kayinvalidem napmaya calisiyor

eşimi seviyorum her konuda destek ama sırf okuluma engel oldugu için bazen boşanmayı bile düşünüyorum zaten

Allah kolaylık versin. İnşallah mutlu olursunuz.

Est. Ben de zaten bu anlamda demedim. Ama fırsatı olan herkes okumalı bence.
tabiki herkes okusun ben okuyorum eşimde herkes elinde olan herkes okusun fazla bilgiden zarar gelmez zaten ama benimde demek istediğim ilkokul mezunu olur el üstünde tutar karşısındakini üniversite olur ezer yani insanlığın okumayla lakası yok bence canım

bence herkes aynı değil insanlığın okumayla alakası yok ben lise eşim ortaokul mezunu ve beni hiç ezdirmedi aileside ezmeye çalışmadılarda saolsunlar
eşim cogu seyı bılmıyor asla ezdırmez benı esimin tek problemi benım okumama karsı ölsem dahi asla diyo

bi süredir gitmiyorduk araba yoktu iş yerinden alamıyorduk bunu bildiği halde telefonla ya da karşılaşmalarda benimde eşiminde başının etini yedi lüzumsuz anlamıyo ki yoktan gelemiyoruzdan
Anlamıyorsa umursamıcaksınız. Ne hali varsa görsün.
Oğluna laf soksun.

Evet doğrudur, Yoktur. Benim dediğim bu degil. Şimdi misal eski konularınıza baktım. Eşinizle ailenizin yanına mangala gitmek için bile uğraşıp duruyorsunuz. Eğer işiniz, okulunuz olsaydı ne kaçarak evlenirdiniz ne de böyle insanlarla muhatap olurdunuz. Ayrılıp ayaklarınız üstünde dururdunuz. Eşiniz belki ailesine ezdirmiyor ama kendisi yeterince eziyor sizi zaten. Bundan bahsediyorum.

Herkes üniversite okuyamaz. Mümkün değil. Doğru düzgün ara eleman yetiştiren meslek liselerine de ihtiyacımız var. Sevgiler

Valla canim hiç kusura bakma ama sorun sende. Annesi olusu beni hiç bağlamazdi sahsen. Bana boyle davranamaz. Kendine hizmetci muamelesi yaptiran sensin. Bir de hastaymissin bravo yani

kv tam bir gerici zaten otobuste giderken bi dedeye yer verdim kv nın babası yasında elin adamı benım yanıma mı oturcak ben rahat edemem falan yaptı bende dedim anne adam ayakta duramıyo baban yasında Allah aşkına dedım bi oturuyo görseniz cama yapıştı sanki adam bunu yicek ıyyyy düşünün yani

Valla canim hiç kusura bakma ama sorun sende. Annesi olusu beni hiç bağlamazdi sahsen. Bana boyle davranamaz. Kendine hizmetci muamelesi yaptiran sensin. Bir de hastaymissin bravo yani
dün eşime sadece annen bana hiç iyi davranmıyo hele ki bu sefer dedım eşim direk kendi bilir gitmiyoruz o halde dedi bunlarıda anlatsam direk siler

Ne yapacagin basit. seni ilgilendirmez de ve ararsa acma. esine sikayet ederse vitrinlere bakacagim diye soyle

dün eşime sadece annen bana hiç iyi davranmıyo hele ki bu sefer dedım eşim direk kendi bilir gitmiyoruz o halde dedi bunlarıda anlatsam direk siler

Gerekirse anlat da bosver isterse hiç görüşmesinler. sakın vicdan falan yapma. haklı olan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…