- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
kk bayanları demişsiniz bende bir bayan olarak üstüme alınmıştım:44:
tabiki alınabilirsiniz o zaman
:97::97::97::81::81: sizde bi karar verin
bugün kk bayanları ne kadar da alçak gönüllü
konu sahibi kayınvalidesini kötülüyor olsaydı işte dişleri de yok kendine bakmıyor sevmiyorumda zaten falan filan....... demiş olsaydı hepimiz kendi çevremizden ya da kayınvalidelerimizden örnekler verip onu destekliycektik... maşallahbu gün kendimizi çok iyimser gördüm
o kadar da kolay değil aileyi evlenmek istediğimiz aileyle tanıştırmak. hepimiz bu yollardan geçmedik mi... kızın derdi o aileden utanması filan diğil.. kendi aileside beğensiler istiyor ilk başta önemli değilmidir dış görüntü.. dış görünüşünü beğenmediğiniz bir erkeğe aşık oluyormusunuzolanınız varmı... tabiki sonra aileside benimsiycektir sevecektir ama kız en başta en ufak bir bunlarda kim desinler istemiyor.
sonuçta üvey anne üvey teyzeler...
yorum yaparken empati yapalım bence
bugün kk bayanları ne kadar da alçak gönüllü
konu sahibi kayınvalidesini kötülüyor olsaydı işte dişleri de yok kendine bakmıyor sevmiyorumda zaten falan filan....... demiş olsaydı hepimiz kendi çevremizden ya da kayınvalidelerimizden örnekler verip onu destekliycektik... maşallahbu gün kendimizi çok iyimser gördüm
o kadar da kolay değil aileyi evlenmek istediğimiz aileyle tanıştırmak. hepimiz bu yollardan geçmedik mi... kızın derdi o aileden utanması filan diğil.. kendi aileside beğensiler istiyor ilk başta önemli değilmidir dış görüntü.. dış görünüşünü beğenmediğiniz bir erkeğe aşık oluyormusunuzolanınız varmı... tabiki sonra aileside benimsiycektir sevecektir ama kız en başta en ufak bir bunlarda kim desinler istemiyor.
sonuçta üvey anne üvey teyzeler...
yorum yaparken empati yapalım bence
sert olacak biliyorum. benim annemde pek şık giyinmez , ön dişleri var ama bazı dişleri yok kırıldı.
benim annemi beğenmeyen , sırf bu yüzden yardırgayan gelinin dişlerini sökerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?