%100 eminseniz yıkamadığında size geldiği bir zamanda lavaboya havlu koymayın lavaboya gittiğinde kapıda havluyla bekleyip
ay anne havlu koymayı unutmuşum ellerin ıslak kalacak yıkadıktan sonra kurulyamadın değil mi sen rahat rahat ellerini yıka ben havlunu tutarım deyip başında bekleyin..
sonra da
çocuk küçük ya havluyu sık sık değiştiriyorum bakteri üremesin mikrop geçmesin ellerimizden diye bizim bir arkadaşın bakıcısı hiç el yıkamaz aynı havluyu 1 hafta kullanırmış çocuk dizanteri olmuş onu duyunca hergün değiştiriyorum havluyu koymayı da unutuyorum hatta oğlunu bile takip ediyorum yıkıyor musun elini çocuk hasta olmasın diyorum bebek miyim ben ellerimi tabiiki yıkıyorum yavruma zarar gelsin ister miyim hiç hem öyle pis pis gezilir mi diyor derim
mesajı alır zaten almazsa da iş başa düşer demektir,
eğer eşiniz laftan anlayan biri ise
eşinize canım yanlış anlama da yaşlılıktan herhalde annen lavabodan çıkınca elini yıkamayı unutuyor, yoksa temiz kadınıdır bilirim ama yaşlılıktan aklından çıkıyor herhalde dikkat edip sen uyarsan olur mu yoksa ben dersem alınır canı sıkılır, Allah korusun hasta olur hepatit kapar deyin
4 yıllık evliyim ve yeni farkettim..Önce acaba benmi yanlış anlıyorum dedim sonra takibe aldım.Evet kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor kızlar ya gözlerimle gördüm...Üff midem bulandı ya...Bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 2 seferdir bize kalmaya geliyor.Tuvaleti kullanıyor ama ellerini yıkamadan çıkıyor.Önce şüphelendim ama emin olamadım.Bu haftada biz onda kaldık 2 gece.İyice emin oldum.Şimdi ben onun yaptığı yemeği falan nasıl yerim minik oğlum var 2,5 yaşında iyice huylandım şu an.Normaldede aşırı temiz değildir pek dikkat etmez ama ben evine gittiğimizde yemekleri falan kendim yapıp bulaşığı yıkıyor yada etrafta birşey varsa temizliyordum içime sinmiyordu sonuçta çocukta var.Ama yeri geliyor onun pişirdiğini yıkadığını da yiyoruz.Şimdi ne yapayım ben?
Yanlış olsada belki sifonu çekmeden önce ellerini yıkıyordur.. Belki tuvalette başka birşey yapıyordur elini yıkamak gerekmiyordur o an. Yani ne bileyim içerde olup biteni bilmiyorsunuz, kapı kapalı gözlerinizle görmüyorsunuz; yargılamak doğru değil ki.
tuvaletin kapısını açarken ellerini kullanmıyormu ki.
Umumi tuvalet mi orası? Elini yıkadı, kurukladı, kapıyı actı, geri dönüp ellerini yıkayıp kapıyı da ayağıyla mı kapatacak?
Hijyen teyze kesildi herkes
Umumi tuvalet mi orası? Elini yıkadı, kurukladı, kapıyı actı, geri dönüp ellerini yıkayıp kapıyı da ayağıyla mı kapatacak?
Hijyen teyze kesildi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?