Kayınvalidem ve dişleri :(

arkadaşım bu şekilde yargılarda bulunman çok yanlış. benim utandığım yok demek istediğim farkli bişey.

he bu arada ben konu çok dallanıp budaklanmasın diye uzun uzun yazmadım ama benim gerçek annem vefat etti. burada annem diye belirttiğim babamın 2. eşi.

biliyosunuz insanların dış görünümü ilk anda çok etkilidir. illaki konusu geçer. ve ben onun böyle bi konuda adının geçmesine çok üzülürüm demek istediğim bu. yoksa utanmak değil. utanma olsa her fırsatta beraber bi yerlere gitmezdik.

ne diyordum. . he evet.. kendi öz annem olmadğı için işler biraz daha farklı yürüyor bizim evde....... ve ben kayınvalidem için bu konuda bişey denmesini istemiyorum mesele bu.

hadi kılık kıyafetı gectımde dişsiz olması cokmu büyük sorun senın için yeterki 2 kelimeyi bir araya getirip insan gibi konussun varsın dişi olmasın

sen baştan ailene layık görememişsin kılık kıyafet dış görünüşe bu kadar takıldıgına göre

ne tuhaf yorumlar bunlar yaa.hemen kızın üstüne gitmişsiniz vallaçok iyi niyetli bi şekiilde söylüyo kız.kayınvalidesinden de hiç utanmıyo bence.sadece yaptırmasını istiyo.ailesinden aşağıda kalmasın istiyo.bence bu çok iyi niyetli bi durum.çok sevdiğini de belirtmiş.bence bi kızı gibi ısrar et şekerim.onu kırmadan.sağlığı açısından da çok tehlikeli bi durum.

Katılıyorum ama damak cidden sıkıntı.Yaptırıp,kullanamayıp atan çok var.En güzeli implant.
Yine de konu sahibine birşey söylememesini sorulursa kelimelerini çok iyi seçerek öneride bulunmasını tavsiye ederim.

evet canım hissettiklerim bunlardı.. bir de üveylik var ailede..dedğim gibi onunla ilgili bir kötü yorum istemiyorum..

evet ben eleştirilmesini istemiyorum.. beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

kendı adıma söyliyim eleştirilmesini istemıyorum demişsin ama konu acarkende sizce haksızmıyım demişsin dolaysııyle herkes fikrini söyler begendıgını uygularsın begenmedıgını okur gecersın bence

Kayınvalideyle mi Evlencen Oğluyla mı ??
Şaka Bir Yana, ''Resimlerde Kötü Çıkarsın'' Falan De Şakayla..

Bir de Yazmadan Geçemeyeceğim..
Bu da Dert mi Canım ? Hiç Takma Kafana
Sen Asıl Macerayı Nişandan Sona Gör..
İşte O Zaman Başlıyor Maraton..

ben şey düşündümşimdi dişleri oksa 43 yaşındaysa henüz sindirim sorunu çekmeye başlar her şeyi püre gibi yiyecek değil ya mesela elma:44:

ben sizi yargılamadım.ama annenizi ve teyzenizi örnek gösterip kıyafet konusunu açmanız beni bu yönde düşündürdü.yorumlara bakacak olursak beni ve çoğu kişiyi...neyse başınız sağolsun bu arada.üvey anneniz olmasının da konuyla pek ilgisini kuramadım. kıyafet konusunun yada diş konusunun hala önemli olmadığını düşünüyorum.kıyafetleri yüzünden kayınvalidemi eleştirecek olurlarsa üzülürüm demişsiniz siz de ozaman eleştirenlere cevaplarını verirsiniz.

maddi durumları nasıl ki belki sana söyleyemiyorlar ama sıkıntıları vardr
maddi olarak ağırdır diş yaptırmak filan

geçtim kaynanamın dişinden fişinden kılından tüyünden biz eşimle siyasal,sosyal,kültürel v.s v.s birbirine çok zıt görüşlü ailelerden geliyoruz imkansız gibiydi ama biz birbirimizi sevdigimiz için bunları gözümüzde büyütmedik böyle şeyleri hep hoşgörüyle aştık ve ailelerimizi birbirine kaynaştırdık...

çok haklısın cnm.sen bence kayınvalideni kendine çok yakın gördüğünden istiyosun cnm.benimde babamın dişleri yoktu.en çok ben ısrar ettim yaptırması için.ama ondan utandığımdan mı aslaaaa.onu çok sevdiğimden ve düşündüğümden.yaptırdı ve şimdi çok mutlu dua ediyo bana.utanmakla alakası yok bence.sağlık ve görüntü sonuçta yanii.o da memnun sonuçta aynaya baktığında ve beni bu daha çok mutlu ediyo.sen onun kötülüğüne istemiyosunki

maddi durumları nasıl ki belki sana söyleyemiyorlar ama sıkıntıları vardr
maddi olarak ağırdır diş yaptırmak filan
evet buda olabilir siz çalışıyorsanız teklif edin bi geçmiş anneler günü hediyesi olarak yaptırmak istiyorum sağlık sorunları yaşarsın deyin..

ben kayınvalidemin eleştirilmesini istemiyorum benim değil

ben 22 o 23 yaşında canm

13 Yaşından Beri Berabersiniz Demek..

Birde Son Bir Şey Daha Ekleyeceğim..
Ah Be Canım Ne Kaynanalar Var..
Eksiği Yok Fazlası Var.. (Çenesi, Dır Dır Dır)
Bırak Bununda Fazlası Olmasın Eksiği Olsun..

Bu Arada Mutluluklar..

bir arkadaşta implant yaptırsın demiş ama o pahalıdır damakı devlet karşılıyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…