sizin gerçek anneniz kayınvalideniz olsaydı ondan utanır mıydınız merak ettim...herkes anneniz teyzeniz gibi şık giyinemez malesef...üstelik bu bir sorun da değil!
siz insanları kıyafetlerine göre mi kategorize ediyorsunuz?hayatta böyle bir konu açmazdım kusura bakma.diş konusu da görsellikten çok sağlıkla ilgili bence.tabiki dişlerini yaptırsa iyi olur ama bunu söylemek size düşmez kendi rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok.sevgilin ve kayınvaliden bu yazdıklarını okusa ne düşünürlerdi acaba?
kayinvalideniz dislerini bir yaptirsinda sizi bir guzel dislesinde gorun siz
kızlar bir dahaki ay beni istemeye gelecekler. 8 yıllık erkek arkadaşım. herşey güzel olsun istiyorum onları beğensinler istiyorum.
benim ailemin haberi yok ama ben kayınvalidemle tanıştım bir sene kadar önce. ve çok seviyorum. annem gibi seviyorum. yalnız şöyle bi sorun var belki de yaşadığı sorunlardan dolayı kılık kıyafetine pek dikkat etmiyor. yani şık giyinmiyor. benim annemse çok şık giyinir çok dikkat eder. teyzelerim vs de öyle. bunu ben zaten düşünüyordum ama şimdi bir sorun daha oldu. 2 ay kadar önce kayınvalidem dişlerinden çok rahatsızlandı. bütün dişlerini çektiler iltihap olmuş. şimdi hiç dişi kalmadı. damak yapılması lazım ama kullanamam diyip duruyor.hala doktora gitmedi. sürekli soruyorum ama niyeti de yok gibi iyice alıştım böyle diyor. belki de böyle gelirler yani istemeye. vakit daraldı çünkü.ama yaşı daha 43. ben istemiyorum o şekilde dişsiz olmasını. sizce haksız mıyım ben mi sorun yapıyorum
ne yapabilirim. kırılmasın diye bişey de belli etmek istemiyorum
Katılıyorum ama damak cidden sıkıntı.Yaptırıp,kullanamayıp atan çok var.En güzeli implant.ne tuhaf yorumlar bunlar yaa.hemen kızın üstüne gitmişsiniz vallaçok iyi niyetli bi şekiilde söylüyo kız.kayınvalidesinden de hiç utanmıyo bence.sadece yaptırmasını istiyo.ailesinden aşağıda kalmasın istiyo.bence bu çok iyi niyetli bi durum.çok sevdiğini de belirtmiş.bence bi kızı gibi ısrar et şekerim.onu kırmadan.sağlığı açısından da çok tehlikeli bi durum.
ne tuhaf yorumlar bunlar yaa.hemen kızın üstüne gitmişsiniz vallaçok iyi niyetli bi şekiilde söylüyo kız.kayınvalidesinden de hiç utanmıyo bence.sadece yaptırmasını istiyo.ailesinden aşağıda kalmasın istiyo.bence bu çok iyi niyetli bi durum.çok sevdiğini de belirtmiş.bence bi kızı gibi ısrar et şekerim.onu kırmadan.sağlığı açısından da çok tehlikeli bi durum.
evet ben eleştirilmesini istemiyorum.. beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
ben sizi yargılamadım.ama annenizi ve teyzenizi örnek gösterip kıyafet konusunu açmanız beni bu yönde düşündürdü.yorumlara bakacak olursak beni ve çoğu kişiyi...neyse başınız sağolsun bu arada.üvey anneniz olmasının da konuyla pek ilgisini kuramadım. kıyafet konusunun yada diş konusunun hala önemli olmadığını düşünüyorum.kıyafetleri yüzünden kayınvalidemi eleştirecek olurlarsa üzülürüm demişsiniz siz de ozaman eleştirenlere cevaplarını verirsiniz.arkadaşım bu şekilde yargılarda bulunman çok yanlış. benim utandığım yok demek istediğim farkli bişey.
he bu arada ben konu çok dallanıp budaklanmasın diye uzun uzun yazmadım ama benim gerçek annem vefat etti. burada annem diye belirttiğim babamın 2. eşi.
biliyosunuz insanların dış görünümü ilk anda çok etkilidir. illaki konusu geçer. ve ben onun böyle bi konuda adının geçmesine çok üzülürüm demek istediğim bu. yoksa utanmak değil. utanma olsa her fırsatta beraber bi yerlere gitmezdik.
ne diyordum. . he evet.. kendi öz annem olmadğı için işler biraz daha farklı yürüyor bizim evde....... ve ben kayınvalidem için bu konuda bişey denmesini istemiyorum mesele bu.
arkadaşım bu şekilde yargılarda bulunman çok yanlış. benim utandığım yok demek istediğim farkli bişey.
he bu arada ben konu çok dallanıp budaklanmasın diye uzun uzun yazmadım ama benim gerçek annem vefat etti. burada annem diye belirttiğim babamın 2. eşi.
biliyosunuz insanların dış görünümü ilk anda çok etkilidir. illaki konusu geçer. ve ben onun böyle bi konuda adının geçmesine çok üzülürüm demek istediğim bu. yoksa utanmak değil. utanma olsa her fırsatta beraber bi yerlere gitmezdik.
ne diyordum. . he evet.. kendi öz annem olmadğı için işler biraz daha farklı yürüyor bizim evde....... ve ben kayınvalidem için bu konuda bişey denmesini istemiyorum mesele bu.
evet buda olabilir siz çalışıyorsanız teklif edin bi geçmiş anneler günü hediyesi olarak yaptırmak istiyorum sağlık sorunları yaşarsın deyin..maddi durumları nasıl ki belki sana söyleyemiyorlar ama sıkıntıları vardr
maddi olarak ağırdır diş yaptırmak filan
kendı adıma söyliyim eleştirilmesini istemıyorum demişsin ama konu acarkende sizce haksızmıyım demişsin dolaysııyle herkes fikrini söyler begendıgını uygularsın begenmedıgını okur gecersın bence
ben 22 o 23 yaşında canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?