kayinvalidem napmaya calisiyor

Ah canım! !
Gitme kalma
Gideceksen de
Misafır gibi davran

Herşeye el atma

Yeni gelin falan degilsin her hafta gidip n temizligi ya iste boyle kadinda yuz buluyo gitme otur evinde az yalniz kalsin esinede annendir vsvs deme esinle rahatina bak

Yeni gelin falan degilsin her hafta gidip n temizligi ya iste boyle kadinda yuz buluyo gitme otur evinde az yalniz kalsin esinede annendir vsvs deme esinle rahatina bak
aynen bugune kadar dedım de ne oldu hep ben kötü gelinim milletin gelinini över bi de

aynen artık saf olmak istemiyorum eşimde arkamda kızların dediği gibi galiba sorun bende :)))

Bende ilk evlendiğimde senin gibiydim
Herseyiné koşardım
Yaranamadım
O yüzden gerek yok
Relax ol=))

evet o konuda haklısın fakat farkındaysan daha konu açmamışım ve sorun yok ve ayrıca çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum eşimle ailemlede iyim yani ÇOK ŞÜKÜR KONUYU SAPTIRMAYIN BENİM KAÇmamın okumamakla alakası yok yine olsa yine kaçarım ben ayrıca okumamak deil ben üniversite kazandım ve sağlık sorunumdan dolayı gidememdim

Bence de herkes okuyabildigi kadar okusun mesleki anlamda kendini gelistirsin. Universiteler sadece mesleki egitim veriyor, insanlik egitimi vermiyor. Dunyayi somuren insanlar en iyi okullarda okumus, etiket kurallari icinde yasayan insanlar.

Siz de bir alemsiniz kusura bakmayın ama!! Eşiniz bile gitmeyelim diyor,resmen laf ymeek için gidiyorsunuz..Gitmeyin olsun bitsin! İllaki yardım edilir kayınvalideye ama sanırım sizinki sizi hizmetçi yerine koymuş,ben olsam gitmem,gitsem de temizlik yapmazdım,ayrıca yatıya kalmak ne alaka,gidin evinize..

Malesef icine girmeyince anlasilamayan aile.. bedava dagitsalar alinmazlar. Sizi pasif gormusler her gelen laf söyluyor.onlar sana milletin yaninda laf sokuyorsa sende milletin yaninda lafini soyleyeceksin. Demekki milletten cekiniyorlar. Is yapmiyo falan derse her hafta dip kose temizliyorum. Bide laf isitiyorum. Varsaa daha iyisi ben gideyim siz yeni hitmetci bulun diyeceksin. Yada kzin oturuyor ben hizmet ediyorum. Yinede sizde insaf yok bana laf atiyorsunZ. Diyeceksiniz. Ben hic sevmezdim aile ici iliskilerin disarida konusulmasini ama yillarca icerde konusupta halledemedigim konuyu bi kac kisiye sikayet edince ( sinir animin atak yaptiginda) elaleme rezil olmaktan korktuklari icin duzeliyorlr.side lafinizi esirgemeyin siz saygisizlik olamsin aman ev icinde hizursuzluk olmasin dedikce onlar sizi pasif deyip daha cok ustunuze gider.

Şeker ve kalp hastasısın ve bu kadar fedakarlık ediyorsun.
Bişey söyleyim mi, sakın ama sakın kendinden bu kadar ödün verme.
Senin sağlığın kv'nin evinden, temizliğinden çok çok önemli.

Bundan sonra da bu kadar yorma kendini, hakediyorsa yaptıklarının karşılığında bir kere Allah razı olsun diyorsa yap.

Ama bu şekilde, kapıları çarpacak, laf sokacaksa yapma.
Kıymet bilmeyen kim olursa olsun, kılını bile kıpırdatma

gitmeyince elaleme nolduysa gelmiyolar oğlum iyice uzaklaştı vs diyo diye gidiyordm hep anne-oğul arasını açan gelin imajı çizdi bana ama artık önemsemiycem ve asla gitmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…