Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

O zaman ses etmedin şimdi niye ediyosun demek de hayatın akışına ters...mantik bu olsa 50 senelik evliliğini bitirmez kimileri, sene seneyi aratır derler 20 yaşındaki kafam şimdi yok sınavlara 3 tekrar yaparak giriyorum, annem 10 sene oturmuş kv kp ile,toymuş,babam vefat edeli 4 sene olacak dedem vefat edeli 4 sene oldu kimileri diyo ki e kocanın hatrına al bak kaynanani, o zaman baktım şimdi de bakarım demiyo cin çarpmışa döndü bunun teklifinde dahi,çünkü artık 49 yaşında 16 değil, sabır az tahammül az yolun yarısını bitirmiş hayatını yasamak istiyo

Uzun uzun açıklamaya da gerek yok istemiyor bu kadar dün dündü bugün bugün ki aradan 6 sene geçmiş

Kocayı boşa bak yoluna

Bi mesajınıza denk geldim.Ses kaydı aldığınızı belirtiyordunuz.Eşinizi bu duruma ikna etmekte de güçlük çektiğinizi belirttiniz. Ses kayıtlarını eşinize dinletmediniz mi? Eşiniz kanıtınınz bulunmasına rağmen nasıl kabul etti bu durumu_?

Ruhtan anlayan bir yorum,teşekkürler.

Dinlemek istemedi kayıtları,sanırım inkar psikolojisine girdi.
Düşünün,akşam anneniz ah kocam öldü,olmese bana ne güzel bakardı diye ağlıyor,bazen direkt yüzünüze bana kötü davranıyorsun,bakmıyorsun bana diyor,sabah da size cici baba bulmuş telefonda inliyor,dinlemek istemedi.
Komşular kaynanam bizden ayrıldıktan bir zaman sonra hani Manisalı akrabanın hiç gelmiyor demeye başlayınca jetonu düştü,inkarı birakti

Burda herkesi ahlaki anlayışı farklı, ha sen bilindik arkadaş gruplarına dahil bilindik bir üye olsaydın empati yapılırdı ama sana yapılmaz
İnanmayan ilk mesajlara şaşırdım da şimdi normal geliyor . Neyse Allah'tan henüz sen erkeksin diyen olmadı.

yyyook artıkkadındaki isteğin 10 da 1 i bende yok
Olur muuu.istemeliyiz,hepimiz istemeliyiz.70 de olsak 80 de olsak,yürümeye mecalimiz kalmasa da istemeliyiz. Yasliysak, oğlan evine sigindiysak õldúk mü.aa bizim canımız yok mu.olene kadar bam bam bam.

Burda tonla kayinvalide konusu okudum ama boylesine ilk kez rastladim
Allah kolaylik versin diyelim. Odadina bile girmemenizi esiniz kabul ediyormus. Ona da zorlayan bir es olabilirdi.
Bosanmak da bir secenek tabi ki ama deger mi karar sizin.

Kadin basina kalincada 6 yil sonra gundememi getordin biliyormusun 5 amcam hanimi 4 dayim hanimi var onlarda oyle oyunlar gordumki komik geliyor
Bıkmış olamaz mi, göz görmeyince gönül katlanır derler. Görmeyince aklına gelmeyen şeyler, tekrar aynı evde yaşamaya başlanınca hatirlanmis olamaz mi.? Amca ve dayı hanımlarından bahsettiginize göre kayinvalideniz, kayinpederinin yok galiba. Empati yeteneğinizi pek bir eksik gördüm.

Son düzenleme:
Benim dayimin esi vardi anneannem.dunyanin en sessiz ve dedikodu yapmayan insani kadinin cocugu karninda oldu anneannem oldurdu diye hergun sinir krizi gecirdi gitti baska eve insanlsr boyle yasamaya alismis ama erkeklerede boyleleri lazim bence
Anneanneniz dayınızın evinde mi kalıyordu. Yoksa tüm çocuklarına gidiyor muydu? Burası muhim. Anneniz ne kadar bakıyordu anneannenize. Dünya iyisi bile olsa başkasıyla ev paylaşmak zordur. Eğer bakılacak bir yaşlı varsa çocuklar sırayla bakmalı. Tek kişiye yuklenilmemeli. Sonra sinir krizleri geliyor çünkü

Saygılarımı sunuyorum.

Onlar anneannemin evinde kendi istekleriyle kaliyordu kim kime boyle birsey diyebilir ya grip olunca bile aklimiza sex gelmezken kadin felcli ben inanmiyotum bu benim gorusum yoksa kimin kime baktigi umrumda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…