E ama ınsan nezaketen sormaz mı. Nasılsın kızım bebek nasıl dıye. Gule gule oturun belkı yeterlidir ama kendılerı emek emek almıslar özene bezene ugrasmıslar kv kişisi masallah cok guzel diyemez mı guzel degılse bıle diyebilir. Insan bunu normal arkafasından bıle bekler kı kv en mutlu olması gereken kişidirr bence. İnsanları hoş tutmak zor degıl bence. Ha bu kişi hep boyleyse mizacı budur cok da bısey aramamak lazım bellı edemiyordur duygularını. Konu sahibi de hamıle oldugu icin ekstra alınmıştır belki. Ama haftada 2 kez gıtmek fazla ona.Hamileymiş gibi davranmak ne demek, siz de normal bir insansınız işte, neden özel ilgi bekliyorsunuz ki? Oğluna soruyordur belki bebek nasıl diye, olamaz mı? Telefonda hiç mi sormuyor nasılsın diye, mutlaka soruyordur.
“Güle güle oturun” gayet güzel bir ifade ayrıca.
Kayınvalidenizin yaptığı hiçbir şey göremedim.
Triplerde olan kayınvalide değil sizsiniz kanımca.
O senin annen değil kaynanan annen seni doğuran büyüten sana kıyamayan tüyüne zarar gelse ici yanan o kadınben ona kaynana gözüyle bakmadim hic herzaman ANNEM olarak bakdim!
Hasta değilsiniz. Sadece hamilesiniz. Neden özel bir ilgi bekliyorsunuz anlayamadım.
Tabiki diyebilir demesi lazım ama demez bir arkadaş bir komşu 7 kat yabancı bile der ama bunlar demez ben demeyenler değil diyenlere hayret ediyorumE ama ınsan nezaketen sormaz mı. Nasılsın kızım bebek nasıl dıye. Gule gule oturun belkı yeterlidir ama kendılerı emek emek almıslar özene bezene ugrasmıslar kv kişisi masallah cok guzel diyemez mı guzel degılse bıle diyebilir. Insan bunu normal arkafasından bıle bekler kı kv en mutlu olması gereken kişidirr bence. İnsanları hoş tutmak zor degıl bence. Ha bu kişi hep boyleyse mizacı budur cok da bısey aramamak lazım bellı edemiyordur duygularını. Konu sahibi de hamıle oldugu icin ekstra alınmıştır belki. Ama haftada 2 kez gıtmek fazla ona.
Konu sahibini de üzmek istemiyorum daEv: Benle ne alakası var?
Merhaba, güzel giden bir evliliğiniz var bence takdir ya da onay almayı bekleyerek içinizi huzursuz etmeyin. Şuan hamile olduğunuz için çok daha duygusalsınız ama siz bir hayata başlamış ve o yolu güzelliklerle ilerliyorsunuz. Bu kadar iyi şeyleri Allah size nasip etmişken tadını çıkartın. Sevgiler.Iyi aksamlar arkadaslar,
ben okudum,calistim ve ayaklarimin üzerinde durdukdan sonra babam ve annemin onayindan sonra evlendim. Severek evlendim ve cok da seviyoruz birbirimizi. Kiradan cikdik,esimle calisarak,biriktirerek ev sahibi olduk cok sükür.
Kayinvalidemler ev görmeye geldi. Bir kez güzel olmus,cok begendim vs demedi. Sadece soguk bir sekilde „güle güle oturun“. ya ben senden bes kurus almadan sabah aksam esimle calisarak ev sahibi olmusum, bu tribin kime?
Simdi ise Hamileyim 8 aylik,
haftada 2 kez kayinvalidemi ziyaret ederim,arar sorarim. Ya bir kez sadece birkez bana bebek nasil,sen nasilsin,hamilelik nasil gidiyor neden sormaz bir insan-hele bir anne dedigim kadin? Bazi günler cok agliyorum cok doluyorum.
Esimin yengesinden tutun amcalarina kadar ararlar sorarlar,bi ihtiyaciniz varmi diye,yengeleri arar,caninin cektigi bisey varsa sakin cekinme söyle,ev temizligine yetisemiyorsan haber ver vs vs.
Annem babam ablam hergün ararlar sorarlar beni. Kayinvalidem ve kayinbabam hic sormazlar.
Bazen diyesim var „ Cocuk cocuk diyordunuz alin size torun geliyor“
. Ama bu ilgisizlik neyin nesi cözemedim.
Sizlerde durumlar nasildi? Arar sorarlarmiydi?ilgi gösterirlermiydi?
bana hic hamileymisim gibi davranmiyorlar. Sanki hic bisey yokmus gibi.Aceba utaniyorlarmi diyorum, yok neden utansinlar ki ama degilmi?
Insanin kendi annesi ve babasi cok daha farkli gercekden bunu anladim ben. Ayirt etmeyim diyorum her iki tarafi da sadece BIR anne baba diye göreyim diyorum,yok olmuyor. Illaki bisey oluyor.
