Kayinvalidem ve anlamlandıramadığım hayatı..

Kayinvalidemin huyu biraz değişik eşim ile arasi bozulursa bu konudan bizi de rahat bırakmaz benden bilir diye düşünüyorum.

ben ayıpları örtme taraftarıyım. kayınpederin eğer hayatta olsa farklı duşunurdum ama vefat etmiş, görmezden gelirdim.
evli adamlarla konuşuyorsa iş başka, eşine söylesen kıyamet mi kopar?

Olabilir, yanlışsa bile olabilir yani. Bir köşeye çekilip yaşlanmayı beklemesini mi istiyorsunuz. Belki yeniden evlenmek istiyodur, yada hayatında biri olsun istiyodur. Siz neden kurcalıyorsunuz, hala hesabından çıkış yapmayıp takip ediyorsunuz gibi geldi bana. Kendisi yaptığının sorumluluğunu almıştır zaten görmezden gelin olur biter

Arkadaşlar merhaba iyi geceler.
Çok eski üye değilim az cok burayı takip ediyorum ancak ilk defa bir konu açıyorum fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Konu kayinvalidem.
2 yıllık evliyim.1 sene önce kayinpederim vefat etti.Vefat etmeden önce kayinvalidem ile pek karı koca ilişkileri yoktu.Kayinpederim yilda 7 8 ay memlekette diger zamanlar burda olurdu.Hem eş,muhabbet olarak hemde diğer türlü.Evde odalar ayri herkes kendi odasında takılıyor biz eşim ile gittiğimiz zaman salonda az çok muhabbet olurdu öyle yalandan yere desem yeri.Kayinpederim vefat ettikten sonra kayinvalidem psikolojisi bozuldu biraz yanliz kalmaktan korktu bosluga düştü sanırım birden bire
Bu arada 1 görümce var uni.sonda.Pandemi girince araya okullar tatil oldu Gorumcem ile ikisi evdeler su anda.Ancak kayinvalidem son 5 6 aydır farkli arayışlara girdi.Is yerinden evli adamlar ile sohbetler sosyal medyadan tanımadığı adamlara numara vermeler çok ileri derecede sohbet var.
((nasil öğrendiğimi sorarsanız eger bilgisayarımdan kayinvalidem sosyal medyasına giriş yapmışti daha sonra çıkamadığı için acik kalmış tamamen tesadüf eseri gördüm))
Esim is yerinde konuştukları cogu kisileri tanıyor abi kardeş muhabbetleri var eger böyle bir şey olduğunu duysa bilse benim de yuvam dağılır kayinvalidemi siler atar hayatından ve kurumsal bir firmada çalıştığı için anında gözünün yaşına bakmazlar eşimin de kayinvalideminde.
Kayinvalidemi görünce yüzüne bakmak istemiyorum midem bulaniyor içim kaldırmıyor ama mecbur yüz göz olmak zorundayız.Konuyu da dillendirmem asla o yüzden ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Uzun olduysa kusura bakmayın okuduysaniz da teşekkür ederim.
Konuya yorum yapmayacağım ama tek merak ettiğim şeyi soracağım açık açık yüzleşemeyeceğiniz şeyleri neden kurcalıyorsunuz ? Tesadüfen sosyal medyasına girdin anlarım çıkış yap geç gidip msjları tek tek okumak nedir gerçekten kaldıramayacağınız şeyleri kurcalamayın derim

Bilerek kurcalamışsınız bence bizi burda boşa yemeyin. İnternetten vs yazışan kadın onu kapatır. Neyse kadın bekar konuşur eder ne oğlu ne siz karışamazsınız. Sadece evli adamlarla konuşması irite edici eğer normal bekar adamlarsa normal
Bilerek kurcalasam bu beni böyle rahatsiz etmez.İsin ucunda esim var.Normalde rahat bi insanim ne yapıyorsa kendisi yapıyor amann der geçerim.Size öyle yansımış olabilir burdan.

