Kayınvalidem ve dişleri :(

brck burada sana hitaben bir şey yazdığımı sanmıyorum.. konu sahibide siz diğilsiniz, size hitaben yazmış olsaydım yazdıklarınızdan alıntı yapardım.. konuyuda gayet iyi okudum ve bir önceki sayfamda bir yorumum daha var..

söylemek istediğimi anlamamış olmalısınız ki cevabınız onu gösteriyor.. herkezin düşüncesi kendinedir saygı duyarım ben sadece örneklerle açıklamak istedim durumu...benimde olmuştur aileleri tanıştırma aşamasında hiçbir sorun yokken acaba beğenecekler mi birbirlerini diye.. hepimiz insanız hepimiz bu yollardan geçtik.. ben konuya bu açıdan baktım. :89::89:
bu kadar üstünüze alınmanıza da bir anlam veremedim. burada sizi yada başka birini suçlayan yok polemik yapacak olsaydım her mesaja karşılık verirdim... siz de iyi okuyun da konuşun lütfen................

Son düzenleme:
:97::97::97::81::81: sizde bi karar verin

son sayfada görüyorumda nerdeyse herkesin söylediğini alıntı yapıp cevap vermişsiniz.. kendinize bir konu ve içindede tartışacak insan mı arıyosunuz... size kolay gelsin o zaman:80::80::80::80::80::80:

Benim anlamadığım 43 yaşında kadın estetik sebepli olmasa da yediği yemekten birşey anlamadığı için mecburen o dişleri yaptırır?
Neden yaptırmıyor paraları yok desem,devlet karşılıyor zaten..
İlginç cidden..
bu arada teyzenin şık giyinmesinden kayınvalidene ne ?
kaıynvalidenin dişinin olmamasından teyzene ne ?

isteyen şık giyinir isteyen rüküş....begenmıyosan evlenmessın Allahım ya!Alnına silah mı dayadılar..nsan beğenmiyoruz hasbam pehhhhh!

konu sahibi arkadaşım sana katılıyorum..endişelenmen normal ve kayınvalideni beğenmediğin için olduğunu düşünmüyorum..sadece mahçup olmasın diye endişen,çokta haklısın bence..aranızdaki samimiyete dayanarak kayınvalidenle konuş bence..yanlış anlar diye düşünüyorsan erkek arkadaşına uygun bi şekilde söyle ve onuda teşvik et yaptırmasına...
işllh gönlüne göre geçer günün cnmm...

sert olacak biliyorum. benim annemde pek şık giyinmez , ön dişleri var ama bazı dişleri yok kırıldı.
benim annemi beğenmeyen , sırf bu yüzden yardırgayan gelinin dişlerini sökerim

kesinlikle katılıyorum...

giyimi için bişey diyemem herkesin kendi tarzı sonuçta ama diş konusu görünüşten çok sağlığı için önemli. çekilen dişlerin yerine yenisi yapılmazsa birkaç yıl içinde o kısımda kemik erimesi başlıyor ve daha sonra diş yapılamıyor diye biliyorum ben. diş hekiminden duymuştum bunu. sevgilinize bu sağlık durumundan bahsederseniz o da annesine söyleyebilir. ama siz birşey söylemeyin bence. bir de dişi olmayan bir insan rahat yemek yiyemez ki kayınvalidenizin kaç dişi çekildi anlamadım 1-2 dişi çekildi de siz mi abarttınız acaba?:44:

söz konusu sağlık olunca, kayınvalideler ne kadar kötü olursa olsun asla laf etmem.
kayınvalidesi '' ayy dişlerimin yapısı bozuldu gideyim çektireyim de porselen diş yaptırayım kendime'' dememiş. sağlığı bozulduğu için çekilmiş o dişler. dış görünüş mutlaka önemlidir ama burda konu farklı canım. kimbilir ne kadar canı yandıda dişsiz dolaşmayı bile göze aldı.

klık kıyafet önemli değildir öenmli olan yürektir. benim kaynanam annem için köylü gibi giyiniyor demişti onu hatırladım bir anda. annemde fazla özenmez ama tek maaşla 2 evlat okuttular ve ikimizede ev yaptılar. kaynanam şık giyinir ama 3 evladınıda okutamamış, bir kendi evi var içide harabe gibi. ama gel gör hanımdır yani. boşver sana ne lazım onun dişi sen eşine bak onunla yaşayacak değilmisin.

zaten konu sahibi öyle kabul etmiş çok seviyor kayınvalidesini bu çok güzel bişey.aileside yorum yaparsa bence hiç canını sıkma önemli olan yürektir.

Arkadasımda 3-5 gün önce nisanlandı ve annesi cok sık giyinen, tepeden tırnaga herseyine dikkat eden bir kadın hatta kimse annesi olarak görmez ve oda 43 yasında dünürü de genc temiz giyinir ama arkadasımın annesi kadar bakımlı degil arkdasımın annesi acık dünürü kapalıdır mesela olacaksa bu sorun olurdu cünkü arkadasımın ailesi onların ailesine göre biraz fazla acıklar cok ta iyi anlasıyorlardı yani sırf görünüsü yüzünden aileniz kayınvalide adayınızı begenmeyecekse birsey diyemiyorum yani yanlıss cok yanlıss..

Son düzenleme:
Biraz konu dışı olacak ama başlığı her gördüğümde yüzümü buruşturup, ıyyy diyorum :) Gözümün önüne hep takma dişler geliyor :)) Çocukluğuma inmek lazım

Keşke başka bir başlık bulsaydınız

sert olacak biliyorum. benim annemde pek şık giyinmez , ön dişleri var ama bazı dişleri yok kırıldı.
benim annemi beğenmeyen , sırf bu yüzden yardırgayan gelinin dişlerini sökerim

katılıyorum canım benım annem de durumumuz ıyı oldugu halde mutewazı gıyınır valla onu begenmeyen gelını parcalarım ben!!

kızlar abartmayın
konu sahibi zaten giyinişine bişi demiyo ki.onun için bu sorun diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…