Kayınvalidem ve dişleri :(

yahu arkadaşlar siz ne dıyorsunuz...
konuyu iyice idrak edemedınız galıba.
konu sahıbı ne dıyorrr siz ne dıyosunuz.
ailesı onlara yuksekten bakmamışkı.
daha tanışmamışlar bile...

of offf

tekerlek arkadaşm biliyorum.ama zaten ondan korkuyor arkadaş ailesinin basit görmesinden yanlışmı anladım?annesi şık giyiniyor die herkes şık giyinecek diil.Arkadaşın annesi bana görede rüküştür mesela herkesin kendi zevki.

evet kızcagız ondan korkuyor ama daha bısey yasanmamışkı.

siz daha ortada ne fol nede yumurta varken ailesi hakkında yüksekten bakıyorlar demişsiniz...

ilginç bi o kadarda gerçek

evet kızcagız ondan korkuyor ama daha bısey yasanmamışkı.

siz daha ortada ne fol nede yumurta varken ailesi hakkında yüksekten bakıyorlar demişsiniz...

ilginç bi o kadarda gerçek

bakıyorlar demedim bakmasınlar dedim arkadaşım sizde ortalığı gayelayana getirmeyin ya
hay allahım..Bunu sorun etmesi bile zaten saçma.ailesi vermicekmi kadının dişi yok die sanki.madem ailesi düşüneceği gibi tuhaf karşılarsa öle insanlarsa ozaman kendileri gibi insanlarla tanışsaymış ne diyimki yani.biz hiç böyle şeyleri sorun etmeyiz..Hem konu sahibi kayınvalidesini çok seviyomuş kimseyi ilgilendirmez giyinişi dişleri kolu bacağı saçı
ayrıca diş yaptırmak bir okadarda masraflı bir iş.şuan belki durumu yok düğüne kadar elbet yaptırır

Son düzenleme:
arkadaşlar utanmak değil. tabiki üzülüyorum ayrıca. ameliyatla dişinin alındığı gün kapının oturup ağlayan da bendim ben onu çok seviyorum gerçekten ama sorun utanmak değil.

yani daha 43 yaşında çok genç. neden dişsiz dolaşsınki. kaç yaşında yaşlılar bile öyle dolaşmıyor.kendine baksın istiyorum ben. çok genç. böyle aslında morali bozuluyor çok yaşlandım diyor. ama ben yaşlı olduğunu düşünmüyorum.iyi hissetsin hissediyorum.
benim annem de aynı yaşta.neden onun yaşında yaşlı gibi dursun ki.

canım başta cok gecmıs olsun allah muhabbetınız arttırsın ıns hep bole kalırsınız sevgıyle saygıyla canım kayınvaldene onun dıs gorunusu ıcın degılde ssaglıgıyla ilgili konuya gırsen belkı daha cok ıkna edıcı olursun gıbıme gelıyor bı bahaneyle annecıgım de dişsiz ınsanların mıdesı sonradan cok arıza goruyormus ve bununda gerı donusu olmuyormus de nasıl yanı derse sımdı sen dıslerın olmadıgı için gevelemeden yutuyorsun lokmanı yanı öğütmüyorsun lokmayı oldugu gıbı mıdeye gonderıyorsun mıdende fazladan calısıyor ve bu gercektır ben kendımde sahıt oldum bunuda sole kayınvaldene allah vergısı diş ınsanların yedıklerının ıcındkeı mıkropları bıle arındırarak mıdeye gonderırmıs gercekden de yarın bır gun mıde sorunu basgosterır mide ltihapı bıle olabılır korkusu falan varsa ben gelırım de destek oldugunu goster ona bı olcusu alınacak gerısıde takılacak işte o kdar artı özelde degılde devlet hastanesınde yaptırırsa ve eşide emeklıyse emeklılere ve cocuk ve eşlerine alt komple damak 20 lira yanı kayınvalden anca altüste 40 lira para verecek babamda yaptırıyorda ondan bılıyorum babamda emeklı ve sagdece 40 lira ıstemısler babamda dişlerını cektırdı ondada diş yok bı ölçü verdı 10 gun sonra gel takalım demıs doktor sımdı gunun un gelmesını beklıyoruz gecmıs olsun

Wallahi canım bu ne insanları küçümsemektir ne de insanlara tepeden bakmaktır..bazıları kayınvalidenle evlenmiceksin ya falan demiş ama aileler arasında uyum önemli..ilk tanışmaya bakımsız,kötü bi halde gidilmez ki..sen alttan kırmadan laf sok..herşeyin bi tedavisi var elbette..baksın canım o da kendine daha 43müş..

Kim ailesi ile tanışılmaya bakımsız bi halde gelinmesinden hoşnut olabilir ki?

