- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Ay ilahi 2 haftada bir gitcem diyosun güldüm şuan nedense bana pek karşı koyabileceksin gibi gelmedi çok iyi niyetlisin:)bu saatten sonra 2 haftada bir öyle gitcem görsün bakalım
ben hep aman anne ogul arası acmayım gunah diye sustum ama yeter artık giydiğim kıyafete kadar dil uzatıyo bana da yazıkGerekirse anlat da bosver isterse hiç görüşmesinler. sakın vicdan falan yapma. haklı olan sensin
yani akşam çaya gidip 2 saat oturup kalkcam eşimle :)))Ay ilahi 2 haftada bir gitcem diyosun güldüm şuan nedense bana pek karşı koyabileceksin gibi gelmedi çok iyi niyetlisin:)
aynen bugune kadar dedım de ne oldu hep ben kötü gelinim milletin gelinini över bi deYeni gelin falan degilsin her hafta gidip n temizligi ya iste boyle kadinda yuz buluyo gitme otur evinde az yalniz kalsin esinede annendir vsvs deme esinle rahatina bak
Eşin gidelim derse git ama lütfen zorla annene gidelim diye sürükleme adamı:)yani akşam çaya gidip 2 saat oturup kalkcam eşimle :)))
aynen artık saf olmak istemiyorum eşimde arkamda kızların dediği gibi galiba sorun bende :)))Ah canım! !
Gitme kalma
Gideceksen de
Misafır gibi davran
Herşeye el atma
yok yok töbee bi daha :)))Eşin gidelim derse git ama lütfen zorla annene gidelim diye sürükleme adamı:)
aynen artık saf olmak istemiyorum eşimde arkamda kızların dediği gibi galiba sorun bende :)))
evet o konuda haklısın fakat farkındaysan daha konu açmamışım ve sorun yok ve ayrıca çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum eşimle ailemlede iyim yani ÇOK ŞÜKÜR KONUYU SAPTIRMAYIN BENİM KAÇmamın okumamakla alakası yok yine olsa yine kaçarım ben ayrıca okumamak deil ben üniversite kazandım ve sağlık sorunumdan dolayı gidememdimEvet doğrudur, Yoktur. Benim dediğim bu degil. Şimdi misal eski konularınıza baktım. Eşinizle ailenizin yanına mangala gitmek için bile uğraşıp duruyorsunuz. Eğer işiniz, okulunuz olsaydı ne kaçarak evlenirdiniz ne de böyle insanlarla muhatap olurdunuz. Ayrılıp ayaklarınız üstünde dururdunuz. Eşiniz belki ailesine ezdirmiyor ama kendisi yeterince eziyor sizi zaten. Bundan bahsediyorum.
Bence de herkes okuyabildigi kadar okusun mesleki anlamda kendini gelistirsin. Universiteler sadece mesleki egitim veriyor, insanlik egitimi vermiyor. Dunyayi somuren insanlar en iyi okullarda okumus, etiket kurallari icinde yasayan insanlar.Bence 25 bile erken ve kesinlikle üniversite şart. Lise mezunu da artık bir dey degil. Ben "lise mezunu ama kendini cok geliştirmiş" olayına inanmıyorum. Meslek edinmeden, para kazanmadan seçilecek adamdan da gördüğümüz gibi hayır gelmiyor.
sende kadına git napcan cahille cahil olma huzurun içinevet hemde coook gerı kafalı hastaneye gidince kbb bölümünde bile erkek doktora göndermez o derece yani
bundan sonra asla banane kendi yapsın bıktım artıkBende ilk evlendiğimde senin gibiydim
Herseyiné koşardım
Yaranamadım
O yüzden gerek yok
Relax ol=))
aynen bende mecbur ne diyosa öyle yapıyorumsende kadına git napcan cahille cahil olma huzurun için
Siz de bir alemsiniz kusura bakmayın ama!! Eşiniz bile gitmeyelim diyor,resmen laf ymeek için gidiyorsunuz..Gitmeyin olsun bitsin! İllaki yardım edilir kayınvalideye ama sanırım sizinki sizi hizmetçi yerine koymuş,ben olsam gitmem,gitsem de temizlik yapmazdım,ayrıca yatıya kalmak ne alaka,gidin evinize..mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo
kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
gitmeyince elaleme nolduysa gelmiyolar oğlum iyice uzaklaştı vs diyo diye gidiyordm hep anne-oğul arasını açan gelin imajı çizdi bana ama artık önemsemiycem ve asla gitmiycemSiz de bir alemsiniz kusura bakmayın ama!! Eşiniz bile gitmeyelim diyor,resmen laf ymeek için gidiyorsunuz..Gitmeyin olsun bitsin! İllaki yardım edilir kayınvalideye ama sanırım sizinki sizi hizmetçi yerine koymuş,ben olsam gitmem,gitsem de temizlik yapmazdım,ayrıca yatıya kalmak ne alaka,gidin evinize..
O kadarda ağız verme ne diyosa onu yapıyorum gibiaynen bende mecbur ne diyosa öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?