kayinvalidem napmaya calisiyor

bir de nasıl cevap verecegimi bilsem dediğiniz gibi sindirdi beni korkuyorum cevap vermeye öyle bi surat ifadesi var ki susup kalıyorum karşısında
simdi evlliğimin iki yılında kv kp laf sokardı .esime göre bunlar kötü niyetli dehildi tabi saygısızlık etmiyim diye susardım ve de üzülürdüm. hele bir iş yapıyorsam resmen emir emiri dogururdu.

sonra biryerde ipler koptu bize gelmişlerdi hamileydim yine konusup duruyorlardı. kp ri tersledim dumura ugradılar. dedim esine ben artık dayanamıyorm cevap vermeiyorum onlarla konustu felan filan .

sonra ben artık onlar bna ters ne derse cevap veriyorum . isterlerse alınsınlar umrumda degil benim pskolojim bozuldu onlar yüzünden .hep onlar iyi miyetli hep haklılar güya.

mesela bebegime desesi dede diye sesleniyor dedimki baba dede deme adı var coxuk kendini dede sanacak . bunu üç defa felan söyledim her defasında ortam buz oluyor olsun isterse oda devam ediyor sonra unuttum diyor.

sende arada laf sok kızı yapmıstırmus hastalıgında varmıs sen hizmetci degilsin yardım edilir ama bukadın bildiğin kullnıyor. her haftasonu işiniz ne orada. sizin kendi aileniz yokmu esinle tatil gününde yayılım oturun .
mesela buhaftasonu gitmeyin hesap sorarsa hakkımız yokmu diyin.
o dolapları carparsa anne noldu diyin.

sogukluktan korkmayın yoksa yakanızdan düsmez 20 yılda cekersiniz 30 yılda.

mesela vitrin bakmak ıstiyorum sen git anne ben biraz dolaşcam diyemiyorum desem eminim bana sanki oğlunu aldatıyormuşum gibi tepki verecek napcan haberi var mı sonra dk başı arayacak telden engellesem mi acaba :)))
acma on kere arasın acma . benim kv kp eskiden her iki güne bir hatta bıraksam hergün arayacaklardı ya dedimki ben babamla bile sık konusmam bi annemle. e gerke var .acmıyom simdi haftada bir anca oda. onlarda anladı aramıyorlar. soguk konus. sen anlattıkca ben sinirleniyorum bu kadın seni yönetmeye alısmıs

Okurken ben sinirlendim. Aileniz sizi hizmetçi olasınız diye mi evlendirdi. Gitmeyin her haftasonu, eşiniz de madem bu konuda ısrarcı değil ve sizi daha çok önemsiyor, ne güzel işte, gitmeyin. Ayda bir yeter de artar mesela öyle insanlara, her aradığında da telefonu açmayın. Duymamaya takmamaya çalışın, başka türlü olmaz yoksa tek üzülen siz olursunuz, evliliğinize bile yansır. Kendinize ve eşinize ayırın boş vaktinizi.

Eşin bile gitmezken sen neden kendini yıpratıyosun alışmış kudurmuştan beterdir alışmış senin kv bide gitmemeye alıştır bakalım
Mecbur alışacak
Canını yolda mı buldun da seni üzmesine izin veriyosun
Ne hali varsa görsün

az önce anlattım aileme onlarda kızdı gezmeye gelince niye hasta degil kızı yapmıyo sen mecbur musun sakın bir daha gitmeyeceksin dedi annem

bu cuma kesin dicek bende bi hafta sonumuz var birlikte vakit gecircez deyim sert bi şekilde umarım anlar

niye korktuğumu bende bilmiyorum annem babamın korkusundan bişey diyemiyo

peki neden açmadın diye hesap soracak ya da niye geri dönmedın dicek o zaman napcam

Siz hizmetçi değilsiniz biliyorsunuz degil mi? Eşimin ailesinin evini ben niye temizliyorum? Ne münasebet? Eğer ortada bir hastalık, yaşlılık varsa yardımcı bir hanım tutulmalı maddi durum yoksa ancak o zaman yardım edilebilir. Nasıl kabulleniyorsunuz böyle şeyleri anlayamıyorum.

sürekli hastayım diye acındırıyor kendini ama hasta değil görümcemde mecburmuşum gibi bir tavır takınıyor oysa o 70 yasında kalp hastası kaynanasını istemiyo ondan iş bekliyo kaynanamda kızıma yazık kadın eziyet ediyo deyip duruyo sürekli temizlik çıkarıyo kızıma falan diye görümce birlikte yaşıyo sadece kv var ve pamuk gibi bir kadın tabi ben el kızıyım

alıştırmışsın çünkü..
birlikte yaşarken tamam da evin barkın ayrı gündelikçi gibi ne gidiyorsun ev temizlemeye..
aptallık işte başta alıştırdım her hafta sonu gitmeye iyi niyetimden hatta eşim yok diyordu ben diyordum ille gidelim yardm edeyim işine falan diyordum ama ne anlar o iyilikten laf sokuyo hala

Profilinize baktım da daha 22 yaşında lise mezunuymuşsunuz. Keşke bütün kadınlar şu evliliklerini üniversite mezunu olup güzelce mesleğini elde edince yapsalar. Bu eziyeti o zaman size kimse yapamaz.

Profilinize baktım da daha 22 yaşında lise mezunuymuşsunuz. Keşke bütün kadınlar şu evliliklerini üniversite mezunu olup güzelce mesleğini elde edince yapsalar. Bu eziyeti o zaman size kimse yapamaz.
Üniversite mezunu olmak şart değil de en az 25 yaş ve ekonomik özgürlük şart. Bir de kuzenle evlenilmez.

aptallık işte başta alıştırdım her hafta sonu gitmeye iyi niyetimden hatta eşim yok diyordu ben diyordum ille gidelim yardm edeyim işine falan diyordum ama ne anlar o iyilikten laf sokuyo hala

valla iyi niyetle alakası yok bunun, bence sen kendine değer vermiyorsun..
iyi niyet dediğin bir yapılır iki yapılır..
baktın kıymet bilen yok devam edilmez..
14 yıllık evliyim kv evini bir kere süpürdüm şimdiye kadar, yemek yapmışlığım yok..
sofra kur kaldıra yardım ederim o kadar.. üstelik kv mi severim iyi kadındır..

peki neden açmadın diye hesap soracak ya da niye geri dönmedın dicek o zaman napcam
müsait degildim. bitti niye aramadın derse baska işlere daldim dersin.

tanıdıgım bir kaynan vardı gelini ayda bir görüsüyormus telden oda gelin araıyormus kadın diyoduki mesela teli kapattım birsey divem tekraar arıyım acmıyo. ama kadında bıraksan oglunu sahiplenecek bir tip zaten baskıcı ve evlenirken helini istememiş . bunun gibi kadınlara bazen yapmak lazım.

simdi yavas yavas bir acma iki acma üç acma arayı ac konusma süresinin . sana degisştin derse kendi annemle bile cok konusmak istemiyom telefonda okadar konusmak zararlı de soguk dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…