Ben tepki vermedim siz verdiniz şuan benim tuhafıma gitti aynı zaman da hoşuma hepsi bu sakin olunBu kadar gülünecek ne var anlamadım konuyu aratırken karşıma çıktı yenı konu açmaktansa devam ettım .Burada derdımı paylaşmak ıcın bır şey yazıyorum su tepkilere bak yazık
Neden kayinvalide bakiyor calisiyor musunuz? Bakıcı bulun daha iyiKonunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlarKatınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı
Konu başlığına uygun değil derken sizin yazınız demedim ki ooooo diz çok gergindiniz bi sakın olun 10.yıl kutlaması galiba ama kutlamaya uygun olmayan bir başlık dedim yani konu aslında eğlenceli değil biraz mude bulandırıcı anlamındaKonu başlığı nasıl uygun degıl pardon galıba tenezzül edip yazımı okumamışsınız
Konu başlığı uygun olabilir ancak bu başkasının konusu, sizin değil. Sizin böyle bir probleminiz varsa yeni konu açmalısınız. Tenezzül edip kuralları okusaydınız keşke. İnsanlara çıkışmanın anlamı yok.Konu başlığı nasıl uygun degıl pardon galıba tenezzül edip yazımı okumamışsınız
Konu başlığına uygun değil derken sizin yazınız demedim ki ooooo siz çok gergindiniz bi sakın olun 10.yıl kutlaması galiba ama kutlamaya uygun olmayan bir başlık dedim yani konu aslında eğlenceli değil biraz mide bulandırıcı yaKonu başlığı nasıl uygun degıl pardon galıba tenezzül edip yazımı okumamışsınız
Yanı bide çıkış yaptı ama anlamadan yaptıKonu başlığı uygun olabilir ancak bu başkasının konusu, sizin değil. Sizin böyle bir probleminiz varsa yeni konu açmalısınız. Tenezzül edip kuralları okusaydınız keşke. İnsanlara çıkışmanın anlamı yok.
Herkes tavsiye ettiğini önce kendi uygulansa, kuralları falan okusa ne güzel olur. Kendisinin yararına birşey söylemişsiniz, çıkışması anlamsızYanı bide çıkış yaptı ama anlamadan yaptı
Yüzü şey gibi mi kokuyorKonunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlarKatınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı
Yeni üye de değilsiniz neden konu açmak yerine konu hortlatmayı tercih ettiniz?Konunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlarKatınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı
Aman ha böyle deme çok kızıyorYeni üye de değilsiniz neden konu açmak yerine konu hortlatmayı tercih ettiniz?
Ben de kızıyorum konu hortlatanlara, içimden neler neler diyorum ohooo...Aman ha böyle deme çok kızıyor
Yaz güzelce derdini herkeste yorumu yapsın eski konu diye ki bide 10 yıl yani düşün sonu belli yine akip gidicek eski sayfalara ne gerek var başkasının konusu üzerine konu açmaya ama deyince de kızıyor oysa iyi bir şey diyoruzBen de kızıyorum konu hortlatanlara, içimden neler neler diyorum ohooo...
KV yaşamıyor bile olabilirKonunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlarKatınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı
Vallahi aklıma sen geldinKV yaşamıyor bile olabilirmalum 10 yıl önceki konu
Konuyu hortlatanlara yönetim bir şey demiyor ama biz çok kızıyoruz.Vallahi aklıma sen geldinkazen bu konuda ne diyor acaba
Acaba konunun gerçek sahibi olabilir miKonuyu hortlatanlara yönetim bir şey demiyor ama biz çok kızıyoruz.
Olabilir neden olmasınAcaba konunun gerçek sahibi olabilir miaklımda deli sorular evet kızdık ama o daha da kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?