Kayınvalidem ve dişleri :(

canım sana tavsiyem; evlilik arefesinde biraz rahat olmak gerekiyor.seni çok iyi anlıyorum ama herkesi herkese beğendiremezsin zaten.sen herşey mükemmel olsun diye çabaldıkça istenmedik hadiseler ortaya çıkar.senin bu terddütlerini farkedenler de iyice üstüne gelirler.onun kaşı bunun gözü herşeyi kafana taktırırlar.madem annen de üveymiş.bu dönemde çok yorulmamak için soruları espriyle yanıtla rahatlığını göster.k.validenin dişi yok mu dediler işte arkadaşın dediği gibi "dişi olsa beni ısrırdı ama"de gül geç.bu tip küçük meseleleri geçiştir.sen beğenmişsin başkası da hiç önemli değil.

bende olsam istemezdim sanırım..
kayınvalideniz de tuhaf kadınmış doğrusu.. rahatsız olmuyo mu yaw dişsiz dolaşmaktan..
hadi kendini düşünmüyo bari etrafı düşünsün değil mi ama..:86:

çalışıyorsanızda bir kaç kıyafet almanızı öneririm bazıları böyle şeylere para vermesini sevmez benim çevremde var öyle
ya kızlar bana kızmayında 43 yaşında biri dişsizde garip olur:44:allah başka dert vermesin cümlemize..

sağolun. üvey anne olayını şundan dolayı dedim insanın öz annesiyle olan ilişkisinin farklılığı malum. belki öz annem bişey dese o kadar takılmam veya ona anne bu konuda bişşey deme vs derim ama üvey anneme diyemem çok fazla..

Ben hak veriyorum size.. Dış görünümde çok önemli sonuçta oda sizin kayınvalideniz olucak sevmeseniz umrunuzda olmazdı belki ama sevdiğinize göre onunda güzel görünmesini istemeniz en doğal hakkınız..
Bunu yapabilecek imkanı varsa neden paspal olsun insanlar konuşurken ne dediğini anlamasın ağzına bakmasın kim ister bunu.. 43 yaşındaymış daha birde anlam veremiyorum insanların bu koyvermişliğini.. Demiyorsunuz ya saçını aç yada kapa yada şöyle giy böyle giy diş yapılmasını istiyorsunuz..
Tuhaf tuhaf eliştiriler yapılmasıda ilginç yok senin annen öyle olsaydı olmasın kimse öyle imkan dahilinde yapılsın milletin içine çıkılıcak sonuçta birbirini daha ilkkez görecekler..

Sen bence sağlık problemi yaratacağını söyle kendisine erkek arkadaşına da daha iyimser şekilde yaptırması gerektiğini söyle

aynen canım çok seviyorum ve çok düşünüyorum utanmakla alakası yok, inşallah baban gibi takar o da ne diyim :)

Üzülme canım ya. Kayınvelidenin yaşından senin yaşını az çok tahmin edebiliyorum. Endişelerini de.
Şuan annem de dişsiz. Gerçi yaşı büyük ama bir türlü yeni dişleri olmadı. Sürekli sorun çıktı. Bence siz annenize bu şekilde bişey söyleyin. Kayınvalideniz de diş istemeyebilir ama eminim ki kısa sürede fikri değişecektir. Nişan gündeme geldiğinde kendi çevresinden uyaran biri mutlaka olacaktır.
Takma kafana bu kadar. Bu heyecanlı günlerin tadını çıkarmaya bak

hayır canım ben 14 o 15. lise 1den beri görüşüyoruz.

evet güzel görünsün istiyorum daha çok genç çünkü. onun yaşlarında olacak tanışacağı herkes.o aralarında yaşlı gibi olmasın istiyorum

hayır canım ben 14 o 15. lise 1den beri görüşüyoruz.

8 Yıl Yazınca, O Sonucu Çıkardım..
Matematiğim Kötü de O Kadar da Değil Yaaa
Neyse Arkadaş Olarak Geçirdiğiniz Zamanlar Olabilir Diye Düşünüyorum..

anlıyorum o zaman sen de ona şık birşeyler hediye et eminim memnun olur ve de size gelirken giyer ama diş konusunda birşey söylemeyin alınabilir.hem dişsiz nasıl beslenecekki sürekli sıvı alması lazım.bence bir süre sonra kendisi de sıkılır ve dişi kendiliğinden yaptırır

asıl sorun; sizin onun dış görünüşünden tamamıyle rahatsız olmanız.Bunu ben demiyorum siz demişsiniz zaten.diş de cabası olmuş.beterin beteri olmuş yani.herşey çok güzel anlaşıyosunuz ve seviyorsunuz da.ama dış görünüşünü sevmiyorsunuz.Kayınvalideniz adına üzüldüm.

8 Yıl Yazınca, O Sonucu Çıkardım..
Matematiğim Kötü de O Kadar da Değil Yaaa
Neyse Arkadaş Olarak Geçirdiğiniz Zamanlar Olabilir Diye Düşünüyorum..

:) yok canım arkadaş gibi değil baştan itibaren bu şekildeydi yani özeldi... çok şükür bu günlere ulaştık 8 sene oldu nisan ayında. inşallah tamamına erer.

peki teşekkür ederim.zaten kırılır diye pek birşey demiyorum

peki teşekkür ederim.zaten kırılır diye pek birşey demiyorum

bence siz beni anlamıyorsunuz. o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum. anlayanlar anladı zaten.

bence siz beni anlamıyorsunuz. o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum. anlayanlar anladı zaten.

sizi tanımıyorum.siz sordunuz biz de sizin cümlelerinize göre görüşümüzü söylüyoruz.Zaten tartışacak birşey de yok ortada.sizin cümlelerinize göre alıntılayarak yaptım yorumumu.anlamıyorum diye birşey yok.o zaman siz kendinizi yanlış cümlelerle anlattınız.çoğu kişi de benim gibi anlamış zaten...

Yaprak dökümündeki Ferhunde geldi aklıma; Mithat Kara'yı evlenir evlenmez baştan ayağa yenilemişti de adam boşanırken eski haline dönüvermişti hani.

Hadi o kocası diyelim su götürür bi yerde; size noluyo da kaynanayı değiştirmeye çalışıyorsunuz?

Olmadı bütün sülaleyi dizin karşınıza, alın elinize bi sopa, senin şuran olmamış, senin buranı beğenmedim...

Düzeltsin kendini keratalar , kolay mı sizi alıyorlar.

İnsan bi alacağı gelinin anasına teyzesine bakar bi de kendine; layık mıyım onlara, şık mıyım onlar kadar der sonra yola çıkar.

Di mi ama anacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…