Kayınvalidem ve dişleri :(

tabiki sağlık başka bir şeydir.. hele diş çok farklıdır.. kayınvalide açısından bakarsan öyle çok haklısın. ama gelin açısından bakarsan oda haklı.. ilk karşılaşma her zaman çok önemlidir ilk karşılaşma insanın aklından çok uzun yıllar çıkmazmış..:96::96:

kırmızı ile yazılan yerden kayınvalidenizin sağlığını önemsediğinizi düşünemedim nedense...bana sorun daha çok şıklık telaşı gibi geldi...kayınvalidenizin tutmunuzdan siz sorumlu değilsiniz beğenilmemesini sorun yapacak kişi siz değil kendisidir sadece onu ilgilendirir...ayrıca kayınvalidenize bayıldım, bence çok doğal, samimi ve iyi bir insan...önce rahatını önemsemesi çok hoş ayrıca dişsizliğin sağlığa ne gibi bir olumsuz etkisi var anlayamadım..benim babannem yıllarca dişsiz ama çok sevimli dolaştı...

aşmalısınız artık bunları.....

İç güzellik de önemlidir,ilk intiba da..
Bakım denince abartı,sosyete vari giyim gerekmez.
Giyimde uyum da,diş de saç da önemlidir.
Haydi giyim yine görmezden gelinebilir..
Ama dişler hem sağlık hem de estetik bakımından önemlidir !
Linç edileceksem tamam ben deedileyim.
Kimileri de demiş ki siz de yaşlanacaksınız vs.
Annem 62 yaşında bu durumda olsa gerekirse tanışmayı erteler o dişleri yaptırmadan tanışmaz.
Çünkü annem dişleri inanılmaz önemseyen biri.
Ben de öyleyim.
Maddi durumu yoktur anlarım,diş etlerinin iyileşmesi için beklemesi gerekir onu da anlarım.Ya da hiç düzelmesi mümkün olayan birşeyse.
Gerçi ben olsam ne kadar hoşlanmasam da bu durumdan ağzımı açmam.
Çünkü bana böyle söyleseler o insanla eskisi gibi olmaz ilişkim.
Ancak düşüncede konu sahibine hak veriyorum zira dış-iç güzellik ölçütlerimizin dengeleri aynı.

iyiki kayınvalidenizin dişi .bu kadar takıp utandığınızı söylüyorsunuz..Allahtan annenizin dişleri falan öle değil zorla dişçi masasına oturturdunuz garibimi

önemli olan içi güzel olsu huyu güzel olsun seni çok sevsin sana kıymet değer versin.. bak ozaman ailenin gözünde değeri nasılda çok oluyor he ailen sadece dış görünüşe önem veriyor değer kıymet umrum dışıysa bilemem.. ama sanmıyorum.. bence siz çok takıyorsunuz gelin adayı olunca insan hem karşı tarafı hem kendi ailesini dörtdörtlük ister yani bi kısım gelin adayı.... kayınvalideniz tatlıysa sevecense bir dediğinizi iki etmesse varsın dişleri olmasın varsın kel olsun. yeterki sağlık olsun... benm anaannemin ön dişleri hep ayrık ayrık küçük ufack dişleri var ama görmen lazım her kız istemeye giden akrabası anneannemi yanlarında götürürler kızlar anneannemi çok severler yani yeni tanıyan bi insanın bile hemen kanı kaynar.. kalbinin güzelliğinden kaynaklanıyor ...canm anneannem....

yani verhasıl ilk başta hmm kayınvalidenin dişleri yok kırkır mıymıy konuşan patavatsızlar illaki olucaktır ama ister teyzen olsun ister annen ilk başta tavrını koyki dalga geçmesinler yazık..hani korkun oysa eğer canım..

Son düzenleme:

Evet haksızsın, sorunu kendin çıkartıyorsun....

Bırak ayol kadının dişini kıyafetini....

Al oğlunu, bak mutluluğuna....

Kusura bakma biraz açık oldu ama kişileri değiştirmeye çalışmak çok büyük saçmalık...