Ne saçma sizi ilgilendiren bir konu değil koca kadın size ne. Ayrıca ne alaka senin yuvanla ortaya çıktığında haberin yok gibi davranacaksın. Tabi en başta suç sende madem açık kalmış bilgisayarında çıkış yapsaydın tesadüfen değil yani bu baya girip okumuşsun. Bunun vebalini çekemiceksen okumasaydın da. Bana çok saçma geliyor burada gelip bunu yazman seni ilgilendirmiyor.

Bilerek kurcalasam bu beni böyle rahatsiz etmez.İsin ucunda esim var.Normalde rahat bi insanim ne yapıyorsa kendisi yapıyor amann der geçerim.Size öyle yansımış olabilir burdan.
Koca kadın bu yaşta çalışıyor. Eşi yok oğlu da kusura bakmasın bi halt yapamaz. Ne yapacak ölene kadar kimseyle konuşma evlenme mi diyecek. Evli adamlarla konuşmasını ahlaki bakımdan tasvip etmiyorum büyük yanlış yapıyor. Lakin eğer evli değilde bekar adamlar ile görüşüyorsa kimseyi ilgilendirmez yorum yapma hakkı dahi vermez

Ne saçma sizi ilgilendiren bir konu değil koca kadın size ne. Ayrıca ne alaka senin yuvanla ortaya çıktığında haberin yok gibi davranacaksın. Tabi en başta suç sende madem açık kalmış bilgisayarında çıkış yapsaydın tesadüfen değil yani bu baya girip okumuşsun. Bunun vebalini çekemiceksen okumasaydın da. Bana çok saçma geliyor burada gelip bunu yazman seni ilgilendirmiyor.
Teşekkürler.

Okumayın işte. Sosyal medyası açık kaldıysa çıkışa basıp kapatın. Niye mesajlarına vs girme gereği duyuyorsunuz açık kaldıysa. Hiç böyle derdiniz olmazdı şimdi özel hayata saygınız olsaydı. Şimdi bana böyle özel hayat mı olur demeyin.. koca kadın onu tercih etmiş. Siz ne yapabilirsiniz..belki daha öncesinde de konuşuyordu.

Kayınvalidenizin ölen eşiyle olan muhabettini neden anlattınız? Bu bilgi neden gerekliydi bize? Ne anlam yükleyelim? Eşiyle odaları ayrıymış da şimdi erkeklerle konuşuyormuş
Ay bilemiyorum ya lütfen biraz saygı
Hay ağzına sağlık bak burayı eklemeyi unutmuştum. Sanane yani kv kp özel mahremiyetinden kendisine yapılsa kim bilir nasıl karşılardı

Tesadüf eseri gördüğünüz mesajı okumaz kapatırsınız, tesadüf eseri görüp kurcalayıp okumak garipmiş. Kayınvalidenizin hayatını anlamlandırmak gibi bir mecburiyetiniz yok zaten. Siz karışmayın, yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Her şeyi bilmenin faydadan aksine zararı vardır, bir daha kimsenin sosyal medyasındaki özel mesajları okumayın ki bildikleriniz yüzünden zor durumda kalmayın.

Olabilir, yanlışsa bile olabilir yani. Bir köşeye çekilip yaşlanmayı beklemesini mi istiyorsunuz. Belki yeniden evlenmek istiyodur, yada hayatında biri olsun istiyodur. Siz neden kurcalıyorsunuz, hala hesabından çıkış yapmayıp takip ediyorsunuz gibi geldi bana. Kendisi yaptığının sorumluluğunu almıştır zaten görmezden gelin olur biter
Güncel su anda olan bir konu değil ben 1 ay önce falan öğrendim.Tabiki evlenmek isteyebilir en doğal hakkı.Dediginiz gibi sanırım görmezden gelmek en doğru olanı.

Back
X