Ben çalışmadığım halde yaptırıyorum nasıl alışırsa öyle gider evlendiğim ilk günden beri hiçbir şeyi dört dörtlük yapmam dağınıklığa da alışsın evin pis olmasına da alışaın yemek olmamasına da çok iyi yapıyorsun kv ye de söz hakkı verme bir kere lafı ağzına sıkıştır daha da ses etmez bana kıyamıyor demekki de telefonu suratına kapat sonra telefonu komple kapat ayy şarjım bitti de götür şarja tak 1 saat sonra ara şarjım bitti ne konuşuyorduk de anlar herhaldeMerhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Canım aynı bizde böyleyiz.bizde cmtesi gunleri temizlik günüdür cunki ikimzde calistigimizdan dolayi.esime soylemeden kalkar yerleri elektrikliyle alir yada siler.hayat müşterek kusura bakmasinlar biz hem is kadini hem ew kadiniyiz.hicte gocunma.isten dondukten sonra yemek yapan sensin noulmus sofrayi kaldirsa.bence rahat ol.normal olani boyle.eger alisirsa yapmamaya hic yapmazMerhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Arzular şelale.. Herkes bişey istiyor işte :)Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?