Kayınvalidem ile aramız iyi değil

Selamünaleyküm herkese ben 6 aylık evliyim kayınvalidem ile aramız çok soğuk gerçi ondan çok uzaklaşıyorum iyi bir insan kötü değil ama ufak küçük şeyler için ondan uzaklaş tım yakınlaşma mıyorum deniyorum sonra gene uzaklaşıyorum size saçma gelecek biliyorum ama bu şekilde vicdan azabı çekiyorum ha kötü davranmıyorum ama hiç konuşmuyorum o bişey sorunca konuşuruz iki laf oda evde hep susuyorum bilmiyorum ne yapa bilirim hakkınızı helal edin lütfen
Hangimizin arası iyi ki
Ya da hangimiz sıcağız kv ye
Bosver

Ben kaç kez kavga etmişimdir kv ile, Sigarayı bırakmıştım 2 hafta onun yüzünden yakıp başlamıştım, eş iyi olunca annesiylede kötü olmak istemiyorsun, en son bu anneler gününde barıştık bakalım nereye kadar gidecek :KK70:

İçine dert olmuşsa konuş,küçük hesaplar yapmadım hiç hayatımda içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım.Neseliysem susmadim,moralim.bozuksa konusmadim. Bazen kaale almadılar ben kendi kendime güldüm konustum. Mesafeyi sevmiyorum ben yedi kat el değil ki,eşinin ailesi öyle böyle haftada bir kere gorustugun insan,gül konuş geç,vicdan azabından iyidir.
Canım beraber yaşıyoruz ayrı olsaydık biliyorum bunlar olmaz Dı kayınbederim hayatta değil kayınvalidem tek olduğu için benle kalıyor ben soğuk bir insan değilim ama kayınvalidem karşı çok soğudum gerçi 2 hafta lık evli iken benim çalışmamı istedi dile getir medi ama lafları ile belli etti sonra ben çok uzaklaş tım buna benzer bir kaç şey var
Birlik mi oturuyorsunuz?
Eevt canım

Selamünaleyküm herkese ben 6 aylık evliyim kayınvalidem ile aramız çok soğuk gerçi ondan çok uzaklaşıyorum iyi bir insan kötü değil ama ufak küçük şeyler için ondan uzaklaş tım yakınlaşma mıyorum deniyorum sonra gene uzaklaşıyorum size saçma gelecek biliyorum ama bu şekilde vicdan azabı çekiyorum ha kötü davranmıyorum ama hiç konuşmuyorum o bişey sorunca konuşuruz iki laf oda evde hep susuyorum bilmiyorum ne yapa bilirim hakkınızı helal edin lütfen
Çok sorun ediosan konuş canım.Anlayamadım???

Valla benimki de öyle . Geçen kocasını kaybetti o kadar ilgilendim geleniyle gideniyle , destek olmaya çalıştım, da kalkmış eşime, senin karı beni aramaz sormaz necisin demez ilgilenemez demiş ya . Düşün artık
Ay hepsi ayni... Kac kere hastaligiyla ilgilendim bi gun boyu yanindaydim herseyiyle ilgilendim mutfagini topladim kv'min eve geldim ertesi gun arayip beni niye aramiyorsun hastayim merak etmiyorsun sormuyorsun dedi. Bir soğudum o an anlatamam kanım çekildi sinirden. O hareket bardagi tasirdi artik bende konu sahibi gibiyim ne aramak ne konusmak geliyor icimden en guzeli bu sanirim.

Ay hepsi ayni... Kac kere hastaligiyla ilgilendim bi gun boyu yanindaydim herseyiyle ilgilendim mutfagini topladim kv'min eve geldim ertesi gun arayip beni niye aramiyorsun hastayim merak etmiyorsun sormuyorsun dedi. Bir soğudum o an anlatamam kanım çekildi sinirden. O hareket bardagi tasirdi artik bende konu sahibi gibiyim ne aramak ne konusmak geliyor icimden en guzeli bu sanirim.
Aynen işte ya . Derme çatma bir evde cenzalerini ağırladım yardim ettim . Kalmis eşimi bana karşı dolduruyor insna soğumaz mi . Aramak istemiyorum aramıyorum zaten .

