Öncelikle merhaba forumda yeniyim bir hatam ve yanlış konu gibi açma durumum varsa affola.. Hep takip ettiğim bir yerdi ama üye olmak yeni nasip oldu. 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık bir kızım var. 33 yaşında evlendim ama eşimim ailesi ilk günden itibaren herşeyi zehir etti. Nişanlılık süremden itibaren yapılanları anlatmakla bitiremem inanın. Canavar gibi iki görümcem bir eltim bir bekar bir amca bekar bir hala bir kayınvalide ile yaşıyorum. Her dakika kavga gürültülü kaostan beslenen bir ev. Kayınbabamı ayrı tutuyorum o da zor durumda. Bilmeyenler tabi ki beni de eleştirebilir ama baştan sona anlatmam mümkün değil. Belki benim sınavım bu ama şeytanlaşmış insanlara tahammül edemiyorum. Emziriyo olmasam psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum. Maddi durumumuz o kadar iyi değil ki bu durumu önemsemiyorum elbet düzelir. Benim canımı en çok sıkan şey bebeğime müdahale edilmesi. Bir iğne yardımları olmamasına rağmen her türlü eziyeti yapıyorlar. Hamileyken koca kurban mı kesmedim, doğumda kavga edip erkek olmadığı için türlü laf mı çarpmadılar anlatamam. İşlerine gelince cahil işlerine gelince uyanıklar. 40 günlük bebeği oturtmaları, kış günü üzerini soyup sözde masaj yapmaları, bebeğe bakımıma herşeye müdahe ediliyor. Kucağa almam dahi istenmiyor. hala oturtma çabalarını da geçtim kayınvalidem alenen torun ayrımı yapıyor. Her torununa birşeyler örer alır benimkine yapamıyorum çalışıyorum gibi bahaneler üretir. Nişanlıyken ayrıldım ancak eşimin uğraşlarıyla sevgide ağır bastı sanırım barıştım. Kaç kez boşanmayı düşündüm eşimin gözleri kör herşeyi bilip yine de toz kondurmuyo ve asla beni dinlemiyor. Dolduruşa çok geliyor. Aynı şehirde yaşıyoruz ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Dışlanıyorum eşim bile benim yüzümden dışlanıyor ancak inatla daha çok ailesine yaklaşıyor. Aileme kadar kıskançlık içindeler boşansak çok sevineceklerini işlerine geleceğini de biliyorum. Evladımı emzirdiğim geceler boyunca ağlıyorum. En çok da ona üzülüyorum. Sizce bu durumda ne yapmam gerekli ? Nasıl kurtulabilirim evladımı koruyabilecek miyim bu insanlardan? Ya da eşimle nasıl çözebilirim yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.