Doktor randevun ne zaman diye mi sorsun?Ya bir kez sor,doktor randevun nezaman,hersey yolundami,karnimi sev oksa konus torununla bu ne sogukluk
E ama ınsan nezaketen sormaz mı. Nasılsın kızım bebek nasıl dıye. Gule gule oturun belkı yeterlidir ama kendılerı emek emek almıslar özene bezene ugrasmıslar kv kişisi masallah cok guzel diyemez mı guzel degılse bıle diyebilir. Insan bunu normal arkafasından bıle bekler kı kv en mutlu olması gereken kişidirr bence. İnsanları hoş tutmak zor degıl bence. Ha bu kişi hep boyleyse mizacı budur cok da bısey aramamak lazım bellı edemiyordur duygularını. Konu sahibi de hamıle oldugu icin ekstra alınmıştır belki. Ama haftada 2 kez gıtmek fazla ona.
CavidaanKonu sahibini de üzmek istemiyorum dakimdi o üye biri vardı hani? Balkonlarda bebişine hava filan aldıran. Kız hiç mi işiniz yok ya
Kimi bayan kurdaale yi miKarnınızı mı sevıp okşasınbana burda bırını hatırlattın
Benim kv yapsa bunu derdim yuzune isterken severken iyi hoş bakmak mı sıkıntı dıyeŞuan ben de hamileyim kv sürekli ay kızım canım nasılsın torunum nasıl der arada karnımı sever. Bi iş yapayım aman kızım otur der vs.
Kendi öz annemse pek oralı değil halbuki deli gibi torun istiyordu bebeğe aldığım ilk kıyafetleri göstereyim dedim (bu olay yaşanırken memleketteydim) annem iyi acelesi yok bakarız falan dedi. Yani sanki hamile değilmişim gibi davranır ne bir güzel söz ne bi incelik asla yok. Çünkü annem gösteremez. Neyse daha iki gğn önce tlfnda kvye doğuma gelirsin falan dedim direk "a ben gelemeem kusura bakma hiç uğraşamam" dedi. Şok oldum hani o canım yavrum diyen kadın. Boşver nasıl hissediyorsa öyle davransın yüzüne iyi arkandan yılan olmasından iyidir
Tam üstüne bastınKimi bayan kurdaale yi mi
Herkes aynı değildir beğenmediyse zorla “bayıldım” diyecek yapısı yoktur bence gayet normal hayırlı dilek dilemek. Bana bazı beklentiler çok abartılı geliyor. Herkes olduğu gibi kabul edilmeli kadının bir zararı yok kabalığı yok görünen o ki.E ama ınsan nezaketen sormaz mı. Nasılsın kızım bebek nasıl dıye. Gule gule oturun belkı yeterlidir ama kendılerı emek emek almıslar özene bezene ugrasmıslar kv kişisi masallah cok guzel diyemez mı guzel degılse bıle diyebilir. Insan bunu normal arkafasından bıle bekler kı kv en mutlu olması gereken kişidirr bence. İnsanları hoş tutmak zor degıl bence. Ha bu kişi hep boyleyse mizacı budur cok da bısey aramamak lazım bellı edemiyordur duygularını. Konu sahibi de hamıle oldugu icin ekstra alınmıştır belki. Ama haftada 2 kez gıtmek fazla ona.
Ozel ilgiyle ne ilgisi var tabiki aramalilar sormalilar oyle seymi olurHasta değilsiniz. Sadece hamilesiniz. Neden özel bir ilgi bekliyorsunuz anlayamadım.
bosver benimkiler basran beri oyleler bende suan 8 aylik hamileyim bi kere olsun aramadilar vede başka sehirlerdeyiz ama ben onensemiyorum bastan bu yana oyle ben ilk baslarda cok arardim baktim pek aramıyor bende aramamaya basladim evet kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda bende esimin ailesi oldugu icin hal hatirsorardim o yuzden takmadedigimi anlamak istemediniz herhalde. Konu karnim degil.
Aman bosver burdakı cogu eleştirmeye gelıyor. Tanımadığın ınsan bıle yolda gorse 2 dk sohbet etsen sorar karnını. Belkı kv senın bılmedıgın bıseye alınmıstır eger mizacı bu degılse. Ama eger hep ılgısızse zaten o oyledır bosver takma sen de hıc. sorarsa soylersın sormazsa zaten sormasına ıhtıyacın da yoktur benceBen ay cicim micim laflari beklemiyorum. Siz beni anladiniz. Tesekkür ederimummadigin insanlardan bazi seyler görüyorsan ve kayinvalidenden yani ANNENDEN görmüyorsan üzülürsün,kafana takarsin. Esime de sormuyor. özellikle sordum esime o da cok tuaf buluyor. Yani karnim olmus balon gibi. Tanimadigin komsun bile iki dakikasini ayirip hal hatir bebegi sorabiliyorsa ne biliyim bir anneden beklemem gayet normal saniyordum ama burdaki bazi arkadaslar anlamadi demek istedigimi.
önemli degil ama o da bir annem sonucta. Esimin yengeleri bile arayip soruyorlarsa,karnimi oksayip bebis napio bebis diyebiliyorlarsa bir babaanneden de beklemem gayet normal saniyordum.
Yoo başka uyeyede bunu yazmışsınızda tuhaf bır beklentı
Her şey normaldı takı o cumleyı görene kadartüm yazdiklarimdan bir tek bunu cikarttiysaniz bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?