Kayinvalidem ve anlamlandıramadığım hayatı..

Siz böyle bir durumla umarım karşılaşmazsınız.
Umarım insann başına herşey gelir, ama ben bile isteye açıp okuyacağımı hiç sanmıyorum
Anlamlandıramadığım hayatı demişsiniz anlamlandırmanıza açıp okumamıza gerek yoktu
Hadi okudunuz o an unutsaydınız
Ölen eşle olan ilişkisine kadar irdelemek size düşmez
Herkes yerini bilse keşke

siz niye bu kadar celallenip kendinize dert edindiniz onu anlamadım ben. kadının eşi vefat etmiş zaten. ve iş yerinden evli insanlarla ne konuşuyor belki yanlış anlamışsınızdır aralarındaki samimiyeti bilemezsiniz. okumanızı zaten geçtim, en baştan çıkış yapmanız gerekirdi de. sizlik bir durum yok. eşinizle olan hayatınıza geri dönün derim, diğer şeyler kapı dışında kalsın. öğrenseler de sana gelip sormayacaklar biliyor muydun diye

arkadaşlar ne kadar laf söylemeye yer arıyosunuz valla hayret bişey. Ben olsam kapatır bidaha düsünmezdim bile. Olurda eşiniz ilerde kendi kendine bu durumu öğrenirse ben biliyodum görmüştüm demek gibi bi hataya düşmeyin derim. Ozaman eşiniz bana nasıl söylemezsın diye evde huzursuzluk yapabilir. Normal mesafenizi koruyarak olması gerektiği kadar muhabbetinizi ederek devam edin kv ile. Eşinizlede yuvanıza bakın huzurunuza.. :) Allah mutlu mesut etsin yuvanızı her zaman ♥️

Aynısını kayın valideniz size yapsa yıkardınız ortalığı . Çok çirkin . Bir de dedikodusunu yapıyorsunuz kadının . Size ne ? Yani kusura bakamayın ama kadın bekar . Sizin evliliğiniz neden yıkılsın ? Kimse kimsenin günahının bedelini ödemez ki ? Ne bileyim ? Gördüklerinizi unutun bence kimseye de söylemeyin . Bir daha da ne göreceğinizi bilmediğiniz şeyleri kurcalamayın çok yanlış . Kocanız bunları duyunca siz sakince yanında durun size tavsiyem , olayların gidişatını değiştirecek şeyler söylemeyin . Hatta bu olay patlak verirse , mutfağa gidin . Siz ana -oğul halledin deyin.

arkadaşlar ne kadar laf söylemeye yer arıyosunuz valla hayret bişey. Ben olsam kapatır bidaha düsünmezdim bile. Olurda eşiniz ilerde kendi kendine bu durumu öğrenirse ben biliyodum görmüştüm demek gibi bi hataya düşmeyin derim. Ozaman eşiniz bana nasıl söylemezsın diye evde huzursuzluk yapabilir. Normal mesafenizi koruyarak olması gerektiği kadar muhabbetinizi ederek devam edin kv ile. Eşinizlede yuvanıza bakın huzurunuza.. :) Allah mutlu mesut etsin yuvanızı her zaman ♥️
Aminn.Çok teşekkür ederim♥️

Bu arada ben de pek inanmadım sosyal medyasının mesajlar bölümünün açık kaldığına.
Profil açıktır ama mesajlara siz girmişsinizdir.

Bence birinin birşeyini kurcalıyorsan göreceklerini de göze alacaksın.
Ne umdunuz bilmem ama merakınız başınıza iş açmış.
Bilmemek ne güzel olurdu şimdi bu durumu.
Eşiniz duyarsa ne yapar? Eğer şirkette kayınvalideniz rezil olacaksa kadın kötü durumlara düşecekse, o düşmeden eşinizin öğrenmesini sağlardınız belki . Ama tabii eşinizin tepkisi nasıl olur. Kolay kolay sindiremez kimse bu durumu.
Eşinizin öğrenmesini sağlayabilirsiniz demiştim önceden ama yok yok.
Bence siz unutun bu durumu.
Silin kafanızdan.