Yorum yazarken bazen arkadaşlar ne kadar alçakgönüllü olduklarını mı göstermeye çalışıyorlar anlamıyorum, ama bir de kendilerini o insanın yerine koymalarını temenni ediyorum.

yanı bencede hakkın var daisyc dogru dıyosun sonucda arkadasımızın aılesı bakımlı eh erkek tarafı olarakdanda kayınvaldede o şekilde gelmesı gerekır nede olsa ılk ıntıba olacak canım konu sahıbı bencede dedıgım gıbı kayınvaldene sağlıkdan gir olmadı nısanlına sole uygun bı dılle olurmu canım öle bır an önce yaptırsın parasıda para degıl yanı 40 liranın ucunda eger eşi emeklıyse ve özele yaptırmıyacaksa

bi insanın dişleri olmaması demek o insanın bakımsız olacağı anlamına gelmezki?size göre rüküş gelen bana göre şık gelebilir.nereden biliyorsunuz ki kadının şık gelmeyeceğini.konu sahibi arkadaşım sen hiç bunları kafana bile takma yaa.elbet nerde ne yapılması gerektiğini kaınvalidende biliyodur.zaten seni çok seviyomuş allahta bozmasın muhabbetinizi inşallah.tamam herşey güzel olsun istemek en doğal hakkınız ama bu kadar kafanıza takmaya hiç gerek yok.kendini boşuan strese sokma

ya arkadaşlar bu kadının bakımsız rukuş geleceği kanısına nereden vardınız ben onu merak ettim?

bence çok komik ve saçma kadın öle rahat ediyormuş bırakın sizene dişinden allam ya üzümün çöpü

Konu sahibi yazmış ya canım, giyimine pek dikkat etmiyor diye..Yani aslında belki tanışmaya gelirken dikkat eder mi onu da bilemeyiz ama herhalde konu sahibi gözlemlemiştir her durumda nasıl giyindiğini

Bu durumda olan sizin aileniz olabilirdi.
Eşimin ailesi babam olmadığı için ilk tanışmaya annesi ve teyzesi gelmişti. Annem köy kadını olduğu için öyle çok modern giyinmez. Eşimin ailesi de hepsi okumuş sosyetik bir aile ben anneme sürekli anne ne olur böyle giyinme değişik bir şeyler alalım dedikçe annem meğer ne kadar kırılmış üzülmüş bana sinirlendi gitti basma eteğini giyip oturmuştu bir iki de laf etti öyle dondum kalmıştım. İlk tanışmaya cidden basma etekle çıktı ama ben annemi üzdüğüm için daha kötü oldum hele şimdi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum:78:
Bence bu tür şeylere takılmayın önemli olan insanların iç güzelliği

Son düzenleme:
Konu sahibi yazmış ya canım, giyimine pek dikkat etmiyor diye..Yani aslında belki tanışmaya gelirken dikkat eder mi onu da bilemeyiz ama herhalde konu sahibi gözlemlemiştir her durumda nasıl giyindiğini

tabikide cnm evde çocuğumuz sonuçta gündelik kıyafetlerle oluyoruz.sonuçta kız istemeye gidicek öyle gelecek değil ya

arkadaşım sen zaten baştan yazmışsın. kayınvaldem yaşadığı sorunlar nedeniyle giyimine dikkat etmiyor diye. ama ailenin yanına da özensiz geleceğini düşünmüyorum. dişleri için konuşabilirsin kırmadan. aranızdaki sohbet iyiymiş zaten. sağlığı için iyi olacağını anlatırsın. belki çekildikten sonra zamana ihtiyacı vardır. kolay değil morali bozulmuştur. boş yere kuruntu yapma kötü giyinip gelecek değil ya.

bazı arkadaşlar eleştirmiş ama konu anlaşılmamış sanırım. kız kayınvaldesini seviyor ve onun bakımlı ve hoş görünmesini istiyor. yaşı da çok genç. ailesi şık ve bakımlı kaynanası da genç olduğu için ona şıklığı ve bakımlılığı yakıştırıyor.

bugün kk bayanları ne kadar da alçak gönüllü

konu sahibi kayınvalidesini kötülüyor olsaydı işte dişleri de yok kendine bakmıyor sevmiyorumda zaten falan filan....... demiş olsaydı hepimiz kendi çevremizden ya da kayınvalidelerimizden örnekler verip onu destekliycektik... maşallah bu gün kendimizi çok iyimser gördüm

o kadar da kolay değil aileyi evlenmek istediğimiz aileyle tanıştırmak. hepimiz bu yollardan geçmedik mi... kızın derdi o aileden utanması filan diğil.. kendi aileside beğensiler istiyor ilk başta önemli değilmidir dış görüntü.. dış görünüşünü beğenmediğiniz bir erkeğe aşık oluyormusunuz olanınız varmı... tabiki sonra aileside benimsiycektir sevecektir ama kız en başta en ufak bir bunlarda kim desinler istemiyor.
sonuçta üvey anne üvey teyzeler...
yorum yaparken empati yapalım bence

surevan burada her bayan aynı şeyleri düşünecek değil ki konu sahibine kimsede kötü söz söylemedi zaten.onu anladığımı fakat bu kadar kafaya takmaması gerektiğini zaten yazdık yorumları iyi okursanız daha iyi olmazmı?kimse olduğundan farklıda görünemez maalesef.ama herşeyinde bir adabı var sonuçta o hanımefendide cahil biri diildir.ayrıca burda kayınvalidemin görüntüsü kötü diipte o kişiyi destekleyen kimseyi görmedim ben bu zamana kadar.siz gördüyseniz bilemicem ama herkesi aynı kalıba sokmayın.konumuz kk bayanları diil açılmış bir konu hakkında yorum yapmak burada..laf tartışmasıda diil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…