- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
eşim annesine çok düşkündür. onun sözünden pek çıkmaz. yani annesi şimdi gidip şikayet etse oda bana bir daha öyle giyinme filan diye kavga eder. kayınvalidede asla söylemeden geçmez ben eminimki sabah bir ara eşimi sıkıştırıp bişeyler söylemiştir.
eşime derki her sabah benim elimi öpüp hellalliğimi alıp öyle işe gideceksin. akşamda evine gelnce yanıma uğrayıp aynısını yapacaksın. eğer karın ve ben varsak bir ortamda önce beni öpüp sonra karını öpeceksin. ya bunları hatırladıkça onu öldüresim geliyor.
kayınvalidem 45 yaşında çok genç yani. görseniz 45 bile göstermez. eşimin ablası zannederler çoğu zaman. aslında ona söylenebilecek çok şey var ama hangi birine cevap vermeliki. 1 gün içinde 4,5 kere böyle abuk sabuk lafları vardır.
mesela benim eltim hamile. ona diyorki. ben ilk torunumda herşeye doydum. senin çocuğunu kucağıma bile alasım yok. kendi evinde rahat rahat bakarsın. hiç uğraşamam. henüz 2 gün önce söylenmiş bir laf.
kayınvalidem 45 yaşında çok genç yani. görseniz 45 bile göstermez. eşimin ablası zannederler çoğu zaman. aslında ona söylenebilecek çok şey var ama hangi birine cevap vermeliki. 1 gün içinde 4,5 kere böyle abuk sabuk lafları vardır.
mesela benim eltim hamile. ona diyorki. ben ilk torunumda herşeye doydum. senin çocuğunu kucağıma bile alasım yok. kendi evinde rahat rahat bakarsın. hiç uğraşamam. henüz 2 gün önce söylenmiş bir laf.
birde bazı arkadaşlar evlenmeden önce aile yapılarını bile bile evlendiysen onlara uymak zorundasın diye yorumda bulunmuşlar. ...
ya başkalarını fetva vermeyin diye suçlarken bu dediğiniz abes olmamışmı?kadina da namahrem var ama gogus altiyla dizkapagi arasi sadece o da agdaciya gunah degil :)
Arkadasım takma kafana napabilirki kimsenin kaburgası kimseden kalın değil bende tatilden gelmiştim saclarımın diplerini yaptırdım geldim tabii tenim bronzlasınca saçlarda sarı olunca kayınvalidem kalktı bana aynı pavyon karısına dönmüşün dedi sağol tşk ederim dedim gittim bir ay sonra sacımı dahada acık sarıya boyattım boşver üzülme kim onlar kendilerini üzerlerimizde söz söylemeye hak zannediyolar.eşim böyle istedi ve giyindim de kapat konuyu kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?