- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Ruhtan anlayan bir yorum,teşekkürler.O zaman ses etmedin şimdi niye ediyosun demek de hayatın akışına ters...mantik bu olsa 50 senelik evliliğini bitirmez kimileri, sene seneyi aratır derler 20 yaşındaki kafam şimdi yok sınavlara 3 tekrar yaparak giriyorum, annem 10 sene oturmuş kv kp ile,toymuş,babam vefat edeli 4 sene olacak dedem vefat edeli 4 sene oldu kimileri diyo ki e kocanın hatrına al bak kaynanani, o zaman baktım şimdi de bakarım demiyo cin çarpmışa döndü bunun teklifinde dahi,çünkü artık 49 yaşında 16 değil, sabır az tahammül az yolun yarısını bitirmiş hayatını yasamak istiyo
Uzun uzun açıklamaya da gerek yok istemiyor bu kadar dün dündü bugün bugün ki aradan 6 sene geçmiş
Kocayı boşa bak yoluna
Dinlemek istemedi kayıtları,sanırım inkar psikolojisine girdi.Bi mesajınıza denk geldim.Ses kaydı aldığınızı belirtiyordunuz.Eşinizi bu duruma ikna etmekte de güçlük çektiğinizi belirttiniz. Ses kayıtlarını eşinize dinletmediniz mi? Eşiniz kanıtınınz bulunmasına rağmen nasıl kabul etti bu durumu_?
İnanmayan ilk mesajlara şaşırdım da şimdi normal geliyor . Neyse Allah'tan henüz sen erkeksin diyen olmadı.Burda herkesi ahlaki anlayışı farklı, ha sen bilindik arkadaş gruplarına dahil bilindik bir üye olsaydın empati yapılırdı ama sana yapılmaz
İş yerinde kahkaha attımvalla pek sakin geldiniz bana
neden basmadınız kv ilk konuşmada
anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun
s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki
Olur muuu.istemeliyiz,hepimiz istemeliyiz.70 de olsak 80 de olsak,yürümeye mecalimiz kalmasa da istemeliyiz. Yasliysak, oğlan evine sigindiysak õldúk mü.aa bizim canımız yok mu.olene kadar bam bam bam.yyyook artıkkadındaki isteğin 10 da 1 i bende yok
E sizde uyuyup gozmu yumdunuz eve almasinaBenim.kaynanam da yaptı aynısını niye herşeye uydurma diyorsunuz ki ???
Ses duyunca kalktık adam kaçtı hemenE sizde uyuyup gozmu yumdunuz eve almasina
Bıkmış olamaz mi, göz görmeyince gönül katlanır derler. Görmeyince aklına gelmeyen şeyler, tekrar aynı evde yaşamaya başlanınca hatirlanmis olamaz mi.? Amca ve dayı hanımlarından bahsettiginize göre kayinvalideniz, kayinpederinin yok galiba. Empati yeteneğinizi pek bir eksik gördüm.Kadin basina kalincada 6 yil sonra gundememi getordin biliyormusun 5 amcam hanimi 4 dayim hanimi var onlarda oyle oyunlar gordumki komik geliyor
Anneanneniz dayınızın evinde mi kalıyordu. Yoksa tüm çocuklarına gidiyor muydu? Burası muhim. Anneniz ne kadar bakıyordu anneannenize. Dünya iyisi bile olsa başkasıyla ev paylaşmak zordur. Eğer bakılacak bir yaşlı varsa çocuklar sırayla bakmalı. Tek kişiye yuklenilmemeli. Sonra sinir krizleri geliyor çünküBenim dayimin esi vardi anneannem.dunyanin en sessiz ve dedikodu yapmayan insani kadinin cocugu karninda oldu anneannem oldurdu diye hergun sinir krizi gecirdi gitti baska eve insanlsr boyle yasamaya alismis ama erkeklerede boyleleri lazim bence
Saygılarımı sunuyorum.Bıkmış olamaz mi, göz görmeyince gönül katlanır derler. Görmeyince aklına gelmeyen şeyler, tekrar aynı evde yaşmaya başlanınca hatirlanmis olamaz mi.? Amca ve dayı hanımlarından bahsettiginize göre kayinvalideniz, kayinpederinin yok galiba. Empati yeteneğinizi pek bir eksik gördüm.
Onlar anneannemin evinde kendi istekleriyle kaliyordu kim kime boyle birsey diyebilir ya grip olunca bile aklimiza sex gelmezken kadin felcli ben inanmiyotum bu benim gorusum yoksa kimin kime baktigi umrumda degilAnneanneniz dayınızın evinde mi kalıyordu. Yoksa tüm çocuklarına gidiyor muydu? Burası muhim. Anneniz ne kadar bakıyordu anneannenize. Dünya iyisi bile olsa başkasıyla ev paylaşmak zordur. Eğer bakılacak bir yaşlı varsa çocuklar sırayla bakmalı. Tek kişiye yuklenilmemeli. Sonra sinir krizleri geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?