kayınvalidem hastalığı ve hamileliğim

Tam benimkinin kopyası..benim ki birde yalancı kurnaz ve kıskanç artı olarak.ve oda ilaçlar ile yaşıyor hasta.hergün aramamı bekler ona gün içindeki planlarımla ilgili rapor vermemi isterdi.ilk yıllar bitirmişti beni.arardım kavga çıkarır yada sürekli şikayet halinde olurdu.aramasam aramadım diye soylenirdi..
Neyse yıllarca çektirdi bana ruh hastası.
Yıllar sonra hastalığının etkisi ile(bipolar da vardi)iyice saçmaladı ve büyük bir kavga yaşadık.eşimde bende sildik onu.şimdi ayda yılda bir görüşüyoruz..
Çok zor gerçekten bende yaşadığım için anlıyorum sizi.Söylediği herşeyi silin kafanızdan çok ciddiye almayın. Kısa kesin konuşmaları ve onun hasta olduğunu unutmayın. Aksi halde sizde hasta olursunuz.
Allah sabır versin..

ben de ondan korkuyorum bu gidişle aynı onun gibi hasta olmaktan..kararımı verdim bundan sonra aramıcam onu yada cok nadir arıcam ve kocama da onunla ilgili bişey söylemicem.. eger neden aramıyorsun derse önce ben ve bebeğimin sağlığı kimse kusura bakmasın sinirlerimi yıpratıp bebeğimi üzemem dicem.. işine gelen böyle kabul eder gelmeyen varsa da kendi bilir ceker gider hayatımdan

işin tuhaf yanı eşimde hamilelikten böylesin psikolojin bozuldu falan demeye basladı yani demek istiyor ki annem aynı annem sen bunu iki yıl cektin ama sen eskisi gibi değilsin değiştin psikolojin bozuldu kendini topla eskiye dön yada dogumdan sonra düzel çünkü annesi hasta evde yalnız cevresinde eşim ve benden baska kimse yok zavallı hep biz yapmalıyız bişeyler onlar için bizden baska kimleri var ki daha kac yıl yasıcaklar ki ...

Benim eşimde aynısı yaptı o hasta biliyorsun duymazdan geliyorlar söylediklerini diyerek hep onu savundu bir bakıma..sanki çok kolay ciddiye almamak.ve sürekli baskı altında hissetmek.bu berbat bir durum.istediğin cevabı da veremiyorduman çoğu zaman çünkü krize girip kafasını duvarlara vuruyor yada aklına gelen her deliliği yapıyordu(hasta ya)bunun arkasına saklanıyordu işte.
Sorada ben sebep olmuş oluyordum.
Dediğin gibi yap hamilesin arama fazla sonra hiç başa çıkamazsın.

öyle yapıcam canım henüz 3 bucuk aylık evliyim en basta kötü olayım olacaksam da düğünden sonra değişti desinler hatta kocam da desin böyle bişeyden dolayı oğlunu ve beni bırakırsa da güle güle derim

Aman bıraksın kafan rahat olur.dünyaya elalamin kahrini çekmeye gelmedik.bizim üzerimizde hiçbir hakkı yok onların.değişti desin ne derse desin ezdirme kendini.esin de ezemesin. Ben yıllarca çektim bak şimdi stresten ikide bir hasta oluyorum.olan bana oldu.

İyi de sürekli öyle bir kadına kim maruz kalsa ona benzer ki..değişmen normal yani. Şu insanları(kv,koca o bu şu) kendi huzurunuz için bişeylere ikna etmeyi bırakın lütfen. Siz de insansınız,cansınız,ana kuzısunuz bir de anne olacaksınız. Akıllıca hareket et, iletişimini azalt ve konuşman gereken durumlarda da "işim var,kapatmam gerek de 2 dk yı mümkün mertebe aşırma" 10 dk nedir böyle bir kadınla. Benim kv de benzer bir model ama ben ilk baştan beri duvarım kendisine karşı, gördüğüm bi hareketinden dolayı.2 dk yı aşmaz telefon görüşmelerimiz ama son hareketinden sonra onu da kestim. Milletin gönlünü hoş tutmak için mi dünyaya geldik,aaaaa

Hamileliginden dolayi telefonda konusurken kotu oluyorum ... Dogumdan sonra ararim de, ondan sonra cocuk telasi dersin gecersin

cok haklısın ben en bastan alamadım önlemimi sırf eşim mutlu oluyor diye annesini pofpofladım sonunda sanki görevim buymuş havasına girdi şimdi hastaneye bile gelse eşimi arayıp sorcam nasıl diye onun dısında mecbur kalmadıkca aramıcam

Hastaysa iyi tarafindan bak sana ozel yapmiyor kim olsa ayni seyi yapacak. Soyledigi kotu seyleri duyma baska birsey sor konuyu kapat. Ama hergun aramak sacma.

sadece ilk sayfayı okuyarak yazıyorum.

çok zor bir durum Allah yardımcı olsun hepinize. siz bir de hamilesiniz tabi psikolojiniz sizin de hassas ama buraya yazdığınız şekilde konuşmak ne size ne de psikolojik sorunlar yaşayan kv ye iyi gelir. o terslenince siz sinirlerinizi bozmadan kapayın telefonu güzelce gitsin bitsin. böle didişerek konuşmayın bence. her gün aramak evet çok saçma ama gün aşırı 1 dakika konuşabilirsiniz belki.

kolaylıklar

tesk ederim

Ilk sayfayi okudum sadece size asil dogumdan sonra kolay gelsin diyorum
Bunun hastalikla ne alakasi olabilir hamile bir kadina nasil davranilacagini bilmeyen insani hicte aramayin arasanizda yaranamazsiniz uzak olmaya calisin

Bıraksana Allah aşkına ne çekeceksin. Başım dönüyor,midem bulandı de telefonla konuşurken, tansiyonum düştü de bak hamilelikte bir sürü bahanen de var. Bu arada ben de yıllardır kv yi söylediğim şekilde aradım ama bikaç gündür ben de kendi kendime kv ile kavga ediyorum arasam telefonda etsem muhabbet uzayacak diye hiç girmek istemiyorum o işlere. Seni çok iyi anlıyorum, bir de laf sokma falan da varmış. Milletin delisini sen mi uslandıracaksın, kocana da naz yap, inan iyi değilim de,tansiyonum düşüyor de ayaklarını yukarı dik onun yanında böyle yapınca iyi geliyor de. Açık açık annesinin ne kadar asalak olduğunu söyleme. Sanki o bilmiyor hey yarabbim. Bi de nolmuş, gönlünü hoş tutmuş. İyi de o senin içini karartıyor o nolacak??? Nasıl telefon derdine düşebilirim de. Gün içerisinde işyerinde zaten hiç oralı olma. Onun için de dinleniyorum,tansiyonum düşüyor sanırım,ayaklarımı dikip gözümü kapatınca iyi geliyor bir süre de. Gerekirse bikaç gün rapor al formaliteden

tamam canım cok tesk ederim yorumun için baska türlü araya mesafe koyamayacagım biraz naz ve oyunla inş atlatırım bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…