Kayınvalidem kıyafetim hakkında öyle bir yorum yaptı ki!!!

eğer eşim bana bensiz bi ortamda bunu sakın giyme dediyse demekki elbisenin durumunda bi sakınca
var diye düşünürüm ben
yani bu durumda kayınvalidenin tepkisini anlıyabiliyorum biliyorsun kayınvalideler çok uç noktalarda yaparlar yapacaklarınıı
ama tepkisini gösteriş şekli çok yanlışş
daha usturuplu bi dille hoşlanmadığını söylebilirdi
bide eğer ortamdaki diğer kadınlarda sizin hakkınızda yorum yapmış ve kaynananız bunu duymuşsa hiç hazmedemedi tahminim ve ilk fırsatta söyleme gereği duydu bunu size
dediğim gibi uygun bi dille konuşsa sizde böyle tepkili olmazdınız
ve eminim öyle söyleseydi sizde daha dikkatli giyinirdiniz

ayyyy saçımı başımı yolasım geldi yaaa..delikafadulden.
SEMRA KAYNANA GıBı KONUŞMALARA BAKSANIZA...
Allahım yatıp kalkıp kayınvalideme şükrediyorum valla benimkinin ağzı var dili yok mübarek..:

Son düzenleme:
Elbise uzun bile olsa bazı insanların kalça yapısından çok kısa gibi durabiliyor. Özellikle hafif popo kalkıksa. Böyle bir durum da olabilir. Sonuçta siz kendinizi arkadan görmüyorsunuz.

kaynana karısma yetkısı verdıysen..elbet karısacaktır.benım kaynanam asla karısmaz..eşim kızdıgı halde bana bıkını falan alır..oy canım kaynanam..

Ne kocam karışabilir bana ne kayınvalidem ne de başka biri.. Ben nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmiyor muyum? Ben olsam bu kadar sakin karşılayamazdım..

valla arkadaşım senin kayınvalide tam bir manyak kusura bakma ama...cahile laf anlatmak zor o nedenle susarak tepkimi koyuyorum falan deme o ondan anlamaz.lafa lafla karşılık vereceksin.kavge et değil ama kişilikli bir insan kişiliğine laf edildimi susmamalı.ve senden hiç şüphem yok bu konuda.dozunda ve yerinde düşük ses tonuyla kalar çatolmadan söylenen bir laf öyle bir otururki o cehaletin içine o bile nerden geldiğini anlayamaz.böyle susa susa tepenize çıkarmayın lütfen ya...yok cahile laf anlatılmaz,yok benden büyük...bunlar bahane arkadaşım.bu kadar saygısızca edilmiş laflara lütfen ama lütfen tepksiz kalmayınn

senin kaynanada abartmış ya . :bbo:
hadi etek boyutuna karışmş diyelim . çnkü eşinde yanında ben olmadığım zman gyme demiş . ama yok git gel elimi öp demesi saçma gerçkten . herkesin bi sabrı war sonuçta.kadn senin sinirlerinimi ölçüo anlamadımki laelaelaelaelae
ayrıca eşin annesine birşey demiyormu .en azından tatlı bi dille bi kere uyarmalı diye düşünüyorum

senin kaynanan çok ama çok genç.o yaşta torun alınmaz kucağa..bence erken çökmüş..o bile baskı altında olabilir bence yaşadıklarından dolayı..

elbisene eşin izin verdikten sonra hangi hakla sana laf söyleyebiliyorki kayınvaliden ....
herkes kendi işine baksın kimin günahkar olduğu Allah ile kul arasındadır..
bence üzülmene bile değmez...

takmaa ya bellki cahil bişeymiş
o önce kalb kırmnn dahah günah olduğunu bilsin
elbise kısa olsa ona ne uzun olsa ona ne
minicik bile olsa öteki tarafta hesabını sen verrrsin o değiil
çook kıyorum öle insanlaraa

ıman gıyımlemı ÖlÇÜlÜr.ayrıca hangı kulun haddınekı baŞka bır kulu gÜnahkar ılan edebılsın.ayrıca bır ÇocuĞu doĞuran anneyı o ÇocuĞu gÜnaha ıteceksın dıye suÇlamak mÜslÜmanlıĞa sıĞmaz.dınımızı bÖyle yobaz dÜŞÜnceler yÜzÜnden mahfedıyoruz.sıze tek bır tavsıyede bulunurum kendınızı suÇlu hıssetmek yerıne kayınvalıdenızın suÇlu hıssetmesını saĞlayın.bır ınsanın fıkrı neyse zıkrıde odur..

