Kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor...

Bu kadar gülünecek ne var anlamadım konuyu aratırken karşıma çıktı yenı konu açmaktansa devam ettım .Burada derdımı paylaşmak ıcın bır şey yazıyorum su tepkilere bak yazık
Ben tepki vermedim siz verdiniz şuan benim tuhafıma gitti aynı zaman da hoşuma hepsi bu sakin olun

Neden kayinvalide bakiyor calisiyor musunuz? Bakıcı bulun daha iyi

Konu başlığı nasıl uygun degıl pardon galıba tenezzül edip yazımı okumamışsınız
Konu başlığına uygun değil derken sizin yazınız demedim ki ooooo diz çok gergindiniz bi sakın olun 10.yıl kutlaması galiba ama kutlamaya uygun olmayan bir başlık dedim yani konu aslında eğlenceli değil biraz mude bulandırıcı anlamında

Konu başlığı uygun olabilir ancak bu başkasının konusu, sizin değil. Sizin böyle bir probleminiz varsa yeni konu açmalısınız. Tenezzül edip kuralları okusaydınız keşke. İnsanlara çıkışmanın anlamı yok.

Konu başlığına uygun değil derken sizin yazınız demedim ki ooooo siz çok gergindiniz bi sakın olun 10.yıl kutlaması galiba ama kutlamaya uygun olmayan bir başlık dedim yani konu aslında eğlenceli değil biraz mide bulandırıcı ya

Yanı bide çıkış yaptı ama anlamadan yaptı

Yanı bide çıkış yaptı ama anlamadan yaptı
Herkes tavsiye ettiğini önce kendi uygulansa, kuralları falan okusa ne güzel olur. Kendisinin yararına birşey söylemişsiniz, çıkışması anlamsız

Yüzü şey gibi mi kokuyor

Yeni üye de değilsiniz neden konu açmak yerine konu hortlatmayı tercih ettiniz?

Ben de kızıyorum konu hortlatanlara, içimden neler neler diyorum ohooo...
Yaz güzelce derdini herkeste yorumu yapsın eski konu diye ki bide 10 yıl yani düşün sonu belli yine akip gidicek eski sayfalara ne gerek var başkasının konusu üzerine konu açmaya ama deyince de kızıyor oysa iyi bir şey diyoruz

KV yaşamıyor bile olabilir malum 10 yıl önceki konu

Pöff eski konuymus.
Ben de yıl olmuş 2021 Corona da bir yaşında.
Bu devirde hala el yıkamayan mi kalmış diyordum ki konu 2011 konusuymus.

Eli b.klu südüklü insanla yaşanır mı ya! söyleyin gidip yıkasın, yıkamıyorsa da gitsin kendi evine sürsün, isterse duvarlara kakasıyla yazı yazsın, sanat diye sergilesin ama evinizde tutmayın.

[2011, 2021, 2031 farketmeksizin genel tavsiyedir]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…