- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
Altınların hükmü kv de değil evet, ve aynen orda burda diyerek bir işler çevirdikleri kesin.zaten emanet bırakılan şeye dokunulması bile saçma.
Ama konu sahibi ve kocası da hiç iyi niyetli gelmediler bana.
Hergün durumun yok diye git ye iç, üstüne kv çağırıp kızım bak altınlar burda kocan yemesin diye vermedim. Arsadan para gelecek onu size vereyim bunları bozdurma size kalsın diyorsa gelin hanım da sesini çıkarmıyorsa kimse kusura bakmasın ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gibi düşünüp susmuşlar.
Yarın olmuş obur gün olmuş arsa parası verilmeyince hemen altınlarım da altınlarım.
Gelin kızın yerinde olsam anne o altınlar bize şimdi lazım deyip gösterdiği gün alırdım.
Kv yerinde de olsam bir daha yemeklerini hazirlamam, altınını da verip arsa parasını da vermem.
Ne kadar kötüsünüz nasıl böyle düşünebildiniz anlayamadım ?
Biz kendimiz orada çıkıp yemek yeniyoruz zorla yediriliyor. Bir nevi kendi vicdanlarını rahatlatmak için düğün sonrası borçlar bize kaldı üstüne bebek oldu yardim yok. Bari pazarını biz düzelim dediler.. arsadan gelecek para zaten çocuklar arasında bölüşecekti bizim borcumuz var diye daha erken kendi kardeşinden borç isteyecekti arsa parasi gelince ona verecekti. Daha bir sürü şey ince ayrıntı yazmadım. Yazmakta istemiyorum . Ama düşünceniz beni çok kırdı .. Benim kendi evimde yemek yapmama izin bile verilmiyor hemen trip atılıyor. Eşimde 3 ay tatil olduğu için beraber yenilip içildi.. Eşim yokken de ben yanlız kalmayayim diye sabahları kahvaltıya çağrıldım . Bunun neresinde yanlışlar var söyleyin hatam nerde ??