Kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor...

Aynisi benim basimdada var ayni evde yasiyoruz azda olsa duzelttim ama benimkide sadece suya tutuyo sabun kullanmiyo afedersin pecetede kullanmiyo direk taytini cekip cikiyo tiksiniyorum yemin ederim çocuk gibi gudmekten yoruldum yaptığı hic biseyi yemem ben elini surdurmem hic biseye

Ama lavabo konusunda bende çare bulamadim bi kaç sefer laf vurdum baskalari üzerinden soyledim ama anlamiyo afedersin taharetlenmedigi için ustu kokuyo sürekli uyariyorum ustunu degistemesi için biktim artık kanepeyede kokusu siniyo arefe günü ağlaya ağlaya yikadim kanepeye offf çok uzattim bnde cikmazdayim bu konuda

Kotu bir durum ama sen bir sekilde belli etsen bile o aliskanlik haline getirmis artik vazgecmez bence.siz varken yikasa da siz yokken yine yikamaz.ne yapsan bilmiyorum ki ben oksam ben de cok kotu olurdum.bir de bunu yapabilen hicbirseyin temizligine dikkat etmez.mumkun oldugunca bebegini ona birakma

ay iğrenç, bence başkaları üzerinden değil direk söyle, elinden yemek yemesen nolcak sonuçta elini kapı kollarına kolduklara heryere sürüyor

hahaha ciddi misin
ne dalga gecmişlerdir ama

yok avrupada el yıkama oranı diye bi istatistik vardı o konun sonuna koymuşlar, bu da bonus diye, hatta konusunu hiç bi başlığa uymayanlar bölümüne açmıştım, yazıyı görünce kesin bu bizim bdv den dediydim

istatistike göre avrupada tuvaletten sonra en çok el yıkayan %94 ile türkiye en az el yıkayan %50 ile hollanda

ay iğrenç, bence başkaları üzerinden değil direk söyle, elinden yemek yemesen nolcak sonuçta elini kapı kollarına kolduklara heryere sürüyor
Haklisin canım ben titiz bi insanim ve dahada hastalik haline geldi artik takintili oldum ama hem desem yikiyorum diyecek gözümle gordugum seyleri söylüyorum ama kapı kapali yikadim dese ne dicem ama biliyorum ben 3 sene oldu ilk zamandan farkettim veya tamam yikarim dicek ama aliskanlik değişmez temizlikten bi haber biz beraber oturuyoruz ve eşimde benim arkamda durmaz annesine söylemez ben haksız duruma düşerim

Şu antibakteriyel jeller var ya onlardan al bari canım, durulama gerektirmiyor, bak ben de kullanıyorum diye ona alıştır bari

Zeki kadınsınız vesselam. :) Bu olay en iyi böyle çözülür.

Ayy disarida yemek yerken hep aklima gelir bunu yapan elini yikadi mi acaba burnunu karistirdi mi iyyyy of midem bulandi

Bsşlığı okumak tiksinmeme yetti. Bence laf arasında başkasının başına gelmiş gibi anlatabilirsiniz.

Evine almasan yeri aslında ama olmuyor işte düşün bide elini öpmenizi beklerse sizden ! Bakterilerinide öpmüş sanada bulaştırır ...

Basligi gorunce
Bunu baska turlu soylemenin yolu yok.kv wcden cikinca anne siz elinizi yikamiysormusunuz banami oyle geliyir diyin.ellerinizi lutfen lavabodan sonra mutlaka yikayin diyin.
Normalde kimse kirilmasin isterim ama vu tur konularda tevazullu olamam

Konunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlar Katınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı

Bunları yazmak.icin.mi hiç üşenmeden bu 10 yıl.oncesi.konuyu bulup çıkardın gerçekten tebrik ederim onun yerine yeni.konu açsaydın

Bunları yazmak.icin.mi hiç üşenmeden bu 10 yıl.oncesi.konuyu bulup çıkardın gerçekten tebrik ederim onun yerine yeni.konu açsaydın
Bu kadar gülünecek ne var anlamadım konuyu aratırken karşıma çıktı yenı konu açmaktansa devam ettım .Burada derdımı paylaşmak ıcın bır şey yazıyorum su tepkilere bak yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…