Sizi anlamaya çalışsamda tebessüm etmeden duramadım kusura bakmayın
sonuçta sağlık sorunu için dişini çektiler ve yapılacak...Sizin ailenizin başınada gelebilir böyle bişi.Bunu kafaya takmanız dahi çok yersiz.Ailenizde insanlara bu kadar yüksekten bakmasınlar bence
tekerlek arkadaşm biliyorum.ama zaten ondan korkuyor arkadaş ailesinin basit görmesinden yanlışmı anladım?annesi şık giyiniyor die herkes şık giyinecek diil.Arkadaşın annesi bana görede rüküştür mesela herkesin kendi zevki.
evet kızcagız ondan korkuyor ama daha bısey yasanmamışkı.
siz daha ortada ne fol nede yumurta varken ailesi hakkında yüksekten bakıyorlar demişsiniz...
ilginç bi o kadarda gerçek
Kim ailesi ile tanışılmaya bakımsız bi halde gelinmesinden hoşnut olabilir ki?
Yorum yazarken bazen arkadaşlar ne kadar alçakgönüllü olduklarını mı göstermeye çalışıyorlar anlamıyorum, ama bir de kendilerini o insanın yerine koymalarını temenni ediyorum.
bi insanın dişleri olmaması demek o insanın bakımsız olacağı anlamına gelmezki?size göre rüküş gelen bana göre şık gelebilir.nereden biliyorsunuz ki kadının şık gelmeyeceğini.konu sahibi arkadaşım sen hiç bunları kafana bile takma yaa.elbet nerde ne yapılması gerektiğini kaınvalidende biliyodur.zaten seni çok seviyomuş allahta bozmasın muhabbetinizi inşallah.tamam herşey güzel olsun istemek en doğal hakkınız ama bu kadar kafanıza takmaya hiç gerek yok.kendini boşuan strese sokma
Konu sahibi yazmış ya canım, giyimine pek dikkat etmiyor diye..Yani aslında belki tanışmaya gelirken dikkat eder mi onu da bilemeyiz ama herhalde konu sahibi gözlemlemiştir her durumda nasıl giyindiğini
brck coştu liilil lilili lii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?