Bazen az şey bilmek çok bilmekten iyidir keşke konuyu anladiginiz an kapatsaymissiz sayfayı boşuna dert cikarmissiniz başıniza. ben olsam unuturdum okuduklarımi size yakandigi gibi uygunsuz hareketleri varsa evli erkeklere ,eşinizide den gelir illaki bir bakışı sözü bütün gün dip dibeler sonuçta.

Koskocaman kadın çalışıyor aklı var fikri var . Kime ne hayatından . Yanlış birşey yapmıyorsa yani evli erkeklerle görüşmüyorsa gerisi kimseyi bağlamaz.Unutun gitsin hiç bulaşmayın.

Bekar bir adamla goruşse tamam da EVLİ adamLAR...
Bu kadar mi gözü dönmüs yahu erkek diye. Ayni iş yerindeki oğlunu rezil etmeye hakki yoktu. Adam kitligi mi var illa evliyle goruscekse de iş yerinden olmasaymiş bari. Bilemedim ne yapilir, eşim çok tepki verir yazmişsiniz, yazik ya...

Aynı iş yerinde çalışıyorlarsa eşiniz anlamıyor mudur bir şey? sonuçta o kişilerle beraber görüyordur kayınvalidenizi, şahit oluyordur muhabbetlerine.

Bu durumun sizinle alakasını çözemedim . Konusursa konussun . Eşiniz annesi erkeklerle konuşuyor diye size kızacak hali yok ya. Hiç haberiniz yokmuş gibi takılmaya devam . Karışmayın.

Arkadaşlar merhaba iyi geceler.
Çok eski üye değilim az cok burayı takip ediyorum ancak ilk defa bir konu açıyorum fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Konu kayinvalidem.
2 yıllık evliyim.1 sene önce kayinpederim vefat etti.Vefat etmeden önce kayinvalidem ile pek karı koca ilişkileri yoktu.Kayinpederim yilda 7 8 ay memlekette diger zamanlar burda olurdu.Hem eş,muhabbet olarak hemde diğer türlü.Evde odalar ayri herkes kendi odasında takılıyor biz eşim ile gittiğimiz zaman salonda az çok muhabbet olurdu öyle yalandan yere desem yeri.Kayinpederim vefat ettikten sonra kayinvalidem psikolojisi bozuldu biraz yanliz kalmaktan korktu bosluga düştü sanırım birden bire
Bu arada 1 görümce var uni.sonda.Pandemi girince araya okullar tatil oldu Gorumcem ile ikisi evdeler su anda.Ancak kayinvalidem son 5 6 aydır farkli arayışlara girdi.Is yerinden evli adamlar ile sohbetler sosyal medyadan tanımadığı adamlara numara vermeler çok ileri derecede sohbet var.
((nasil öğrendiğimi sorarsanız eger bilgisayarımdan kayinvalidem sosyal medyasına giriş yapmışti daha sonra çıkamadığı için acik kalmış tamamen tesadüf eseri gördüm))
Esim is yerinde konuştukları cogu kisileri tanıyor abi kardeş muhabbetleri var eger böyle bir şey olduğunu duysa bilse benim de yuvam dağılır kayinvalidemi siler atar hayatından ve kurumsal bir firmada çalıştığı için anında gözünün yaşına bakmazlar eşimin de kayinvalideminde.
Kayinvalidemi görünce yüzüne bakmak istemiyorum midem bulaniyor içim kaldırmıyor ama mecbur yüz göz olmak zorundayız.Konuyu da dillendirmem asla o yüzden ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Uzun olduysa kusura bakmayın okuduysaniz da teşekkür ederim.
Sizin yuva niye dagılsın yahu?

Back
X