- 17 Aralık 2015
- 27.109
- 49.564
- 598
Üniversite mezunusunuz ve ortaokul mezunu biriyle nikahlanıp anne babasının evinde sığıntı olarak yaşıyorsunuz. Bunu da evlilik, yuva vs. sanıyorsunuz. Amacım aşağılamak değil, kırmak da istemiyorum ama koca kaçıyor muydu? Neden kendinize bu kadar saygınız yok? Siz kendinize böyle davranmışsınız zamanında, kimseden de saygı beklemeyin.Eşimim lise diploması bile yok açıköğretime ikna edebildim. Kimbilir kaç yıl sürer bitmesi ama kaymakam oğlum diye seviliyor evde
Diğer üyelere verdiğim cevapları okur musunuz lütfen aynı evde yaşamıyoruz ve mezuniyet durumunu evlendikten sonra öğrendim koca meraklısı olsaydım 33 yaşında evlenmezdimÜniversite mezunusunuz ve ortaokul mezunu biriyle nikahlanıp anne babasının evinde sığıntı olarak yaşıyorsunuz. Bunu da evlilik, yuva vs. sanıyorsunuz. Amacım aşağılamak değil, kırmak da istemiyorum ama koca kaçıyor muydu? Neden kendinize bu kadar saygınız yok? Siz kendinize böyle davranmışsınız zamanında, kimseden de saygı beklemeyin.
Bizim oralarda zulm edene ermeninin çocuğu derler, kv o ayardaymış. Eşiniz iyi ki aklını başına toplamışSanırım benzer yaşamışız ben de istenmedim kaynanam tarafından. İstemede ağladı hicbisey yapmadı durumu cok cok iyi olmasına ragmen...asıl konuya gelelim. Bebeğim doğdu annem yanımda kalacaktı tutturdu bende kalıcam diye. Hastanede 2 gün bebeği kucagıma vermedi hemşireler anneye verin diyor annem annesine ver diyor o inatla vermedi cocugumla bag kuramadım sarılık oldu emmemekten. Eşimi doldurmuss cocuga dokununca anneye ver diye ben o dinlensin diye vermiyorum demiş ağlamış eşim hastanede annemin üstüne yürüdü ağlattı annemi. Eve geldik yine aynı. En sonunda bir gün 40ı cıkmamıs cocuga gaz masajı yaptı ic kanama gecirdi cocugum Acile yetiştirdik hastane raporum elimdydii bunu söyleyince kp kv geldi evimi bastı kp benim karımı suclayamazsın dedi üstüme yürüdü eşim cıt cıkarmadı ben de eşimi evden kovdum cekti gitti. 5 gün gelmedi sonra cıktı geldi barısmaya ana babası arıyor nerdesin gel buraya diye. Anası diş fırcasına kadar dizzmiş dönmesin diye. Biz eşimle barıstık kaynana konusmuyoru benle neymiş benimle yüzleşcekmiş geldi evime ben o köye gidince evini silmiyormusum(calısıyorum) cogu zaman benim evime bile annem yardım ediyodu. Hediye almış tesekkur etmisim ama takmamısım o an. whatsaptan hep o ilk yazıyomus vs vs. Eşim o gün gördü ki annesi bna yok yere eziyet ediyor. Böyle olmayacak bu sehirden gidelim dedi tayn istedik gittik. Cook mutluyuz smdi
Öyle olmuyor o iş işte. Doktor bile kesin masajdandıe diyemeyince suclayamıyorsunuz. Kücük bebeklerde cogu aile fark edemese de olur diyor mesela! Yaşamayana da boşamak ne kolay klavye yazıyor sonucta
Onlarla yaşadığınızı, evde her an kavga gürültü olduğunu yazmışsınız. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Valla buradan bakılınca “Tren kaçmak üzere, hazır birini bulmuşken bari evleneyim.” deyip evlenmişsiniz gibi duruyor. Yoksa üniversite mezunu bir insan karşıdakinin eğitim durumunu sorgulamaz mı hiç?Diğer üyelere verdiğim cevapları okur musunuz lütfen aynı evde yaşamıyoruz ve mezuniyet durumunu evlendikten sonra öğrendim koca meraklısı olsaydım 33 yaşında evlenmezdim
Hanımefendi konuda birlikte yaşıyoruz cümbür cemaat deyip sonraki mesajlarda ayrı evimiz var demişsiniz. İnsanlar ilk konuya göre cevap veriyor. Kimse sizin her mesajınızı takip edip öyle cevap yazmak zorunda değil.Bende ilk okuduğum zaman evleri ayırmanızı tavsiye edecektim. Ama sonra diğer mesajları gördüm.Diğer üyelere verdiğim cevapları okur musunuz lütfen aynı evde yaşamıyoruz ve mezuniyet durumunu evlendikten sonra öğrendim koca meraklısı olsaydım 33 yaşında evlenmezdim
Isin kötüsu, en büyük sorun bu degil onun gözünde. Cocgun fiziksel ve psikolojik sagligi önemli degil. Konu basligi bile ayrimcilik ile alakali. Yani asil büyük sorun ona karsi ayrimcilik yapilmasi.
Yani insan gerçekten ne diyecegini bilemiyor
Tabii ki dolu olacak cünkü herkesin hayat şartları, dinamikleri farklı. O yüzden hemen ahkam kesmemeli.Yaa sahi o iş öyle olmuyorlarla dolu kadınlar kulübü. Siz kendinizi çok güzel kandırmışsınız. Allah utandırmasın mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?