birde bazı arkadaşlar evlenmeden önce aile yapılarını bile bile evlendiysen onlara uymak zorundasın diye yorumda bulunmuşlar. ...

yanlış anlamşsınız malesef...
eşinizin ailesine uymak zorundasınız derken kast ettiğimiz elbetteki hayatınızı onlara göre adapte edin değildi.
siz açıksanız ama eşinizin ailesi kapalıysa en azından onların yanına giderken daha üsturuplu giyinebilirsiniz.
bu sizi kişiliksiz yapmaz.
yoksa kendi evinizde kendi çevrenizde kimse size laf etmez.

ayrıca benimde kayınvalideye hak verdiğim taraflar oldu ama kayınvalide değilim.yakın zamanda olacağımıda zannetmiyorum.
başkasının topiğinde yazılan yorumlara eleştiri yapma modası yeni çıktı...
herkes fikrini yazmış.ortada yapılan bi saygısızlıkta yok.
herkes kendi cevabına baksın lütfen.
bu kafayla gittiğimiz için topikler kapanıyor...

daha neler yaa. Kim karışabilir benim giyeceğim kıyafete, belki eşim ama o da fikir verme seviyesinde....
giydiğin kıyafetle günahkar olunsaydı, ohoooo...
Kayınvaliden görmüyor olabilir ama parmaklarının ucu bile görünmeyen sözde dindarların yemediği haltlar kalmıyor. Biz bunlara da şahit olabiliyoruz. ıman kulun yüreğindedir... ınsanın içinde olacak yani.
Sinirlendim yahuuu... (bu arada kalbi temiz ve kapalı arkadaşları tenzih ediyorum...)

zaten sadece kadınların bulunduğu bir ortamda ,dizde etek giymiş...
kadınlardan mı sakın ,demek istiyor, yani kayınvalidesi.
resmen konu sahibine laf sokmak ,amaç. bunu bulabilmiş işte bula bula....

Bilincimizi belirleyen şey yaşadığımız ortam değilmi?Tabiki kayınvaldenizin yaklaşım tarzı ve kıyafetinize karışması bizim yaşamadığımız durumlar o açıdan farklı geldi ve şaşırdık bazılarımız.Tabiki kayınvaldelerin hatta eşlerin birbirlerinin kıyafetlerine karışmasını yanlış bulurum özellikle bu konuda kadınlara yapılan baskılardan hoşlanmam,ancak sizin aile yapınız buna müsait kayınvaldenizin göstermiş olduğu tepki tarzı çirkin ancak giyim tarzınızı sanırım onlara göre düzenlemek zorundasınız birde hemen karşınızda oturuyorsa.o açıdan hep derim bu yazıları görünce insanlar önce kendi hayatlarını kursunlar kendi hayatlarını yaşasınlar yani büyüsünler güçlensinler ondan sonra evlensinler.

Arkadasım takma kafana napabilirki kimsenin kaburgası kimseden kalın değil bende tatilden gelmiştim saclarımın diplerini yaptırdım geldim tabii tenim bronzlasınca saçlarda sarı olunca kayınvalidem kalktı bana aynı pavyon karısına dönmüşün dedi sağol tşk ederim dedim gittim bir ay sonra sacımı dahada acık sarıya boyattım boşver üzülme kim onlar kendilerini üzerlerimizde söz söylemeye hak zannediyolar.eşim böyle istedi ve giyindim de kapat konuyu kolay gelsin

:uhm:
Şok oldum ya.. Bu nasıl bir üslup, nasıl bir anlayıştır? Kim ona bunları söyleme hakkı veriyor? Bir de saygı beklerler gelinlerinden.. İnsan ilişkilerinde her şey karşılıklıdır. Sen ne kadar değer verirsen, o kadar değer görürsün.. Ne kadar saygı gösterirsen de ona göre o kadar saygı bekleyeceksin o zaman.. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.. Size de Allah kolaylık versin vhs.. İyi yapmışsınız tebrik ediyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…