Kayınvalidem kıyafetim hakkında öyle bir yorum yaptı ki!!!

eşiniz sadece benim yanımda giyersin dediğine göre o aileye açık bi elbiseymiş demekki ..
ama kayınvalidenin dedikleri hiç hoş değil .. namazlı oğlunu minicik kızını günaha sokmuşsun ne kadar ilginç :bbo: böyle konusarak günaha girdiğinin farkında değil heralde ..

konuyla ne alaka..herkesin aklı fikri var ...burda ne dersi veriyorsunuz..
bizene elin arabından ne giydiğinden...

Valla Allah sabır versin size
Kendini Kraliçe 2. Elizabeth falan sanıyo sanırım
Ne o öle el öptürmeden işe göndermemeler falan
Eşin giydirdiyse ona karışmak düşmez
Kendileri saygılı davranmazlar ama gelinlerden saygı beklerler, daha çok beklerler

uslubuna dikkat et zemus bugun kandil kalp kirma.. ayrica sana yapmadim yorumu konu sahibine yaptim niye elestiriyosun??? arap olayina gelince de demek istedigimi anlayamamissiniz uzgunum ama o da sizin sorununuz..

allesen noldu niye celallendin..neyin uslubune dikkat edim...???
yasakmı yorum yapmak ....???????*
senin o dediklerin yorum yapma cevap hakkı doğdurdu bize...!!!
ben kimsenin kalbini kırmam ..!!!
haklıyım..!!.sen ne alaka yorum yapıyosun..yasak değil demekki
ee banada yasak yok..bende düşüncemi yazarım..
konuşmana sen dikkat et ben nediyorum sen bana usluplu konuş diyorsun..
ben gayet iyi bilirim usluplu konuşmasını..
hadi canım hadi ..mübarek günde uğraşma benle...:1closedeyes:

ayy okurken sinir oldumm...bu kaynanalar neden karışırr kıyafete falan yaaa..usluba bakarmısınız nsl kötü ,görende nsl bşy giymiş diyecek..tatlı dille söyleseee kızım elbisen biras kısaydı bidaha giyme falan dese..bana kalsa hiç karışmaması lasım ama madem takılmış güzelce söyle çocuk yokki karşında..töbe yarebbim sinirlendim valla yorum yaparken..

uslubuna dikkat et zemus bugun kandil kalp kirma.. ayrica sana yapmadim yorumu konu sahibine yaptim niye elestiriyosun??? arap olayina gelince de demek istedigimi anlayamamissiniz uzgunum ama o da sizin sorununuz..

bakın usluba dikkatten bahsetmişsiniz bir önceki yorumunuzda
sizde en son yazdığınız mesajda bu usluba dikkat sınırlanırını çoktan aşmışsınız
lütfen sizde uslubunuza dikkat ettin
kimsenin kimseye bu şekilde hitap etmeye hakkı yok
yazdıklarınız gerçekten kırıcı lütfen dikkat biraz dikkat...
başkalarına tavsiye ettiğiniz o uslubla yorum şeklini önce siz uygulayın ondan sonra tavsiye edin derim ben

Arkadaşlar konuya yorum yapalım,
yoruma yorum değil,
kırıcı olmadan,herkesin fikrine saygılı olalım...
güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

kayınvalide değilim olma meraklısı hiiiiç değilim empati kuruyorum ve yangına körükle gitmiyorum
fark burada konu sahibi arkadaş yeni evli ve yolub başında ona hep onane ne karışır
şunuda de bunuda yanına koyma dediğin zaman o arkadaşta eşide mutsuz olacaklar
iki mesajımı dikkatli okuyan birisi arkadaşı eleştirmediğimi aksine evliliğin başında acaba
köprüden geçene kadar hesabı yapıp yapmadığını sordum dikkatli
okumak anlamanın yarısıdır birbirimiz doğru anlamak için lütfen dikkatli okuyalım:1no2:

ayrica katiliyorum sana bak ne guzel yazmissin baskasinin topiginde yapilan yoruma elestiri modasi kismina.. alkisalkisalkis ama bu ne perhiz ne lahana tursusu

bunlar basit kelime oyunları güzelim:)
konu sahibine yazdığın laflara cevap vermedim dikkat edersen.istediğini yazarsın,çokta umurumda değilkaydirigubbakcemile2
ama konu dışına taşıp "kadınlara diz arası günah bir tek ağdacıya değil" dersen anlamı bozuk bi cümle kurmuş olursun.
kendi fikrini belirtmek istiyorsan "bence ağdacıya günah değil" demeliydin kuzum-tatlicadiarzu-

kayınvalidene söyle,sadece kendi kıçını kapasın yeter....

bu ne ya....insanlar başkalarının kusurlarına dikkat kesildiği kadar ,kendi haytlarına çeki düzen verse,herkes şahane bir hayat yaşardı...ben kendimi kontrol edecek yaştayım diyip çıkın...

Son düzenleme:
aslında eşinizde tepki vermiş..ya ben buyum deyip bildiğiniz gibi giyineceksiniz(gerçi bunu en baştan belirtmeliydiniz) ya da ailenin tarzında bi giyim kuşam çerçevesi belirleyeceksiniz.

Ben midi de giysem hatta abartıyorum donla da gitsem kayınvalidem bana böyle konuşamaz. İzin vermem. Siz anne olmuş, kendi yuvasını kurmuş bir kadınsınız. Eşiniz bile karışmadıysa başka kimse karışamaz. Gerçi anlattığınız gibi bir elbiseye eşinizin de karşı çıkması garip olurdu bana göre.
Tepkinizi koyun. Ne demekmiş çocuığuda günahkar yetiştireceksin. Çok ayıp bu bence. Dinle paranın kimde olduğu bilinmez. Kayınvalideniz size böyle yaparak sizden daha günaha giriyor farkında değil.
Allah yardımcınız olsun.

Kayınvaliden çok ağır konuşmuş onun senin kıyafetini bu şekilde eleştirmeye hakkı yok. Eşinle senin aranda olan bişey zaten eşin giderken sana bunu giyme dese elbetteki sende giymezdin. Eşin karışsa anlarım eşindir sonuçda ama kayınvalideye laf düşmez burda kesinlikle çok yanlış ve haddini bilmeyen bi bayana benziyor kusura bakma. Sanki namussuzluk mu yaptında sana bu lafları sarfediyor esas onun yaptıgı ayıp.

insanların giyimleri kuşamları çok abartılı olmadıkça aldıkları sevapları veye günahları etkilemz diye diye düşünüyorum BAŞINIZDA TİPİK BASKICI BİR KAYINVALİDE VAR

istiyorki benim istediğim bu doğru olan bu sende uyacaksın

herkes farklı, bence kayın vaden haklı değil onunda mutlaka eksik yönleri vardır

senin onda gördüğün ,hiç müdahale ediyormusun ? edmiyorsundur

herkesin dünyası farklı çünkü aynı olamaz

Bence kimsenin ne giydiğinize karışma hakkı yok, hangi devirde yaşıyoruz? Tamam ülkemizde ne yazık ki çok kısa etek vs giyince sokakta rahat gezemiyoruz, malum abazan erkekler gözlerini dikip bakıyorlar. Bizim özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar....Ama yine bile o bizim tercihimizdir.

Kayınvalidenizin size karışmaya hakkı yok bence biraz mesafe koyun, ben nerede ne giyeceğimi gayet iyi bilirim deyip konuyu kapatın bir daha olursa...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…