Kayınvalidem gelinlik

kaynana iyi gözük canım istediği gelinliği giy ayıp edersin yoksa. Siz iyi misiniz hangi devirde yaşıyorsun sen deme sonra tepe çıkar indiremezsin
Ben zaten iyi görünmek için uğraşmadim nişanlım ortalık karıştırdi ben ona da demedim asla asla diye o başka şeylere kızdı benim üzerime suç attı

Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Söyletmiş de olabilirdin, neyin çekinmesi bu kadar? Böyle korkar, çekinirsen daha çok küslük, trip silahı çekilir sana karşı.
Bi kere başkasının gelinliğini istemediğin halde giydirmek istemesi hadsizlik ve terbiyesizlik, kendini suçlu hissetmeyi bırak, sınırını çiz. Kavga et demiyorum ama bana kızdı, bana alındı mı, napıcam şimdi kaygısından bi sıyrıl, suçun yok, yaranmak zorunda da hiç değilsin, böyle şeylerin sonu gelmez.

Ben de bunu anlamıyorum ben ağzımı açmamisim bana tavır alıyor
Bazi insanlara ne yaparsan yap yaranamazsin, küsmeye tribe yer aranirlar, kompleksli tipler. O yüzden kendinle ilgili şeylerde bildiğin gibi, istediğin gibi davran, ay kırılacak mı diye çekinme, saygısızlık etmedikçe sorun yok, sınırını koru.

Söyletmiş de olabilirdin, neyin çekinmesi bu kadar? Böyle korkar, çekinirsen daha çok küslük, trip silahı çekilir sana karşı.
Bi kere başkasının gelinliğini istemediğin halde giydirmek istemesi hadsizlik ve terbiyesizlik, kendini suçlu hissetmeyi bırak, sınırını çiz. Kavga et demiyorum ama bana kızdı, bana alındı mı, napıcam şimdi kaygısından bi sıyrıl, suçun yok, yaranmak zorunda da hiç değilsin, böyle şeylerin sonu gelmez.
Siz olsanız benim yerimde ailesi ile bir şey olmamış gibi ah canım falan der miydiniz

Siz olsanız benim yerimde ailesi ile bir şey olmamış gibi ah canım falan der miydiniz
Kaynana triplere giriyorsa kendi kendine, yapmadığım bi şey için de gönlünü almaya çalışmazdım. Çünkü, her şeye alınmaya yer arayan tipler, alttan aldıkça insanın tepesine çıkıyorlar.
Durumu görmezden gelirdim, sürekli triplere, küsmelere devam ederse de kesin bi şekilde konuşurdum, benim yaptığım bi şey yok ama sen böyle şeylerden küslük çıkaracaksan sen bilirsin falan derdim, düz ve normal bi tonda.
Suçlu hissedip, aman küsmesin diye ah canım cicim tabii ki deme.

Ben zaten iyi görünmek için uğraşmadim nişanlım ortalık karıştırdi ben ona da demedim asla asla diye o başka şeylere kızdı benim üzerime suç attı
Vallahi bu pısırıklıkla siniklikle seni anasına ezdirmeyen adamda kabahat. Suçlu mu çıktı şimdi sana milletin terli gelinliğini giydirmeyip arkanda durdu diye.

Kendi en ufak fikir ve beğeninizi belli etmeye çekinmeyin, ezdirmeyin kendinizi. istemediğiniz şeyde net olun yoksa çok yıpranır daha çok bdv ye konu açarsınız

Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Diliniz yok mu ki susuyorsunuz, kv kim ki bama istemediğim gelinliği giydirecek , bu kafa ile evlenmeyin Allah aşkına, daha kendinizden haberiniz yok ...

Ben de bunu anlamıyorum ben ağzımı açmamisim bana tavır alıyor
Ağzını açsaydın bunlar olmazdı, sanki bayramlık çocuk giydiriyorlar, birsürü akraba toplanıp eski gelinliği size giydiriyor ve siz iyi gelin olacam diye susuyorsunuz, daha çok çekersin sen bunlardan...

Ağzını açsaydın bunlar olmazdı, sanki bayramlık çocuk giydiriyorlar, birsürü akraba toplanıp eski gelinliği size giydiriyor ve siz iyi gelin olacam diye susuyorsunuz, daha çok çekersin sen bunlardan...
Kendisi küstü bana dün ben de nişanlıma bu kez barışmak için ugrasmicam dedim

Kendisi küstü bana dün ben de nişanlıma bu kez barışmak için ugrasmicam dedim
Nişanlın ne dedi?
Cirkeflik yap, kavga et, surat salla demiyoruz ama yine soyluyorum, çekinme, alınır diye korkma, alınmak isteyen her türlü bulur alınacak bi şey, kompleksli insanların ego tatmini bi nevi; alttan aldikca daha cok tribe girerler.
Kendini suçlu hissetme, sınırını seviyeyi koru, istemedigin sacma sapan bi şeyi yapma, asla da peşinde dolanma. Sökmedigini görürse keser bi zaman sonra.

Nişanlın ne dedi?
Cirkeflik yap, kavga et, surat salla demiyoruz ama yine soyluyorum, çekinme, alınır diye korkma, alınmak isteyen her türlü bulur alınacak bi şey, kompleksli insanların ego tatmini bi nevi; alttan aldikca daha cok tribe girerler.
Kendini suçlu hissetme, sınırını seviyeyi koru, istemedigin sacma sapan bi şeyi yapma, asla da peşinde dolanma. Sökmedigini görürse keser bi zaman sonra.
Kayinvalidm ile konuşmuyorum şuan yani aramız kötü belli ki bana kırıldı ben bir şey yapmadan kırıldı bennde konusmadim

Kayinvalidm ile konuşmuyorum şuan yani aramız kötü belli ki bana kırıldı ben bir şey yapmadan kırıldı bennde konusmadim
Yapman gereken bu, gidip etrafında annecim diye dolanma, hatta hiçbir şey olmamış gibi konuş konuşmanız gerektiğinde, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış moduna geç

Yapman gereken bu, gidip etrafında annecim diye dolanma, hatta hiçbir şey olmamış gibi konuş konuşmanız gerektiğinde, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış moduna geç
Konuşmam gerektiğinde konuşayım di mi her gün normalde yazardım yazmadım bugün çünkü kırıldım ben bir şey yapmadım diye yaptım sandı

Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi

Neden kayinvalidenize acik acik soylemediniz? Neden nisanliniza acik acik soylemediniz?

Hiç kafama takmam.
Ama senin o an susmanda tuhaf olmuş.
Ne düşünüyorsan söyleyebilirdin.

Back
X