- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.732
- 248
Ay cok kötü ya eski den bazi kadınlar ozellikle köy yerinde tuvalete sabun katıp orada yikayip cikarlarmis acaba kaynananda oylemi yapiyor yoksa saglikli bir insan evladi neden elini yikamaz4 yıllık evliyim ve yeni farkettim..Önce acaba benmi yanlış anlıyorum dedim sonra takibe aldım.Evet kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor kızlar ya gözlerimle gördüm...Üff midem bulandı ya...Bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 2 seferdir bize kalmaya geliyor.Tuvaleti kullanıyor ama ellerini yıkamadan çıkıyor.Önce şüphelendim ama emin olamadım.Bu haftada biz onda kaldık 2 gece.İyice emin oldum.Şimdi ben onun yaptığı yemeği falan nasıl yerim minik oğlum var 2,5 yaşında iyice huylandım şu an.Normaldede aşırı temiz değildir pek dikkat etmez ama ben evine gittiğimizde yemekleri falan kendim yapıp bulaşığı yıkıyor yada etrafta birşey varsa temizliyordum içime sinmiyordu sonuçta çocukta var.Ama yeri geliyor onun pişirdiğini yıkadığını da yiyoruz.Şimdi ne yapayım ben?
Yok artıkBenimki de kapıyı kapatmiyor
Saka gibi, ama değil.Yok artık
Aman ya nasıl bi kafa yapıları varSaka gibi, ama değil.
Akil sır ermez..Aman ya nasıl bi kafa yapıları var
Gece gece midem bulandı yaw püfAkil sır ermez..
Benimde kayınvalidem ve kayınpederim yıkamıyor moralim bozuk4 yıllık evliyim ve yeni farkettim..Önce acaba benmi yanlış anlıyorum dedim sonra takibe aldım.Evet kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor kızlar ya gözlerimle gördüm...Üff midem bulandı ya...Bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 2 seferdir bize kalmaya geliyor.Tuvaleti kullanıyor ama ellerini yıkamadan çıkıyor.Önce şüphelendim ama emin olamadım.Bu haftada biz onda kaldık 2 gece.İyice emin oldum.Şimdi ben onun yaptığı yemeği falan nasıl yerim minik oğlum var 2,5 yaşında iyice huylandım şu an.Normaldede aşırı temiz değildir pek dikkat etmez ama ben evine gittiğimizde yemekleri falan kendim yapıp bulaşığı yıkıyor yada etrafta birşey varsa temizliyordum içime sinmiyordu sonuçta çocukta var.Ama yeri geliyor onun pişirdiğini yıkadığını da yiyoruz.Şimdi ne yapayım ben?
Kapi yari aralık..Nasıl yani
Ayy insan utanır ya. Çok rahatmısKapi yari aralık..
Neden anlamiyorum, korkuyor herhaldeAyy insan utanır ya. Çok rahatmıs
Halka açık olunca belki güvende hissediyordur kendini. Kadın ulusa sesleniş yapıyor zaarNeden anlamiyorum, korkuyor herhalde
Sesli sesli çocuğuna el yıkamayi öğret. Bak oğlum yemekten önce yemekten sonra. Tuvalete girdikten sonra. Dışarı çıkıp eve gelince mutlaka ellerimizi çok iyi yıkarız. Ellerimizi yikamazsak bütün mikroplar ağzımıza girer ve bizi hasta eder. Gibi gibi. Bilmem işe yarar miOnu nasıl uyarabilirim bilmiyorum ama bişeyler yapmam lazım sık sık biraraya geliyoruz...
Benden deYüzü şey gibi mi kokuyor
Hiçbir şey.Şimdi ne yapayım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?