Kayınvalidem ve dişleri :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar bir dahaki ay beni istemeye gelecekler. 8 yıllık erkek arkadaşım. herşey güzel olsun istiyorum onları beğensinler istiyorum.

benim ailemin haberi yok ama ben kayınvalidemle tanıştım bir sene kadar önce. ve çok seviyorum. annem gibi seviyorum. yalnız şöyle bi sorun var belki de yaşadığı sorunlardan dolayı kılık kıyafetine pek dikkat etmiyor. yani şık giyinmiyor. benim annemse çok şık giyinir çok dikkat eder. teyzelerim vs de öyle. bunu ben zaten düşünüyordum ama şimdi bir sorun daha oldu. 2 ay kadar önce kayınvalidem dişlerinden çok rahatsızlandı. bütün dişlerini çektiler iltihap olmuş. şimdi hiç dişi kalmadı. damak yapılması lazım ama kullanamam diyip duruyor.hala doktora gitmedi. sürekli soruyorum ama niyeti de yok gibi iyice alıştım böyle diyor. belki de böyle gelirler yani istemeye. vakit daraldı çünkü.ama yaşı daha 43. ben istemiyorum o şekilde dişsiz olmasını. sizce haksız mıyım ben mi sorun yapıyorum

ne yapabilirim. kırılmasın diye bişey de belli etmek istemiyorum

oğlunu mu alacaksın annesini mi şaka bi yana belki korkuyodur kadın .ya da halinden memnundur szin zorunuzla ağzına diş taktıracak değil ya

alla alla 43 yaşına olcak iş mi, siz kaç yaşındasınız yani sözlünle sen
anne düğün fotosunda güzel çıkmazsın bak falan de şakaya vur
ama kadın halinden memnunsa yapcak bişey yok

Bence hiç kafaya takılacak bir şey değil.. huyu suyu iyi mi ona bakın..bir gün hepimiz dişsiz kalacağız..:))

siz de mi bu kadar cok goruntuye onem verenlerdensiniz?
anneniz teyzeleriniz cok sIK giyinebilirler
kayinvalideniz sizi istemeye salvarla da gelebilir
mutlulugunuz kayinvalidenizin kiligina kiyafetine,dislerinin olup olmamasina mi bagli?

canım takma herkes kayınvaliden annen gibi olmayabilir. 43 yaşındaki insan kararlarını kendi verir yaptırmak istemiyorsa yaptırmaz. Alınmayacağı bir şekilde ikna etmeye çalışın ikna olmazsa da üzülmeyin derim.

arkadaşlar utanmak değil. tabiki üzülüyorum ayrıca. ameliyatla dişinin alındığı gün kapının oturup ağlayan da bendim ben onu çok seviyorum gerçekten ama sorun utanmak değil.

yani daha 43 yaşında çok genç. neden dişsiz dolaşsınki. kaç yaşında yaşlılar bile öyle dolaşmıyor.kendine baksın istiyorum ben. çok genç. böyle aslında morali bozuluyor çok yaşlandım diyor. ama ben yaşlı olduğunu düşünmüyorum.iyi hissetsin hissediyorum.
benim annem de aynı yaşta.neden onun yaşında yaşlı gibi dursun ki.

sizin gerçek anneniz kayınvalideniz olsaydı ondan utanır mıydınız merak ettim...herkes anneniz teyzeniz gibi şık giyinemez malesef...üstelik bu bir sorun da değil!
siz insanları kıyafetlerine göre mi kategorize ediyorsunuz?hayatta böyle bir konu açmazdım kusura bakma.diş konusu da görsellikten çok sağlıkla ilgili bence.tabiki dişlerini yaptırsa iyi olur ama bunu söylemek size düşmez kendi rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok.sevgilin ve kayınvaliden bu yazdıklarını okusa ne düşünürlerdi acaba?

annem, teyzem bakımlı, şık giyinir demişsin. bence aileni gördükten sonra yaptırmaya karar verir canım, takma kafana.

annende aynı durumda olsaydı bunları hissedeceğini düşünüyorum sanıyorum ki onun mahçup olmaması için bu istek.ne kadar farklı olduğunu düşünsekte ilk görüşte fiziksel durumlar konuşuluyor kayınvalidesini çok sevdiği için bu olsun istemiyor arkadaşımız.

yapılacak tek şey erkek arkadaşınız ne yapıp edip annesini ikna edecek ve dişlerini yaptıracak ..

