- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.100
- 248
- Konu Sahibi herhangibiri
merhabalar. eşime dediğiniz gibi yaptım ve tüm maaşımı aileme verdiğimi söyledim. 1 ay boyunca eve ne yemek aldım ne bir şey. o da almadı ailesinin evine gidip karnını doyrup akşam eve öyle geldi. ben de o sinirle o işteyken işyerinden izin aldım 1 günde depo kiraladım nakliye tutup tüm eşyayı depoya taşıdım ve adliyeye gidip boşanmak için dilekçe verdim. şu an eşyalar depoda ben ailemin evindeyim. aç mıyım tok muyum diye arayıp sormayan kayınvalidem beni arayıp eşyaları geri getir diye soruyor. bir sinirle tüm eşyaları aldım doğru mu yaptım bilmiyorum en azından onların aldığı eşyaları geri vermem gerekir mi? gerçekten çok sinirliyim
Çok doğru yapmışsınız. En erken karar doğru karardır. Sizi önemseyen biri olsa gelir özür dilerdi. Bunların planını bozmuşsunuz. Düşündüğüm gibi- konuyu yeni okumuştum- bunlar önceden planlamışlar. Sizi de çalışsın parasını yeriz diye düşünmüşler. Düğün vs CD , resim ne varsa saklayın. Altınları da isteyin, düğünde takılan. Hayatınıza devam edeceksiniz. Üzülmeyin, sadece yorum yazmak kolay diyebilirsiniz ama tecrübe bunlar. Ben eşiniz saf, iyi vs dediğinizde sizin çok iyi niyetli olduğunuzu düşünmüştüm. Dava için iyi bir avukat bulun ve bu saatten sonra hiç ama hiç muhatap olmayın. Zaten aylarca çekmişsiniz. 6 ay sizin eve adam hiç bir şey yapmamış. Daha sonra olmadı eşyaları da satarsınız ve yeni bir hayat kurarsınız.