Sonuçta sen o kadını tanıdığında da, tanımadığında o kadın öyle giyiniyordu... gelini için görünümünü mü değiştirsin... kendi tarafınla kıyaslamanda pek bi komik olmuş...

arkadaşlar o daha 43 yaşında ya mesele bu. bana gelmiş anneannenizden babaannenizden örnek veriyorsunuz. 60 yaşında değil bu kadın.

sorun maddiyet değil diyorum maddi durumları var o denemeden takamam ben midem bulanır diyor diyorum hala belki maddi durumları yok diyorsunuz.

sağlığı yüzünden dişleri çekildi senn de olmayabilir diyorsunuz heralde sağlık için çekildei keyfinden çektirmedi bütün dişlarini ama şu an takmaması için hiç bir engel yok. doktor gel ölçü alalım diyor o gitm,iyor.

utanmıyorum bakımlı olsun daha genç diyorum hala ne diyorsunuz.

pes valla....

ailene çok mahçup olacağını düşünüyorsan eğer tanışma gününden sonra ailenin kaynananın geçici bir süre dişsiz olduğu açıklamasını yaparsın zaten ilk etapta aileler ne kadar sıklıkla görüşecek ki. ama evlendikten sonra asıl meselenin kaynananın dişleri değil de karakteri olduğunu göreceksin.çünkü ailen sadece ilk gün kaynananı dişleriyle anacak sonra bir ömür karakteri mevzu olacak.bak forumları oku kimse kaynanam dişi elbisesi şıklığı diye konu açmamış herkes kaynanasının karakterini hareketlerini anlatmış.

kızlar konu sahibinin gerçek annesi değilmiş o yüzden onlara kayınvalidesi hakkında laf söyletmek istemiyor önceki sayfalarda yazmıştı

evet ben eleştirilmesini istemiyorum.. beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Canim benim bak sen ne yaparsan yap onlar yine
konusacak birseyler bulacaktir
kayinvalden daha cok genc 43 yasinda kimbilir
neler gecti basindan kendine bakamadi

bu zamanda insanlar cok acimasiz olabiliyor
senin yerinde olsaydim kendi öz annem gibi sever
sahip cikardim ve tatli bir dille onu kirmadan
herseyi toparlamaya calisirdim dislerini yaptirabilrsin
elbise alabilirsin anne gel ikimize birseyler alalim
de siz ikiniz gidin o aradada dis icin randevu al
valla aklima bunlar geldi
ve
ben olsam yapardim
madem cok sevdim maden
öz annen gibi görüyorsun
sahip cik kimseye laf söyletme

o kendini cok yasli hissdiyor onun o kadar yasli olmadigini
ona ispat et :)

niye önemsediğini anlıyorum.gerçekten böyle şeyler önemli oluyor bence.bence ,yaptır anne.dişlerin yokken sıkıntı çekersin falan diyebilirsin.yanlış anlamaz bence onun sağlığını düşündüğün için mutlu olur.beraber gidelim yaptıralım diye ısrar et.zaten dişsiz çok kötü oluyordur.birşey yiyemezki.giyinme meselesine gelince yapabileceğin çok fazla birşey yok.imkanın varsa hediye falan al.yada erkek arkadaşınla birlikte alın.senin aldıklarını falan giyer.daha şık giyinmeye başlar belki.

çok komiksin yahu, sen ciddimisin ? dertmi oldu bu $imdi..
sen, sorun yapiyorsun guzelim. herkesi oldugu gibi kabul etmek gerekir, degi$tirmeye kalktigin andan itibaren, ip-ler kopmaya ba$lar. k.valide adayin kendini oyle iyi hissediyorsa birak oyle kalsin guzelim..

şimdi kayınvaliden seninle önceden tanışmış aranızdaki resmiyet biraz geçmiş ya sana karşı rahat daavranıyordur ama yarın isteme mevzuları falan olunca kayınvalidenin kendi akrabaları ''aa şu dişlerini yaptır ayol böyle mi düğün yapıcan'' falan derler bence :) kadın milleti hemen lafını yapar ya birbirine böyle şeylerin :)
diş konusunda gerçekten insanın dış görünüşünde çok değişiklik oluyo ağızı boş olunca :)
ama tabi kayınvaliden yine de rahatsız olmuyorsa ne diyelim, tercih meselesi..

benımde annemın dişleri yoktu.
düğünüme 2 ay kalmış.
anne noluur yaptır yaptır dıye ısrar ettım.
oda istıyodu yapılmasını.
annem şık giyinir zevkıne güvenırım.
oda yaptırılması gerektıgını bılyıordu.
2 ay tedavıye gitti.

bence kayınvalıden düğün olacak benım bunları yaptırmam lazım deyıp kendı düşünmesi laızm.
eğerr amann banane takılacagı halde kendı bılerek taktırmıyorsa zaten kendıne dikkat etmıyor demektir.

Kayınvalidenizin dişleri her ne kadar bizleri ilgilendirmesede sizin içinize dert olmuş ve burada paylaştınız.Bundan sonrası size kalmış,umarım yeterince aydınlanmışsınızdır,kolay gelsin.
Konu yorumlara kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…