kayinvalidem napmaya calisiyor

Profilinize baktım da daha 22 yaşında lise mezunuymuşsunuz. Keşke bütün kadınlar şu evliliklerini üniversite mezunu olup güzelce mesleğini elde edince yapsalar. Bu eziyeti o zaman size kimse yapamaz.
üni sansım hala var 2 sene okusam katip olcam adliyede ama eşim izin vermiyo o kadında eşimin önünde kadının parası eve haram kadının ne işi var çalışmakla okumakla vs. cahil cahil konuşuyo belkide eşim ondan izin vermiyordur ama zaten eşim kompleksli ve kıskanç bir eş

ne kadar yaranmaya çalışırsan o kadar suçlu olursun

kv nin ağzının içine bakmışın aldırmayıp temizliğide bıraksan yapmasan kıymetli olursun

kv bizi yemege çagırır yemegi bile bana yaptırır üstelik direk götür getir yap diye emir veriyo yapamam diyemiyorum pat diye en iyisi gitmemek

en iyisi öyle yapmak gerçektwen herşeyime müdahale ediyo virüs gibi yayıldı tüm hayatıma

pardon da gezebilecek kadar dlnc blr kadınının gündelikçiliğini neden yapiyorsunuz? geçin bi köşeye hanım gibi o zaman değer görürsünüz zaten.

ne kadar yaranmaya çalışırsan o kadar suçlu olursun

kv nin ağzının içine bakmışın aldırmayıp temizliğide bıraksan yapmasan kıymetli olursun
damadı çok saygısız tersler laf sokar ona görsen bir hizmet bir hürmet enişte kapıdan içeri bile girmeye tenezzül etmez kibirden bişey deyince karışma der bizimki ölür aman damat geliyo şunu yapayım bunu edeyim diye dört döner

pardon da gezebilecek kadar dlnc blr kadınının gündelikçiliğini neden yapiyorsunuz? geçin bi köşeye hanım gibi o zaman değer görürsünüz zaten.
işe gelince ölüyorum bitiyorum yapıyo bi akrabaları kv yanında kalktı annenin camlarını da bi siliver dedi ben halsizlikten kendi camlarımı bile silemedim ama he hı dedim yapmadım

Kendi kirletmedigin evi neden temizliyorsun.

Git 2 saat cay ic misafir gibi gel.

Oldu bitti.

işe gelince ölüyorum bitiyorum yapıyo bi akrabaları kv yanında kalktı annenin camlarını da bi siliver dedi ben halsizlikten kendi camlarımı bile silemedim ama he hı dedim yapmadım
siz yaptıkça eşiniz de sesini çıkartmiyor belli ki..uygun bir dille eşinize anlatın. gerekirse bel fıtığı olmuşum diyip yataklara düşün. tek dürüst siz misiniz. kalkamayin 2 hafta size hizmet edecek mi bakalım gelip. o zaman eşiniz de anlar neyin ne olduğunu. valla kaynananiz çok şansli, böyle kadının sokağına gitmem.

ona sorsan o da en sanssız kaynana. eşim bana çok düşkün laf sokuyo ne olduysa oğlum değişti bana düşman oldu evlenene kadarmış falan diyo oysa ben diyorum eşime ara sor diye eşim aramıyo ben eşime anlatmıyorum o anlıyo yüzümden falan ters davranıyo annesine yapma etme desemde o zaman o da kendine çeki düzen versin senin benim eşim oldugunu unutmasın diyo bende dedim ama sen böyle yapınca benden biliyo bana kötü davranıyo dedim olsun anlasın hatasını diyo bir de anlatmaya kalksam hiç yüzüne bakmaz ailesinin

Kaynanadan cok siz bence cok tuhafsınız. Bu kadar sacmalıklara ragmen gidip orda kalmak nedir allah aşkına.

Ama kayınvalideniz muayene olmak için kadın doktor istiyordur degil mi? Torunu olsa torununun öğretmenine saygı duyacaktır degil mi? Bu çok yanlış bir düşünce işte

İşte bu yüzden evlenmeden önce okumak lazım. Başkasının keyfine bağlı olamaz benim hayati kararlarım. Ne kadar üzücü bir durum. Ne yapın edin okumaya bakın madem.

Üniversite mezunu olmak şart değil de en az 25 yaş ve ekonomik özgürlük şart. Bir de kuzenle evlenilmez.

Bence 25 bile erken ve kesinlikle üniversite şart. Lise mezunu da artık bir dey degil. Ben "lise mezunu ama kendini cok geliştirmiş" olayına inanmıyorum. Meslek edinmeden, para kazanmadan seçilecek adamdan da gördüğümüz gibi hayır gelmiyor.

Kaynanadan cok siz bence cok tuhafsınız. Bu kadar sacmalıklara ragmen gidip orda kalmak nedir allah aşkına.
bi süredir gitmiyorduk araba yoktu iş yerinden alamıyorduk bunu bildiği halde telefonla ya da karşılaşmalarda benimde eşiminde başının etini yedi lüzumsuz anlamıyo ki yoktan gelemiyoruzdan

Eşine arkanda daha ne gidip temizlik yapıyosun anlamadım sen hizmetçi misin kadıN SENİ KULLANIYO BARİZ muatap bile olmaaa

aynen öyle 19 yasında evlendim resmen cocukken ve sindirdiler beni böyle işte eşimde yok mu var kendi kompleksleri yüzünden herşeye engel oluyor ki yükseltme sansım da yüksek sınavla 4 seneye cıkarıp avukat savcı vs olma sansım dahi var

bence herkes aynı değil insanlığın okumayla alakası yok ben lise eşim ortaokul mezunu ve beni hiç ezdirmedi aileside ezmeye çalışmadılarda saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…