Boş ver, benim eski kv de tam tersi canım cicim derdi yanimda, arkamdan oğlunu doldururmus, yok simartma , yok dolapta sebze çürüyor bilmem ne. Seninki en azından ikiyüzlü değil. Sende ayna misali ne görüyorsan onu yansıt. Ben annem gibi konuşur dertlesirdim, mesafe iyidir çok pişmanım coook...

Arama bosver. Aradikca totosu kalkar
Içimden gelmiyor ki aramak sormak . Arasam da bana bisey anlatmaz saklar , benden gizli saklı konurlar herşeyi. Oğluna bisey dönecekse benim yanimda demez saklı gizli söyler . Benim da olacak adamsa anasının o davranışına, anne karım yabancı mi onun yanında da söyleyebilirsin demez , ben üstüne gelsem bile konuşmalarının, benden saklar eşim , bisey konuşmadık der ustelesem de ana oğul bisey konuşamaz mi der . Sen düşün artık . Eşimden bile soğutuyor bu kadın insanı. Eşimde az kötü değil Hani.

Ondan uzaklaşma sebeplerinz ne mesela hangi hareketleri sizi soğuttu ondan bazende sevmediği insanın hareketleri batar çünkü bide insanın içinden gelmiyorsa olmuyor zorlamayn yani

Ondan uzaklaşma sebeplerinz ne mesela hangi hareketleri sizi soğuttu ondan bazende sevmediği insanın hareketleri batar çünkü bide insanın içinden gelmiyorsa olmuyor zorlamayn yani
Canım ben mutfağa girmeden o girmiyor ben girince yemek yapıyorum böyle soğuk kanlılıkla yardım edeyim mi diyor arada bir der bazen hiç yardım etmez evin işi olsun aynı şey gerçekten çok soğuk kanlı ben bu halimle yorgunluktan ölsem hiç demez kızım sen otur ben yapayım demez bazen bilerek ay yoruldum diyorum kendi kendime hiç kalkmaz ver ben yapayım demez hiç kalkmaz

Canım ben mutfağa girmeden o girmiyor ben girince yemek yapıyorum böyle soğuk kanlılıkla yardım edeyim mi diyor arada bir der bazen hiç yardım etmez evin işi olsun aynı şey gerçekten çok soğuk kanlı ben bu halimle yorgunluktan ölsem hiç demez kızım sen otur ben yapayım demez bazen bilerek ay yoruldum diyorum kendi kendime hiç kalkmaz ver ben yapayım demez hiç kalkmaz
Tembel demek benim kv de öyle mesela 1 aydr bayram temizliği yapacm diyor bugün yine diyor bayram temizliğini ne zaman yapsam diye bana duyuruyor ben yardım edeyim diyecm onu bekliyor karnım burnumda bide bende dedim anne bayramdan önce yap istersen😂😂 yani isinamiyosan boşver ben öyle yapıyorum bazı huyları itici geliyor kp idare et kızım diyor napalm edecz artk sevemiyorum diye üzülme yani bazı şeyler zorla olmuyor.

Bu devirde hala birlikte oturma kaldı mı gerçekten?
Hadi eski evli olsanız anlarım da 6 aylık evliymişsiniz, niye kabul ettiniz bunu?
Sevmiyorum diyorsunuz bir de nasıl ömür tüketeceksiniz birlikte?

Bu devirde hala birlikte oturma kaldı mı gerçekten?
Hadi eski evli olsanız anlarım da 6 aylık evliymişsiniz, niye kabul ettiniz bunu?
Sevmiyorum diyorsunuz bir de nasıl ömür tüketeceksiniz birlikte?
Canım kadın tek eşi vefat ettimiş ben o bide eşim tek açıkçası içim el vermedi Bi tabak sofrada falza olsun dedim ama bu kadar soğuk kanlı olduğunu bilmedim ne biliyim çok değişik biri böyle oruçlu oruçlu konuşmak istemiyorum ama kimseye de diyemiyorum

Back
X