- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
valla ben ummanda yasiyorum dubaili arap arkadaslarim var normal zamanda carsafin altina minnacik gogus sirt nekadar dekolte varsao sekil elbiseler giyip lens full makyaj giyip cikiyorlar.oyleki tirnaklari kirmizi ojeli mavi lensli full makyajli cok arap hatun var burda :) tamam kadina da namahrem var ama gogus altiyla dizkapagi arasi sadece o da agdaciya gunah degil cok kisi biliyorum gunah ayip ama benim gelin hamamima gelip circiplak gobek tasinda yatanlari..kaynananda onlardan galiba :)
ha yazmayi unuttum bu kirmizi oje uzun tirnak lens makyaj 5lisini uygulayan zati muhteren arap hatunlar carsafliydi..ummanin en buyuk rahatligi bu zaten burda bas kapama zorunlulugu yok kadina daha cok onem var ama kendileri istedikleri icin kapatiyorlar kimse basin acik basin kapali demiyor.koskoca sultan kabus demiyor kaynananizin ne haddine :) sizin durum cok masumane olmus kalp kirmanin kul hakki oldugunu ve kul hakkinin asla affi olmadigini bilemicek kadar cahilmis gercekten
uslubuna dikkat et zemus bugun kandil kalp kirma.. ayrica sana yapmadim yorumu konu sahibine yaptim niye elestiriyosun??? arap olayina gelince de demek istedigimi anlayamamissiniz uzgunum ama o da sizin sorununuz..
ben senin yorumunu okumuyorum canim sen niye okuyorsun ??zorun ne?? hakli falan degilsin konu sahibinin actigi topige yorum yap tek tek milletin yazdiklarin okuyup cevap verme zahmetine girme bak ben oyle yapiyorum . benden sana tavsiye olsun sakiiin ola ki bir daha bana yorum yapma ok bana yorum yapma luksune sahip degilsin sen..ha bize yorum yapma hakki dogdu diyorsun arkadaslar derken belli kisilere seslendim ..emin ol bunlarin arasinda sen yoksun cok onemsiyosun kendini hayret :) birtek sen muhalefet oluyorsun yorumlara bak kimse kimsenin dedigine yorum yapmiyor muhatap oluncak biri gibi gorunmuyorsun da neyse bukadar yazdigima dua et
uslubuna dikkat et zemus bugun kandil kalp kirma.. ayrica sana yapmadim yorumu konu sahibine yaptim niye elestiriyosun??? arap olayina gelince de demek istedigimi anlayamamissiniz uzgunum ama o da sizin sorununuz..
siz herhalde kayınvalidesiniz.verilen tepkilere sizde tepki vermişsiniz.ama burda kızılan şey konu değil,konuya verilen tepki tarzı.olaya yok günah,yok kızına kötü örnek olacaksından girilince işin rengi değişir.kaldı ki kızcağız yerinde ve normal giyinmiş.kocası da onaylamış.siz nie bu kadar tepki yaptınız anlamadım !!!
niye hemen kıskançlık deniyorki
birkere evlenirken gördüysen eşinin ailesini kocanın huyunu suyunu öğrendiysen
ve yaparım canım tamam hayatım dediysen onlar haklı
yok onlar sana tamam nasıl biliyorsan öyle devam et sen bilirsin
dedilersede sen haklısın
herkezin bir aile yapısı gelenekleri ananeleri vardır çevreleri vardır
dediğim gibi baştan tavrını koymadıysan onlara uyacaksın
yada çatışacaksın başka yolu yok arkadaşım
tamam birde tam tersi bir durum düşünün
çok dindar birisiniz ailenizde öyle
birine aşık oldunuz fakat aile yapısı size ters oda sizi sevdi
herşeyi göze aldınız evlendiniz
ve bir toplantı veya düğüne davetlisiniz
siz tesettür kıyafetinizle oraya katılmak istediniz eşinizde sizi sevdiği için kıramadı
ve böyle katıldınız
ertesi gün kayınvalideniz ne derdi size acaba bırakın ertesi güne kalmadan o anda tepkisini koymazmıydı sizce
ve bu tepkisi kıskançlıktanmı olurdu fikirlerine ters olduğu içinmi olurdu bunu birde böyle düşünüm bakalım
ben baskalarina fetva vermeyin demedimki bunu nerden cikardiniz?? ayrica kuranda agdaciya gunah yazmiyor tabiki o benim kendi gorusum kendin halledemiyosan muhtacsan gidersin bukadar basit... benim arap kadinlardan bahsedip anlatmak istedigim sey suydu onlar bile bu kapali ortamda kirmizi oje surup carsaf giyecek kadar ozgurler koskoca devletleri karismiyor kaynana baskisi nedir demekti ..konu sahibini cok cok iyi anliyorum ve hakli oldugunu soyluyorum.takilip kalmayin kuzum agdaci magdaci
ayrica katiliyorum sana bak ne guzel yazmissin baskasinin topiginde yapilan yoruma elestiri modasi kismina.. alkisalkisalkis ama bu ne perhiz ne lahana tursusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?