- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi yasam_destek

Konuşulacak bir tarafı yok.
Yalnız bir söylediğinizi anlayamadım "ben başka bir çocuk doğuramayacağım için çocuğumun benden ayrı yerde büyümesini istemiyorum" ne demek bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki değişen bir şey olmayacaktı. Tavrımın net olduğunu bilmesine rağmen hâlâ aynı şeyi söylemeleri rahatsız ediyor beni. Tam tersini söyledim aslında. Kayınvalidem oğlumu da alır giderim dediğinde al gitt oğlun orda dedim eşimi göstererek. Ama benim oğlum benimle kalıyor dedim.Baska bir cocuk doğuracak olsaniz birsey degisir miydi sanki? Bunun lafinin bile edilmesi gereksiz, ben olsam esime anani da al git derim.
Ya ben çocuğumu yanımda büyütemeyeceksem neden doğurdum ve ne için çalışıyorum? Vallahi çekerim istifayı hiç de umurumda olmaz. Yeter ki oğlum yanımda olsun.Nolr şu kayınvalide şaka yapmş desin bri teklif dahi edemez götüreyim diye ama sen verirsende Ya da kocan zorla gönderir sende izin verirsen çalışma bacm yar köşeye ölmeyi bekle
Kırmak istemiyorum sonuçta yüz yüze bakıyoruz. O yüzden fazla sert çıkmadım. Ama durum ciddi bir hal alır gibi olursa o zaman patlatırım bombayı.Çok çok sakin tepki vermişsiniz. Niye açıklama yaptınız ki? Ben böyle bir durum olsa "Şaka mı yapıyorsunuz?" derim. Ciddi olduğunu anlayınca da Allah korusun beyninde ur falan çıktığını düşünüp hemen nörolojiden randevu alırım. Eşim de aynı şeyi söylese ikisine birden bir şey olduğunu düşünüp Dr. House gibi hastalıkları genetik mi yoksa çevresel mi, civa zehirlenmesi mi vs. diye düşünürüm.
Siz mantıklı mantıklı olmayacağını, dayanamayacağınızı falan anlatmışsınız. Bize de tek çocuk olduğu için istemem diyorsunuz.
Onlar çok aşırı saçmalamış ama bence siz de gerçekten çok ılımlı tepki vermişsiniz.
Sevgiliyasam_destek Çocuk bakımıyla ilgili duyduğum en saçma, en aptalca şey!
Konuşulacak bir tarafı yok.
Yalnız bir söylediğinizi anlayamadım "ben başka bir çocuk doğuramayacağım için çocuğumun benden ayrı yerde büyümesini istemiyorum" ne demek bu?
valla kimse kusura bakmasin yok öyle ben everdim daha gerisine karismam anne baba olmak kolay mi elbete düşünecek torunuma kim bakacak diye bu ko ulardan ben çok çektim eğer bende evlatlarima yardım etmeyeceksrm torunlarima bakmayacaksam Allah o yaşıma gelmeyi nasip etmesinKimse size göre hareket etmek zorunda değil kadıncağız teklif etmiş bakmak istiyor ya siz ona bakın. Olmadı oturun evinizde bakın çocuğunuza.
Valla arkadaşım ana babalarımız zaten çocuk bakıp büyütmüş dinlenmeleri gereken zaman torun buyutuyorlar birde, yaranabilirlerse ne ala. Herkes doğurduğunu baksın bi zahmet. Kaynanam bakmadı anam bakmadı mecburlar mi yahu. Asla bu şekil insanlara baskı yapılmasına tahammül edemiyorum. Konuyla alakalı değil bu cümlem ama kaynanasini normalde istemeyen gelin çocuk bakımı olunca ses etmiyor idare ediyor evde kaynanayı.valla kimse kusura bakmasin yok öyle ben everdim daha gerisine karismam anne baba olmak kolay mi elbete düşünecek torunuma kim bakacak diye bu ko ulardan ben çok çektim eğer bende evlatlarima yardım etmeyeceksrm torunlarima bakmayacaksam Allah o yaşıma gelmeyi nasip etmesin
evet mecburlar sorun torun bakmak değil evledının yardım istemesi kadın ödemelerim var çalışmak zorundayım diyor her iki tarafın anne babasida el atmak bu sorun çözmek zorundalar ya maddi imkan saglarlar yada çocuğa bakarlar bizde anne babamizin sorunlariyla nasıl ilgileniyorssak onlarda bize yardım etmeli aile olmak bu değil midir? Ben seni dogurdum buyuttum everdim hadi Yallah gerisine karışmam ..... varmı öyle rahatlık anne babalık ölene kadar o evinde rahat edicek diye küçücük çocuk en ihtiyacı olan zamanda anneden ayrı kalacak yazık günah degil mi? Kendi e güvenemeyen doğurmasın !!!! Ohhhh ne güzel memleket bizi neye güvenerekden doğurdular o zaman?Valla arkadaşım ana babalarımız zaten çocuk bakıp büyütmüş dinlenmeleri gereken zaman torun buyutuyorlar birde, yaranabilirlerse ne ala. Herkes doğurduğunu baksın bi zahmet. Kaynanam bakmadı anam bakmadı mecburlar mi yahu. Asla bu şekil insanlara baskı yapılmasına tahammül edemiyorum. Konuyla alakalı değil bu cümlem ama kaynanasini normalde istemeyen gelin çocuk bakımı olunca ses etmiyor idare ediyor evde kaynanayı.