Aynisi benim basimdada var ayni evde yasiyoruz azda olsa duzelttim ama benimkide sadece suya tutuyo sabun kullanmiyo afedersin pecetede kullanmiyo direk taytini cekip cikiyo tiksiniyorum yemin ederim çocuk gibi gudmekten yoruldum yaptığı hic biseyi yemem ben elini surdurmem hic biseye
Ama lavabo konusunda bende çare bulamadim bi kaç sefer laf vurdum baskalari üzerinden soyledim ama anlamiyo afedersin taharetlenmedigi için ustu kokuyo sürekli uyariyorum ustunu degistemesi için biktim artık kanepeyede kokusu siniyo arefe günü ağlaya ağlaya yikadim kanepeye offf çok uzattim bnde cikmazdayim bu konuda
hahaha ciddi misin
ne dalga gecmişlerdir ama
Haklisin canım ben titiz bi insanim ve dahada hastalik haline geldi artik takintili oldum ama hem desem yikiyorum diyecek gözümle gordugum seyleri söylüyorum ama kapı kapali yikadim dese ne dicem ama biliyorum ben 3 sene oldu ilk zamandan farkettim veya tamam yikarim dicek ama aliskanlik değişmez temizlikten bi haber biz beraber oturuyoruz ve eşimde benim arkamda durmaz annesine söylemez ben haksız duruma düşerimay iğrenç, bence başkaları üzerinden değil direk söyle, elinden yemek yemesen nolcak sonuçta elini kapı kollarına kolduklara heryere sürüyor
Haklisin canım ben titiz bi insanim ve dahada hastalik haline geldi artik takintili oldum ama hem desem yikiyorum diyecek gözümle gordugum seyleri söylüyorum ama kapı kapali yikadim dese ne dicem ama biliyorum ben 3 sene oldu ilk zamandan farkettim veya tamam yikarim dicek ama aliskanlik değişmez temizlikten bi haber biz beraber oturuyoruz ve eşimde benim arkamda durmaz annesine söylemez ben haksız duruma düşerim
%100 eminseniz yıkamadığında size geldiği bir zamanda lavaboya havlu koymayın lavaboya gittiğinde kapıda havluyla bekleyip
ay anne havlu koymayı unutmuşum ellerin ıslak kalacak yıkadıktan sonra kurulyamadın değil mi sen rahat rahat ellerini yıka ben havlunu tutarım deyip başında bekleyin..
sonra da
çocuk küçük ya havluyu sık sık değiştiriyorum bakteri üremesin mikrop geçmesin ellerimizden diye bizim bir arkadaşın bakıcısı hiç el yıkamaz aynı havluyu 1 hafta kullanırmış çocuk dizanteri olmuş onu duyunca hergün değiştiriyorum havluyu koymayı da unutuyorum hatta oğlunu bile takip ediyorum yıkıyor musun elini çocuk hasta olmasın diyorum bebek miyim ben ellerimi tabiiki yıkıyorum yavruma zarar gelsin ister miyim hiç hem öyle pis pis gezilir mi diyor derim
mesajı alır zaten almazsa da iş başa düşer demektir,
eğer eşiniz laftan anlayan biri ise
eşinize canım yanlış anlama da yaşlılıktan herhalde annen lavabodan çıkınca elini yıkamayı unutuyor, yoksa temiz kadınıdır bilirim ama yaşlılıktan aklından çıkıyor herhalde dikkat edip sen uyarsan olur mu yoksa ben dersem alınır canı sıkılır, Allah korusun hasta olur hepatit kapar deyin
Doğru soyluyosun aliyimŞu antibakteriyel jeller var ya onlardan al bari canım, durulama gerektirmiyor, bak ben de kullanıyorum diye ona alıştır bari
Konunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlarKatınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı
Bu kadar gülünecek ne var anlamadım konuyu aratırken karşıma çıktı yenı konu açmaktansa devam ettım .Burada derdımı paylaşmak ıcın bır şey yazıyorum su tepkilere bak yazıkBunları yazmak.icin.mi hiç üşenmeden bu 10 yıl.oncesi.konuyu bulup çıkardıngerçekten tebrik ederim onun yerine yeni.konu açsaydın
Konu başlığı nasıl uygun degıl pardon galıba tenezzül edip yazımı okumamışsınızTam 10 yıl.olmus tekrar hortlamışgaliba 10.yıl.kutlamasi.icin ama.konu başlığı da hiç.uygun değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?