Son düzenleme:
AMAN ne derdın varmış senın böyle , ALLAH BU KADAR BÜYÜK DERT VERMESIN
ne kadar şık ne kadar güzel gıyınırsenız gıyının karşınızdakı de ne gıyınırse gıyınse onu öyle kabul etmek zorundasınız !!
8 yıllık bir ilişkim var diyorsun emınım kı sevgılını canından çok sevıyorsun o yüzden bu tip şeylere gerçekten kafa yorma İNSANLARİ OLDUĞU KABUL ET sakında kayın valıdene birşey söleme o qerektiği gibi giyinir zaten ayıp çok ayıp

niye bu kadar takılmışsınız buna anlam veremedim sizinkiler kayınvalideyi mi istemeye gidecekler arkadaşım bakalım 43 üne geldiginde senin dişinin 1 tanesinin kalacagının garantisi var mı..siz huyuna bakın kayınvalidenizin...ne insanlar var bakarsın o biçim fiyakalı makyajı,giyim tarzı,havasından geçilmez...bi muhabbete oturursun iki lafı bi araya getiremez,içi boş tenekedir ancak cızırtı yapar... siz dışına deil içine bakın

İlk etapta görünüş de önemlidir.Utanmak değil mesele ama hoş bir görüntü de değil.
Konu sahibini anlayabiliyorum.Ancak sizin yapabileceğiniz birşey yok gibi.
Böyle bir durum olduğunda annenize dahi söyleseniz alınır.Size de söyleseler siz de alınırsınız.Nişanlınız böyle bir durumda olsa o da.Fakat annenizle iki dakika sonra barışırsınız.Kayınvalidenize böyle birşeyi çıtlatırsanız ömür boyu sürecek bir çatışmanın temellerini atarsınız.Aman diyeyim !
Damak olayı da herkes kullanamaz.Rahat olmadığını çok kez duymuştum.İmplant olması için de bayağı beklemesi gerekecek diş etlerinin.

aileleri kıyaslama yoluna gitmeyin bence. belki o kadıncağızın da sizin anne ve ve teyzenizden üstün bir yönü vardır.insanları dış görüşüne göre sınıflandırmamalıyız.bu kadar ufak şeyleri takarsak kafaya mutlu olmamız çoook zor....

Bence senin esas derdin, ailenin, kayinvalideyi begenmemesi ihtimali. Yoksa kendi ailenden bu kadar bahsetmez, istemeye gelirken de dissiz olacak diye dert yanmazdin. Insanin disina degil icine bakin. Eger ailen de kibirlenecekse bu kadini gorunce, o bu kadinin sorunu degil.
Ha, eger gercekten onun sagligiysa dusundugun, kadin zaten sagligi icin dislerini kaybetmis.. Simdilik dis taktirmak icin endiseli olabilir, ama zamanla o da kendisi icin en iyisini dusunecektir merak etme. Bence kadina baski, ikna calismalari filan yapma. O zaten sana dusmez bence. O da anlar zaten "nereye yetisiyoruz" der, kirilir yani, hani isteme gununden once olsun istiyorsun ya, ondan diyorum.

ben 22 o 23 yaşında canm

mutluluklar dilerim canım

aileler arasında illaki farklılıklar olur, hatta bazen uçurumlar olur, o farklılıklara zamanla herkes alışır merak etme

sanırım kayınvalidenin senin ailen tarafından eleştirilmesinden korkuyosun, boş ver canım ya zaten evlendikten sonra birbirlerini ancak 3-5 yılda bir görcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…