ben sizi yargılamadım.ama annenizi ve teyzenizi örnek gösterip kıyafet konusunu açmanız beni bu yönde düşündürdü.yorumlara bakacak olursak beni ve çoğu kişiyi...neyse başınız sağolsun bu arada.üvey anneniz olmasının da konuyla pek ilgisini kuramadım. kıyafet konusunun yada diş konusunun hala önemli olmadığını düşünüyorum.kıyafetleri yüzünden kayınvalidemi eleştirecek olurlarsa üzülürüm demişsiniz siz de ozaman eleştirenlere cevaplarını verirsiniz.
çok haklısın cnm.sen bence kayınvalideni kendine çok yakın gördüğünden istiyosun cnm.benimde babamın dişleri yoktu.en çok ben ısrar ettim yaptırması için.ama ondan utandığımdan mı aslaaaa.onu çok sevdiğimden ve düşündüğümden.yaptırdı ve şimdi çok mutlu dua ediyo bana.utanmakla alakası yok bence.sağlık ve görüntü sonuçta yanii.o da memnun sonuçta aynaya baktığında ve beni bu daha çok mutlu ediyo.sen onun kötülüğüne istemiyosunki
maddi durumları nasıl ki belki sana söyleyemiyorlar ama sıkıntıları vardr
maddi olarak ağırdır diş yaptırmak filan
13 Yaşından Beri Berabersiniz Demek..
Birde Son Bir Şey Daha Ekleyeceğim..
Ah Be Canım Ne Kaynanalar Var..
Eksiği Yok Fazlası Var.. (Çenesi, Dır Dır Dır)
Bırak Bununda Fazlası Olmasın Eksiği Olsun..
Bu Arada Mutluluklar..
evet güzel görünsün istiyorum daha çok genç çünkü. onun yaşlarında olacak tanışacağı herkes.o aralarında yaşlı gibi olmasın istiyorumBen hak veriyorum size.. Dış görünümde çok önemli sonuçta oda sizin kayınvalideniz olucak sevmeseniz umrunuzda olmazdı belki ama sevdiğinize göre onunda güzel görünmesini istemeniz en doğal hakkınız..
Bunu yapabilecek imkanı varsa neden paspal olsun insanlar konuşurken ne dediğini anlamasın ağzına bakmasın kim ister bunu.. 43 yaşındaymış daha birde anlam veremiyorum insanların bu koyvermişliğini.. Demiyorsunuz ya saçını aç yada kapa yada şöyle giy böyle giy diş yapılmasını istiyorsunuz..
Tuhaf tuhaf eliştiriler yapılmasıda ilginç yok senin annen öyle olsaydı olmasın kimse öyle imkan dahilinde yapılsın milletin içine çıkılıcak sonuçta birbirini daha ilkkez görecekler..
Sen bence sağlık problemi yaratacağını söyle kendisine erkek arkadaşına da daha iyimser şekilde yaptırması gerektiğini söyle
hayır canım ben 14 o 15. lise 1den beri görüşüyoruz.
sağolun. üvey anne olayını şundan dolayı dedim insanın öz annesiyle olan ilişkisinin farklılığı malum. belki öz annem bişey dese o kadar takılmam veya ona anne bu konuda bişşey deme vs derim ama üvey anneme diyemem çok fazla..
yalnız şöyle bi sorun var belki de yaşadığı sorunlardan dolayı kılık kıyafetine pek dikkat etmiyor. yani şık giyinmiyor. benim annemse çok şık giyinir çok dikkat eder. teyzelerim vs de öyle. bunu ben ZATEN düşünüyordum ama şimdi bir sorun daha oldu. 2 ay kadar önce kayınvalidem dişlerinden çok rahatsızlandı. bütün dişlerini çektiler iltihap olmuş. şimdi hiç dişi kalmadı.
8 Yıl Yazınca, O Sonucu Çıkardım..
Matematiğim Kötü de O Kadar da Değil Yaaa
Neyse Arkadaş Olarak Geçirdiğiniz Zamanlar Olabilir Diye Düşünüyorum..
anlıyorum o zaman sen de ona şık birşeyler hediye et eminim memnun olur ve de size gelirken giyer ama diş konusunda birşey söylemeyin alınabilir.hem dişsiz nasıl beslenecekki sürekli sıvı alması lazım.bence bir süre sonra kendisi de sıkılır ve dişi kendiliğinden yaptırır
anlıyorum o zaman sen de ona şık birşeyler hediye et eminim memnun olur ve de size gelirken giyer ama diş konusunda birşey söylemeyin alınabilir.hem dişsiz nasıl beslenecekki sürekli sıvı alması lazım.bence bir süre sonra kendisi de sıkılır ve dişi kendiliğinden yaptırır
asıl sorun; sizin onun dış görünüşünden tamamıyle rahatsız olmanız.Bunu ben demiyorum siz demişsiniz zaten.diş de cabası olmuş.beterin beteri olmuş yani.herşey çok güzel anlaşıyosunuz ve seviyorsunuz da.ama dış görünüşünü sevmiyorsunuz.Kayınvalideniz adına üzüldüm.
bence siz beni anlamıyorsunuz. o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum. anlayanlar anladı zaten.
kayinvalideniz dislerini bir yaptirsinda sizi bir guzel dislesinde gorun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?