kaçasım var ya :KK43:
Ohooooo . Senin işin iş. Arkadaş vazgectim taktikten falan kov ya bildigin kov. Ay cidden nereli bunlar? Gerci memleketle degil insanlikla alakali bu durum ama merak ettim.

çalışabilirim demissiniz ya calışın o zaman. kendine hizmet eden biri kalmayinca gider nasılsa. ayrica sizin kazandiginiz paraya da laf edemez.

genel olarak da allah yardimciniz olsun.

eşim çalışmama izin vermiyor ancak ayrılırsam çalışıp çocuğuma bakarım muhtaç olmam kimseye

Ohooooo . Senin işin iş. Arkadaş vazgectim taktikten falan kov ya bildigin kov. Ay cidden nereli bunlar? Gerci memleketle degil insanlikla alakali bu durum ama merak ettim.

memleketi söylemiyim arkadaşım çünkü her yörenin iyisi kötüsü var inanki ben eşimin tarafında öyle mükemmel insanlar tanıdımki gelinini baş üstünde tutan hayret ettim,ama dışardan bana bakan hep imrenir hala daha gelin görünki eşim tarafında kıymetim yerlerde sürünüyor doğulu

işin kötü tarafıda görümcemin oğlu 10 yaşında ve benim kv bu oğlan torununu benim kundaktaki bebeğime yakıştırıyo çocukta bi kaç kere senin ağzını yerim dudağını yerim filan dedi ben krizlere girdim ya eşime söyledim ayıp allahtan korksun bu çocuklar kuzen ben korkudan kızımı bu oğlanla hiçmi yanyana bi ortama sokucam şimdiden yakıştırma yapıyorlar bebeğimide alıp kaçasım var ya :KK43:
:KK20: Kıyameti kopartırdım... Ayıp ya..

kocası var tabii ama eşimle araları çok iyi olduğu için izin konusunda sıkıntı yok ben nasıl bir tavır almalıyım neyapmalıyım lütfen bana akıl verin kendime bişey yapıcam diye korkuyorum kafayı yedirticekler bana :KK43:
Tam görümce geleceği zaman. Ben annem e gidiyodum diye bahane uyduracaksın :)

Cok uzuldum canim once bebegin icin sakin
olacaksin.annesi uzulmesin.dogulularda
malesef bu var aylarca kalirlar eger doguluysa.bi zaman sonra kendi anneni cagiracaksin oda aylarca kalacak damat bey rahat edebiliyormus bakalim.anlasin.esin rahatsiz olursada hah beni anladinmu bende istemiyorum senin ailenin uzun sure kalmasini de.ne demek oglan evlatda kiz degilmi.benim bildigim anneye kiz evlat bakmali gelin degil,bi mecburiyeti yok.biraz misafirperver olma esinlede arani bozma alttan alttan yap mesafeni koy.gururluysa gider yeri gelince lafinida esirgeme.

Allahım çok sinirlendim 10 yaşındaki cocugun aklı cinselliğe erer lütfen uzak tutun bebeğinizden..
bende gelen misafire git diyemem sizede diyin diyemem ama ciddi anlamda artık belli etmenizin vakti gelmiş..
surat asın baksanıza böylede kötüsünüz öylede kötü olcaksınız
görümce gelceği zamanda bebeğim hiç durmuyor gercekten çok isterdim gelmenizi ama nefes alamıyorum hiç iyi değilim gibi şeyler söyleyebilirsiniz..
kayınvalidenizi nasıl gönderceğiniz ve görümcenizin gelmesini nasıl engelliceginizi en iyi siz bilirsiniz aslında siz söyleyin burda hep beraber geliştirip yollayalım istenmeyen misafirleri evlerine

Back
X